Cel mai bun Smartwatch ieftin sub $100 Dolari in 2021

Vrei smartwatch ieftin sub 100$ in anul 2021?
Astazi facem o lista cu, cateva smartwatch-uri sub 100$ pentru tine in anul 2021.
Telefoanele mobile au schimbat modul în care am purtat tehnologia de ultimă oră și beneficiile sale cu noi, iar apoi au ajuns smartwatch-uri la existență. Smartwatch-urile sunt unul dintre primele dispozitive inteligente portabile, deși ceasurile-cum-calculatoare erau deja disponibile de la sfârșitul anilor ’90, acum a venit timpul ca ceasurile să fie inteligente și simple în același timp.


Schimbând modul în care comunicăm și interacționăm cu viața noastră de zi cu zi și cu oamenii, ceasurile inteligente se dovedesc a fi dispozitive must-have. La urma urmei, care nu îi place să obțină toate informațiile utile cu doar o glisare sau o atingere a degetului lor.
Deci, putem spune că tehnologia este proeminentă astăzi, și ne va plăcea tuturor să o avem chiar acolo pe încheieturile noastre. Având în vedere acest lucru, am listat unele dintre cele mai bune ceasuri inteligente pentru tine. Vă prezentăm cel mai bun smartwatch sub 100 dolari de dolari.

1. Pebble Time Smartwatch
Pebble Time SmartwatchPebble este unul dintre numele bine-cunoscute de pe piața Smartwatch. Ei au cel mai bun tracker de fitness în bugetul de utilizatori medii. Pebble Time Smartwatch este cel mai bun tracker de fitness sub 100 dolari pentru tine. Smartwatch-ul nu poate avea caracteristici precum Apple sau Samsung, dar sub 100 de dolari, oferă mult mai mult decât oricare alta.
Pebble este un smartwatch ieftin, pretul lui find sub 100$ pe amazon, evitati site-uri precum EMAG(Comisioane exagerate la produsele electronice).Cumparati cu incredere de pe amazon.
Ceasul este pre-programat pentru a oferi notificări pentru lucruri precum apeluri, e-mailuri, mesaje text și muzică de control. Pebble este popular pentru tracker de fitness numit Pebble Sănătate, poți uita asta. Watch are un tracker de fitness încorporat, astfel încât să vă poată urmări activitatea zilnică.

Acesta este un smart și uimitoare smartwatch de la Pebble tehnologie corp. Este un pachet complet atunci când sunteți în căutarea pentru accesibile și elegante wearable având tehnologie în centrul său. Acesta este construit cu o găleată plină de caracteristici, după urmează:


Smart Activity Reader – Urmăriți-vă activitățile pe tot parcursul zilei.
Health & Steps insights – Analizează-ți corpul de fitness, pași și calorii.
Monitorizarea calității somnului – Pebble are grijă chiar și atunci când sunt adormiți.
Acțiuni vocale – Detectarea inteligentă a vocii vă ajută cu apelurile și notele.
Thinnest & Lightest – Designul și greutatea sunt destul de plate și minime.
Încărcați-vă cât mai repede ușor – O încărcare completă de 15 minute vă oferă o baterie de o zi, iar o baterie completă poate dura până la 7 zile.
Compatibilitate – iOS & Android
Rezistent la apă- 30 de metri
2.Garmin Vívomove Sport
Garmin Vívomove Sport
Acesta vă va urmări pașii și vă va spune procentul de pași zilnici pe care l-ați făcut și cât de departe ați călătorit, sub forma barei. Cu designul său de lux devine o potrivire perfectă atât pentru bărbați, cât și pentru femei, cu o listă foarte scurtă de caracteristici pe care majoritatea oamenilor preferă acest ceas inteligent datorită durabilității sale și designului său.

