Afla care sunt jocuri de instalat in anul 2021

Jocuri PC de instalat in anul 2021

In momentul de fata, pe piata mondiala, sunt milioane de jocuri de instalat, dar la asa multe fiinte umane, parerile sunt impartite.Astazi vreau sa aflati care sunt jocuri de instalat in anul 2021,  pararea noastra despre ele,cerinte de sistem pentru aceste jocuri si nu numai.
Jocurile din ultimii ani, in special din anii 2019-2020, sunt mult mai mari, sunt extraordinare si formidabile, in momentul de fata, jocurile momentului te scufunda in lumi incredibil de detaliate si misiuni facute in asa fel, incat te face sa te simti in mijlocul actiunii.

Computerele noastre sunt fortate la limtele maxime, la maxim FPS, capabile sa ne aduca in lumi virtuale cat mai noi si indepartate, in acelasi timp si provocatoare, uimitoare din punct de vedere visual.


Pentru ca companiile lucreaza non stop la imbunatarirea componentelor, ca noi sa putem juca toate jocurile, cum sunt cei de la Nvdia ori intel, scot pe piata, componente care ne ajuta sa rulam jocuri instalate la nivel maxim.

Cand aducem vorba de jocuri de instalat in anul 2020-2021, aveti o selectie destul de larga de titluri incredibile, care acopera mai multe genuri.


Daca sunteti fan al celor mai bune MMO-uri sau MOBA-uri, va plac jocurile open world, jocuri complexe, jocuri cu masini, astazi am facut un top, am adunat informatii despre cele mai bune jocuri pe PC,inclusiv jocuri de pe Steam, sperand ca gasim un joc pe placul dumeanvoastra.

Top 10 jocuri de instalat pe calculator

1.Call of Duty Warzone

Call of duty Warzone aparat in 10 martie 2020, ofera jucatorilor, pe langa faptul ca este GRATUIT, este si online, un First persone shooter, in care jocul ofera o arena imensa, cu 150 de jucatori, in care trebuie sa va luptati pentru a ajunge in varf.
Dupa parerea noastra, este cel mai bun joc online,shooter, pe care il poti instalat, si sa te bucuri de o experienta uimitoare in momentul de fata.

2.FarCry 6 

Far Cry 6 are loc pe insula fictivă Yara din Caraibe, care este inspirată de Cuba și descrisă ca “cel mai mare loc de joacă Far Cry de până acum” și “un paradis tropical înghețat în timp”. Este condus de “El Presidente” Antón Castillo (Giancarlo Esposito), un dictator fascist cu control deplin asupra insulei. Castillo îl ghidează pe fiul său Diego (Anthony Gonzalez), care nu este sigur de propriul său viitor, să-i calce pe urme.  Esposito și-a descris personajul ca fiind un lider “încercând să-i împuternicească pe oameni să înțeleagă că au nevoie de o conducere puternică acum”, dar este blocat în mijlocul unei revoluții. Esposito a adăugat în continuare: “Tatăl său a fost un dictator înaintea lui și vrea să împuternicească poporul să-și ia țara înapoi. Scopul său este de a folosi resursele pe care le au în țară pentru a supraviețui fără a permite străinilor să vină și să coopteze oamenii lor de știință, proprietatea lor intelectuală, toate aceste lucruri”.  Esposito a continuat că Antón “încearcă să-și împuternicească fiul să-și ia mantaua și să îmbrățișeze cu adevărat idei care i-ar permite să vadă că în curând va fi probabil următorul lider în această țară”.


Jucătorul ia rolul unui yaran local pe nume Dani Rojas, un soldat de gherilă care luptă pentru libertate și care încearcă să-și readucă națiunea la gloria sa anterioară; jucătorul poate selecta sexul lui Dani la începutul jocului. [1]

AMD au anunțat un nou pachet de joc gratuit pentru procesoare lor de jocuri Ryzen. Până la 31 decembrie 2020, oricine cumpără un procesor eligibil de la ryzen 3000 sau noua serie Ryzen 5000 de la un retailer participant va primi o copie gratuită a Far Cry 6 și o mână de elemente în joc atunci când jocul va ieși anul viitor.

Din păcate, acest pachet special de joc gratuit este limitat pentru a selecta Ryzen 7 și Ryzen 9 Procesoare numai în acest moment, ceea ce înseamnă excelent Ryzen 5 5600X nu este eligibil. La naiba, chiar și Ryzen 7 3700X devine snubbed aici, care este o rușine dat este, fără îndoială, cel mai bun procesor de la AMD mai vechi lot de Ryzen 3000 chips-uri. Pentru lista completă a procesoarelor eligibile, a se vedea mai jos:

Procesoare AMD Ryzen eligibile:


AMD Ryzen 7 3800XT
AMD Ryzen 9 3900XT
AMD Ryzen 9 3950X
AMD Ryzen 7 5800X
AMD Ryzen 9 5900X
AMD Ryzen 9 5950X
Ca și în cazul pachetelor de joc anterioare amd (ultimul dintre care a văzut cumpărătorii Ryzen obține o copie gratuită a Assassin’s Creed Valhalla), există câteva cercuri trebuie să sari prin înainte de a putea obține jocul gratuit. În plus față de cumpărarea unui procesor de calificare, de exemplu, va trebui, de asemenea, să-l de la un comerciant cu amănuntul participant, așa că ai grijă pentru autocolante de promovare on-line pentru a vă asigura că cumpărați unul de la locul potrivit. Amintiți-vă, este posibil să nu obțineți neapărat un cod în caseta de atunci când procesorul ajunge. Poate fi necesar să solicitați una de la distribuitor la checkout sau este posibil să vă trimită un e-mail. Pentru termeni și condiții complete, consultați site-ul AMD.

