Problema aplicatii android 2021 – Google ofera rezolvarea

Nu iti mai functioneaza nici o aplicatie, orice deschizi pe telefonul tau cu sistem de operare ANDROID, nu mai functioneaza.Daca si tu ai patit acest lucru, esti exact ca si mine.Am incercat toate solutiile posibile gasite online, dar nimic nu a functionat.In cele din urma am ajuns sa resetez telefonul la setarile din fabrica.Asta insemnand ca telefonul pierde toate aplicatiile, pozele(daca nu sunt salvate)si asa mai departe.
Aceasta eroare face, ca orice aplicatie pornesti sa se opreasca aproape instantaneu.Multi dintre utilizatorii de android patesc acest lucru in ultimele zile.
Totusi, intr-un final, Google ne ofera solutia la aceasta problema cu aplicatiile.
Aceasta rezolvare, este una temporara, android o sa vina curand cu un update care o sa rezolve aceasta problema, ne mai fiind necesar sa faci pasii prezentati mai jos
Erori precum:
App has stopped working android,
Aplicația a încetat să funcționeze
Google a emis o declarație conform căreia problema este acum rezolvată. Tot ce trebuie să faceți este să actualizați aplicația Android System WebView la versiunea 89.0.4389.105, cât și browser-ul Chrome la ultima versiune.
Deci, primul pas este sa intram in setarile telefonului.
Apoi mergem mai jos pana gasim APPS
apps-samsungOdata ajunsi in aplicatii, cautam Android System WebView, si ii dai ori update ori dezinstalare, aici depinde de telefon, nu la toate am reusit sa ii fac update.
Acelasi lucru il facem si cu aplicatia Chrome, ori update ori dezinstalare.
Dupa ce am facut aceste setari, telefonul tau o sa functioneze perfect.


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.Lasă un comentariu