Power & Battery: O baterie foarte durabilă și de ultimă oră, care vă oferă o durată de viață de 1 an.
Statistici despre Sănătate & Pași – Numără și analizează-ți pașii și caloriile și planifică rutine zilnice cu aplicația Garmin pe mai multe platforme.
Planificator: Aplicația vine cu o zi la un planificator de zi, sincronizarea cu ceasul în consecință.
Rezistent la apă: Acesta deține 5ATM certificat corp rezistent la apă.
Ușor: Acesta va face abia te simti pe încheietura mâinii, este de aproximativ 50.0g.
3.MyKronoz ZeRound2 Smartwatch
smartwatch ieftin ZeRound 2ZeRound vă poate arăta, de asemenea, toate notificările de pe smartphone de pe încheietura mâinii și puteți lua măsuri prin intermediul ceasului inteligent. Da, puteți efectua apeluri și răspunde la mesaje sau conversații printr-un ceas inteligent. ZeRound 2 este singurul smartwatch sub 100 dolari oferă aceste caracteristici. Ceasul este, de asemenea, ip68 impermeabil și rezistent la praf, astfel încât să puteți purta cu ușurință în orice ocazie.

Tip ecran: Afișajul LCD color vă va permite să vedeți conținutul în timpul nopții cu mai multă claritate.
Baterie: 1 Baterie litiu-ion încorporată și da, are nevoie de încărcare.
Compatibilitate: Ceasul este compatibil cu versiunea de mai sus de Android 4.4 și iOS 8.2.
Amazfit Bip Smartwatch – este cel mai bun smartwatch ieftin

Amazfit Bip este unul dintre cele mai ieftine smartwatch-uri pe care le puteți obține. Este un smartwatch ieftin, dar asta nu înseamnă că nu are caracteristici. Amazfit BIP este plin de smartwatch-ul recomandat. Ea are caracteristici ca ritmul cardiac și de urmărire a activității, sleep de monitorizare, GPS și, alte activități de urmărire ar fi ciclism, urmărire, și antrenament, de asemenea. Amazfit Bip este compatibil atât cu dispozitivele Android, cât și cu cele iOS prin Intermediul Mi Fit APP


Dacă ceasul este conectat la smartphone, atunci puteți primi notificări unidirecții pentru e-mailuri, SMS-uri și apeluri telefonice primite și aproape toate aplicațiile de pe smartphone. Amazfit Bip este, de asemenea, IP68 praf și rezistenta la apa smartwatch nu impermeabil. Ceasul oferă o durată mare de viață a bateriei de 45 de zile. În general, Amazfit BIP este un smartwatch mare pentru sub 100 dolari.

Smart Activity Reader – Urmăriți-vă activitățile pe tot parcursul zilei.
Health & Steps insights – Analizează-ți corpul de fitness, pași și calorii.
Email-uri & Notificări – O singură glisare a degetului, vă prezintă toate notificările, e-mailurile și mesajele text și toate cele.
Thinnest & Lightest – Cel mai ușor și mai subțire, făcându-l să se simtă neglijabil.
Baterie – încărcare USB care durează 45 de zile.
Compatibilitate – iOS & Android
5.Pebble Time Round
Pebble Time Round
Runda de timp Pebble nu este nici impermeabil, nici rezistent la apă, dar încă, se poate lua un mic strop de apă. Cu o încărcare completă a bateriei, acesta poate rula până la 2 zile, și, de asemenea, cu 15 minute de încărcare vă poate oferi o copie de rezervă pe zi întreagă.


Smart Activity Reader – Urmăriți-vă activitățile pe tot parcursul zilei.
Sănătate & Pași intuiții – Conta și analiza pașii și calorii.
Email-uri & Notificări – O singură glisare a degetului, vă prezintă toate notificările, e-mailurile și mesajele text și toate cele. Nu pierdeți niciodată nimic, datorită alertei vibratoare pe notificări.
Baterie – încărcare USB care durează 1-2 zile.
Compatibilitate – iOS & Android

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.


Leave a Comment