Samsung Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra vor fi cele mai inteligente telefoane

Samsung Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra vor fi cele mai inteligente telefoane cu inteligență artificială vreodată.


Google a subliniat foarte mult caracteristicile de inteligență artificială în cadrul evenimentului său de lansare pentru Pixel 8 și Pixel 8 Pro mai devreme în acestă lună, dar dacă să dăm crezare unui nou zvon, capacitățile AI ale acestor dispozitive vor fi în curând depășite de nimeni altul decât Samsung.

Conform acestui zvon încă neconfirmat, viitoarele telefoane Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra ale companiei sud-coreene vor fi “cele mai inteligente telefoane cu inteligență artificială vreodată”, netrecându-le doar pe cele ale dispozitivelor Pixel.


Se presupune că seria S24 va avea caracteristici foarte asemănătoare cu ChatGPT și Bard-ul propriu al Google, cum ar fi capacitatea de a crea conținut și povești bazate pe câteva cuvinte cheie pe care le furnizați.

Samsung a conceput, de asemenea, unele caracteristici AI suplimentare, precum Generative AI text-la-imagine, despre care a vorbit deja în cadrul anunțului chipset-ului Exynos 2400, care va alimenta seria S24 în unele piețe. Transformarea discursului în text va fi, de asemenea, îmbunătățită cu ajutorul AI.


samsung galaxy s24+

Sursa acestui raport afirmă îndrăzneț că Bixby (da, Bixby) va purta “conversații mai asemănătoare cu oamenii și mai inteligente” cu utilizatorii. Știre de ultimă oră: Bixby încă există și, se pare, va deveni o prezență mult mai importantă pe măsură ce integrează AI în viitor.

Se zvonește că familia S24 va fi anunțată oficial în luna ianuarie.


via:gsmarena.com

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.
Lasă un comentariu