Cum dau share location de pe telefon

Daca vrei sa distribui prietenilor locatia ta, poti face acest lucru de pe telefonul mobil cu Share Location.


Ideea de a acorda telefonului permisiunea de a permite altora să vă urmărească locația este puțin înfiorătoare, dar există o mulțime de scenarii în care s-ar putea să doriți ca un prieten sau un membru al familiei să știe exact unde vă aflați la un moment dat.De aceea folosim Share Location

Poate îți place să îți împărtășești locația în timp ce te afli într-o cursă sau în timpul navetei, astfel încât oamenii să știe când vei ajunge sau dacă ai ajuns în siguranță la destinație. Sau poate folosiți partajarea locației pentru a urmări un grup de prieteni în timpul unei nopți.


Există destul de multe aplicații care permit partajarea locației și atât iOS, cât și Android au funcții native de partajare a locației.

Pentru ca aceste funcții să funcționeze în orice aplicație, va trebui să activați partajarea locației pentru fiecare aplicație individuală în setările dispozitivului. Pe iOS, accesați Setări, derulați în jos și selectați aplicația pe care doriți să o utilizați. Atingeți Locație și selectați dacă doriți ca aplicația să vă acceseze locația în orice moment, numai atunci când aplicația este utilizată sau niciodată.
Share LocationPentru telefoanele cu ANDROID

Share Location

Accesați Setări> Locație> Permisiune aplicație. Veți vedea o listă de aplicații cărora li se permite să vă utilizeze locația tot timpul sau numai în timpul utilizării.
Atingeți numele aplicației pentru a modifica sau a elimina permisiunile acesteia.

Cum se activează partajarea locației în aplicațiile populare Android și iOS
Există o mulțime de aplicații care vă permit să partajați locația dvs. în moduri diferite. Iată câteva dintre preferatele noastre (și cum să configurați partajarea locației în fiecare).

Share Location WhatsAPP

Pentru a partaja locația dvs. cu un prieten sau grup pe WhatsApp, deschideți conversația din lista dvs. de chaturi și atingeți semnul plus în colțul din stânga jos.


Selectați Locația și apoi apăsați pe Distribuiți locația live.
Puteți decide cât timp doriți să distribuiți (15 minute, 1 oră sau 8 ore) și puteți adăuga un comentariu dacă doriți înainte de a confirma.

Pentru a opri distribuirea, redeschideți chatul de grup sau individual și atingeți Opriți partajarea> STOP.


La fel ca mesageria și apelul pe WhatsApp, partajarea locației este protejată prin criptare end-to-end. De asemenea, puteți dezactiva partajarea locației în orice moment, pur și simplu dezactivând permisiunile de localizare WhatsApp pe dispozitivul dvs.

Share Location Facebook Messenger

Pentru a partaja locația dvs. prin Facebook Messenger, deschideți o conversație, atingeți pictograma plus și apoi selectați pictograma Locație (săgeata din extrema dreaptă). Se va afișa o hartă – atingeți „Începeți partajarea locației live” pentru a partaja locația dvs. unui prieten sau grup timp de 60 de minute.
share location facebook


Share location Iphone
share location iphone

Acest lucru este foarte util, folosind locatia dumneavoastra, daca doresti sa trasmiti cuiva pozitia ta pe harta, vrei ca cineva sa vina intr-o locatie cat mai repede, cel mai usor este sa ii dai share location pentru a putea ajunge cat mai repede.

Pentru a opri distribuirea locatie dumneavoastra, apasati pe Partajare Locatie din meniu, apoi pe pictograma X, de langa contactele cu care doriti sa nu mai partajati/distribuiti locatia.


 

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.Lasă un comentariu