Microsoft office download gratis

Daca si tu ai cautat pe google Microsoft office download gratis, pentru ca vrei sa il descarci la tine in calculatorul personal, ai ajuns in locul potrivit.


Astazi doresc sa impartasesc cu voi, un mic tutorial, scurt si la obiect, cum poti descarca microsoft office gratuit pe o perioada nelimitata.

Cum pot descarca Microsoft office gratuit?

Aceasta versiune de microsoft office, este defapt o versiune online, care necesita in permanenta conexiune la internet, asadar office-ul functioneaza doar daca sunteti conectat la o retea de internet.


Versiune nu functioneaza daca pc-ul dumneavoastra ori laptopul nu este conectat la orice retea care ii permite accesul liber la internet.

Versiunea online de office gratuita o gasiti in Microsoft Store, un magazin virtual oferit de cei de la Microsoft.com.


Primul pas, este sa accesati acest link: https://www.microsoft.com/ro-ro/microsoft-365/free-office-online-for-the-web , dupa ce ati intrat pe link, trebuie sa va conectati pe contul de microsoft.

Dupa ce va-ti conectat pe contul de microsoft, o sa vedeti urmatoarele:

microsoft office download gratis



Odata ajunsi in acest punct, trebuie doar sa dam click pe butonul albastru, NEW, o sa vedem o noua fereastra, unde gasim tot ce contine office-ul:

microsoft office gratis


In poza de mai sus vedem urmatoarele Microsoft Office Gratis cu urmatoarele ramuri:

Microsoft Word Gratis


Microsoft Excel Gratis

Microsoft PowerPoint Gratis


Microsoft Form Gratis

Dam click pe Word ori pe excel si se va deschide wordul pe care il putem folosi gratuit fara nici o problema.

microsoft office descarca gratis


Dupa ce ati terminat de scris documentul in word si vrei sa il salvezi la tine in pc, atentie, acesta trebuie salvat prima data in contul de onedrive iar apoi o sa il poti descarca la tine in PC.


microsoft office descarca online

Acest tutorial este expres pentru windows 10, nu am incercat pe alta varianta de windows, deci nu sunt sigur daca merge, tind ca cred ca nu functioneaza pe Windows 7.


Asadar daca si tu esti un utilizator de Microsoft Word ocazional, si faci un document o data la 2 ani, atunci aceasta versiune de office este perfecta pentru tine.Nu descarcati niciodata versiuni piratate in pc-urile dumneavoastra, deoarece sunteti vulerabili la orice atac al anumitor persoane, care iti pot lua datele cardurilor, pozele, filmuletele din calculator.

Daca ti-a placut articolul nostru, ti-a fost de ajutor, atunci poti sa ne ajuti cu o distribuire pe retelele de socializare.

Spor.

 

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.



Lasă un comentariu