După ce ai codul promoțional, vei avea timp până pe 30 ianuarie 2021 să-l valorifici prin intermediul portalului Recompense al AMD. Desigur, va trebui să așteptați până când jocul iese înainte de a putea juca, dar cuponul ar trebui să vă dau dreptul la o ediție digitală standard a jocului pe Uplay la lansare, precum și o cămașă amd-branded și pălărie ca elemente în joc.


3.Horizon Forbidden West (PS)

Horizon Forbidden West este un joc de rol de acțiune dezvoltat de Guerrilla Games și publicat de Sony Interactive Entertainment. Acesta urmează să fie lansat în 2021 pentru PlayStation 4 și PlayStation 5. Este continuarea filmului Horizon Zero Dawn (2017).

Horizon Forbidden West continuă povestea lui Aloy, o tânără vânzătoare a tribului Nora trimisă într-o căutare la frontiera arcane cunoscută sub numele de Vestul Interzis pentru a găsi sursa unei ciume misterioase care ucide tot ce infectează. În călătoria ei prin aceste teritorii neexplorate, Aloy întâlnește regiuni ostile devastate de furtuni masive și ocupate de dușmani periculoși și mașini mortale. Ea descoperă, de asemenea, o gamă largă de medii și ecosisteme, inclusiv văi luxuriante, deșerturi uscate, munți înzăpeziți, plaje tropicale și orașe ruinate, atât deasupra, cât și sub apă.


HORIZON ZERO DAWN 2 VA FI PE PC?
Nu, Horizon Forbidden West nu va fi pe PC ca de scris.

Horizon Forbidden West (alias Horizon Zero Dawn 2) va fi un EXCLUSIV PS5 atunci când se lansează în viitorul apropiat, astfel încât să nu fie pe PC sau Steam.

Este de înțeles de ce oamenii se întreabă ca ediția completă a epic original Guerilla este sosirea pe cursa maestru în vara anului 2020.

Cu toate acestea, deși lansarea originală a jocului pe PC arată dorința pentru Sony de a publica jocurile lor pe Steam, se simte mai mult ca un truc de marketing, spre deosebire de generozitatea sheer.


Se simte ca un efort pentru a încerca să obțineți unele din comunitatea PC-ul cuplat pe Horizon Zero Dawn pentru a le tenta în cumpărarea unui PS5 pentru a juca sequel.

Acesta este motivul pentru Horizon Zero Dawn de presă pe PC-ul este nici pe departe la fel de rău ca jucătorii PS4 au plâns. Jocul este de câțiva ani, nu mai este un vânzător consolă, PS4 este la sfârșitul vieții sale, și sequel va fi un PS5 exclusiv.


4.Deathloop

DEATHLOOP este un shooter next-gen prima persoană de la Arkane Lyon, studio premiat din spatele Dishonored. În DEATHLOOP, doi asasini rivali sunt prinși într-un timeloop misterios pe insula Blackreef, sortit să repete aceeași zi pentru eternitate. Ca Colt, singura șansă de evadare este de a termina ciclul prin asasinarea opt ținte cheie înainte de resetarea zilei. Aflați de la fiecare ciclu – încercați căi noi, aduna intel, și de a găsi noi arme și abilități. Fă tot ce este nevoie pentru a rupe bucla.
Dacă la început nu reușești… Die, Die Again
Fiecare buclă nouă este o oportunitate de a schimba lucrurile. Utilizați cunoștințele pe care le obține de la fiecare încercare de a schimba stilul de joc, ascuns pe furiș prin niveluri sau barreling în lupta, arme-blazing. În fiecare buclă veți descoperi noi secrete, aduna informații cu privire la obiectivele dvs., precum și insula Blackreef, și extinde arsenalul. Înarmat cu o serie de abilități din alte lumi și arme sălbatice, veți utiliza fiecare instrument la comanda ta pentru a executa takedowns care sunt la fel de izbitoare ca acestea sunt devastatoare. Personalizați-vă loadout cu înțelepciune pentru a supraviețui acestui joc mortal de vânător vs vânate.

5.Evil West

Răul nu doarme niciodată… dar sângerează.
O amenințare întunecată consumă frontiera americană. Ca unul dintre ultimii agenți într-un institut top-secret de vânătoare de vampiri, ești linia finală între umanitate și o teroare adânc înrădăcinată care acum iese din umbră. Ridică-te pentru a deveni un super-erou Wild West, eradica amenințarea vampir și de a salva Statele Unite!

În luptă viscerală, explozivă, dezlănțuiți iadul cu armele de foc, mănușa și gadgeturile alimentate cu fulgere. Ucide monstruozități însetat de sânge în stil ca un vânător singuratic sau în co-op cu un prieten. Explorați și luptați într-o campanie narativă în timp ce vă îmbunătățiți armele și instrumentele de vânătoare. Debloca noi avantaje pentru a evolua monstru-uciderea măiestrie, crafting propriul stil de joc pentru a învinge hoardele supranaturale.

evil west jocuri pc 2021

Bătălia singur sau cu un prieten în elegant, gory acțiune luptă
Mituri și legende repovestite într-un univers stilizat, ciudat din vestul sălbatic
Evoluați cu avantaje, arme upgradabile și unelte
Explorați și luptați printr-o campanie bazată pe povești pentru a salva America

Cam aceasta este lista cu jocuri de instalat pe PC ori pe PS in anul 2021.Asteptam parerile voastre, jocurile pe care le considerati voi cele mai wow.


Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.roLasă un comentariu