Iphone 13 : Cum o sa arate noul Iphone, data lansarii si pret – REVIEW

IPhone 13 – urmatorul produs pe care compania Apple este pregatita sa il lanseze pe piata.Acest nou dispozitiv o sa aduca anumite modificare importante despre care o sa vorbim in acest articol.


Noul dispozitiv produs de Apple, noul telefon Iphone 13 este aproape aici, iar din informatiile noastre, acesta urmeaza sa fie lansat prin septembrie 2021, adica mai avem 2 luni de asteptat, pana o sa facem un review complet, la acest produs.

Ca si modele avem urmatoarele:


Iphone 13

Iphone 13 PRO


Iphone 13 Pro Max

Iphone 13 Mini

 


Iphone 13 urmeaza sa vina cu un nou tip de ecran, produs de compania BOE, care au incercat si la seria 12 dar nu au reusit sa indeplineasca toate conditiile pentru acel dispozitiv, dar se pare ca acuma o sa fie unul de top.

Caracteristici Iphone13:


– Lansarea in septembrie 2021
– Începand de la 3000lei
– Posibil doua culori noi
– Design în mare parte neschimbat
– Crestatura mai mică
– camera modernizata,
– Cel mai mare upgrade de camera pentru Pro
– Ecran de derulare neteda pentru profesioniști
– Nou, puternic chipset A15
– Mai mult spațiu de stocare, pana la modele de 1 TB
– Baterii mai mari pentru fiecare model

 


Designiphone 13


 


Pe partea de design, se copiaza un pic IPhone 12, dar se pare ca, compania o sa schimbe designul camerei de pe spatele telefonului, ecranul o sa fie integrat in dispozitiv si mai frumos.Din zvonuri se pare ca va avea un aranjament diagonal al obiectivelor pentru primele doua telefoane, cele mai ieftine, similar cu telefonale din seria trecuta.

Culori

Compania spune ca vine cu cateva nuante noi pentru Iphone13, iar cele mai de top culori sunt roz si portocaliu, dar si culorile din seriile, generatiile trecute, alb-negru, cel violet, si cel argintiu.

iphone 13-portocaliuiphone 13-rozAfișaj

Daca este sa vorbim despre ecran, atunci se pare ca dimensiunile si rezolutiile ecranului sunt la fel ca si la iphone 12, astea sunt zvonurile, dar sigur apple o sa apara cu ceva mai puternica, ca si intotdeauna.Iar daca vorbim despre 13 PRO si 13 PRO Max sunt zvonuri si scurgeri de informatii din companie ca, o sa fie de top, puternice, si vor debuta cu un rate de reimprospatare de 120Hz.Imaginile de pe aceste ecrane o sa fie cu o calitate de top, si mult mai fine decat la generatiile de iphone anterioare.


iphone13-camera

Camera

Dintr-o scurgere sigura de informatii, se pare ca LiDAR o sa fie prezent pe toate cele patru modele.

Iphone13PRO si cel PROMAX ar putea obtine un shooter ultra lat, o camera teleobiectiva modernizata, si un zoom optic, care este de top pentru orice aparat foto, mult mai mare.

Baterie

Bateria pentru Iphone13 – se pare ca o sa fie o baterie mai mare, dar astea sunt si asteptarile noastre pentru telefoanele din 2021  si 2022.Acest dispozitiv o sa fie dotat cu o baterie de peste 3000mAh, in comparatie cu Iphone 12, care a venit dotat cu o baterie de 2800mAh.

 

 

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment