Cum pot suna cu numar ascuns de pe telefonul personal?

Cum sa suni cu Numar Ascuns?

Pentru a efectua un apel cu numar ascuns, ai nevoie de un telefon mobil.Acesta nu trebuie sa fie smartphone sau telefon de ultima generatia.Apelarea cu numar ascuns se poate efectua de pe orice telefon mobil.


Pentru apelare cu numar ascuns, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli si numarul tau de telefon nu o sa fie vizibil, persoana apelata nu o sa vada niciodata de catre cine a fost sunata.

Aceasta setare al telefonului mobil se poate face sa fie folosita in permanenta, sau ocazional, lucru care iti ascunde identitatea si iti protejeaza datele.


Numar privat

Atunci cand folosim termenul de numar privat facem o referire la un apel telefonic in care numarul apelantului este ascuns pentru persoana care primeste apelul.Acest lucru semnifica ca, in loc sa fie afisat pe ecranul nostru numarul de pe care suntem apelati o sa fie afisat Numar Privat sau Necunoscut.Aceasta optiune se foloseste pentru a ramane sub anonimat sau pentru a respecta intimitatea apelantului in anumite situatii.

numar ascunsCum apelez ocazional cu Numar Ascuns?

Pentru a putea apela cu numar privat, prima data trebuie sa notezi numarul sau sa il tineti minte, deoarece este nevoie de un anumit cod, si anume #31# care trebuie pus inaintea numarului de telefon pe care vrei sa il apelezi.

Daca dorim sa apelam numarul 0755648…1 sau 2 sau 3…sau orice alt numar la alegere, trebuie sa tastam inaintea numarului codul #31#

Numarul o sa fie ca si in poza de mai jos:


#31#075564…si asa mai departe

#31#-numar-privat


Cum pot activa functia de apelare cu numar privat in permanenta?

Daca doresti ca nimeni sa nu iti vada nr de telefon, si astesta sa fie ascuns, atunci trebuie sa faci acest lucru din setarile telefonului mobil.

Urmeaza pasii de mai jos pentru a face acest lucru:


1.Intra in sectiunea apeluri

Numar Ascuns2.Sectiunea Apeluri cauti in partea dreapta sus cele 3 puncte(…)

3.Apasam pe Setari

Mai multe setari apelare

3.Selectezi Mai multe setari


4.Intri la ID apelant si selectezi optiunea “Ascundere numar


Ascunde id apelare

5.Daca doresti sa activezi identitatea din nou, repeti pasii de mai sus pana ajungi la “Afisare numarul” , sau selectezi Valoare implicita retea

Daca vrei sa faci acest lucru din cod, am testat pe telefoanele cu android de la samsung si functioneaza.

Formezi *31# pentru activare

Formezi #31# pentru dezactivare

Pentru verificare stare:

#31# apel

Combinatia de numere #31# functioneaza pe toate retelele de telefonie din Romania, asadar poti testa de pe Vodafone, Orange, Digi si Telecom.

IMPORTANT!!!

Cum afli cine te suna cu numar privat?

Niciodata nu o sa poti afla numarul de telefon care te apeleaza cu numar ascuns.Nici un operator de telefonie nu o sa iti divulge aceste informatii chiar daca suni la centrul lor, chiar daca scoti numerele apelate pe factura.Aceste numere sunt private, nici niciodata nu o sa ajunga in mana ta.

Daca s-a facut o frauda, gen accidentul, atunci autoritatile impreuna cu compania de telefonie mobila, o sa localizeze numarul apelant si o sa recurga la punerea lui in urmarire.Asadar nu folositi acest lucru in scopuri penale.

Esti sunat cu nr privat?

Daca esti sunat cu numar ascuns, si esti deranjat de acest lucru, poti face din setarile telefonului ca orice numar cu ID ascuns sa fie blocat automat.


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment