Planurile lui Elon Musk ca noul sef Twitter

Twitter a acceptat o ofertă de cumpărare din partea miliardarului Tesla și SpaceX Elon Musk, ceea ce duce la o zi de speculații frenetice asupra unei întrebări: cum va schimba Musk Twitter? Planurile declarate de Musk sunt o serie de caracteristici și principii pe care el poate sau nu să le urmărească serios, dar ele demonstrează o serie potențial conflictuală de obiective și schimbări ale căror mecanici au fost conturate foarte puțin – dacă nu sunt deloc.


Musk și-a numit prioritățile într-un comunicat de presă, făcând ecou declarațiilor anterioare pe care le-a făcut despre potențialele schimbări. „Libertatea de exprimare este piatra de temelie a unei democrații funcționale, iar Twitter este piața digitală a orașului în care sunt dezbătute chestiuni vitale pentru viitorul umanității”, a spus el. „De asemenea, vreau să fac Twitter mai bun ca niciodată, îmbunătățind produsul cu noi funcții, făcând algoritmii open source pentru a crește încrederea, învingând roboții de spam și autentificând toți oamenii.”

sursa:theverge.comSalut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment