John Romero începe să lucreze la un nou FPS

Compania lui Romero își pregătește personal pentru un nou shooter
Ceva de așteptat cu nerăbdare: co-creatorul Doom, John Romero, a fost într-o reapariție în ultimii ani, dezvoltând conținut nou pentru Doom și lansând un joc de strategie cu tematică mafioasă sub noua sa etichetă, Romero Games. Acum compania se află în primele etape ale primului shooter original al lui Romero din ultimele decenii.


Marți, John Romero a anunțat că studioul său are un nou shooter la persoana întâi în curs de dezvoltare, cu un editor important încă nenumit. Romero Games angajează în prezent pentru proiect. Faimosul designer este cunoscut pentru munca sa la Wolfenstein 3D, Doom și Quake, așa că faptul că are un alt FPS pe planșa de desen este o mică surpriză.

Noul titlu este în dezvoltare foarte timpurie, așa că puține informații sunt disponibile în prezent. Anunțul lui Romero și întrebările frecvente de angajare sugerează că va fi o nouă proprietate intelectuală folosind Unreal Engine 5. Pozițiile sunt deschise pentru designeri de nivel, artiști de personaje, animatori, artiști tehnici, programatori de grafică și alte roluri. Romero Games oferă stagii în cooperare, stagii în anul de tranziție, ateliere de formare și stagii.


La sfârșitul anului 2020, compania a lansat jocul de strategie Empire of Sin cu tematica epocii prohibiției împreună cu Paradox Interactive. În 2019, Romero a dezvoltat și lansat independent Sigil, un pachet mare de niveluri gratuite pentru Doom original, iar în martie a acestui an a lansat o nouă hartă Doom II pentru a strânge organizații de caritate pentru Ucraina. În plus față de noul joc, Romero plănuiește să creeze mai multe niveluri Doom II și un memoriu personal care urmează să fie publicat anul viitor.

sursa:TechSpotSalut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.Lasă un comentariu