Ce este Huawei G Space


Poate stiti sau nu stiti, compania Huawei a fost adaugata pe lista neagra in Statele Unite, astfel find impiedicata sa utilizeze serviciile de la Google.

De cand s-a intamplat acest lucru, au inceput sa apara mai multe solutii care au fost propuse ca si un fel de “patch” pentru a face ca orice telefon sa functioneze normal fara GMS, avand toate aplicatiile si serviciile de operare la fel ca si oricare alt telefon, de exemplu cele cu android care descarca si instaleaza orice din Magazin play.


Vezi cum poti instala Magazin Play

Huawei si-a imbunatatit in ultima perioada AppGallery, marind astfel numarul aplicatiilor disponibile pentru modelele lor de telefoane.Multe dintre aceste aplicatii necesita certificatul GMS pentru a fi instala sau incarca corect functiilor lor.


Adica, aceasta problema nu este numai ca aplicatiile Google nu vin instalate, ci ele necesita un certificat pentru functionarea corecta sau altele pentru instalarea lor ori conectarea la ele.

Ce este Huawai G Space?

G space modalitatea simpla de a descarca serviciile Google pe dispozitivul dvs. Huawei

Aveti GMS cu G Space?

Noua solutie pentru acestea este un instrument numit si G space sau G Space Google, un soft care a fost aprobat chiar de compania Huawei, intrand pe deplin in AppGallery.Acest lucru inseamna ca a trecut prin toate filtrele de securitate Huawei ca sa fie pe platforma lor de aplicatii.

Ce este și cum este  G Space?Acest instrument GSpace s-a nascuta ca o modificare a Dual Space, o aplicatie care isi propune sa creeze clone la aplicatii.Vorbim despre un spatiu virtual care este create si din care pot fi instalate aplicatii GMS.

Pentru a folosi si a avea GMS trebuie doar sa instalati G-Space pe telefonul Huawei.Dupa instalare, putem deschide magazin de aplicatii si o sa avem posibilitatea de a descarca si instala orice dorim din magazinul Google, chiar si conectati cu contul nostru.

Cum instalez G Space?

1.Mergeti pe acest link: Descarca G Space

2.Deschideti Managerul de fisire(Files)

huawei file manager3.Selectati G-Space din Downloads

4.Tineti apasat pe aplicatie aproximativ o secunda

5.Apasati pe cele 3 punte din partea dreapta jos si selectati Extract

6.Selectati locatia unde fisierele sunt extrase7.Intrati in fisierul descarcat si apasati pe aplicatia cu iconita verde-rosu-galben

8.Apasati pe Instalare sau Install

9.Apasati Ok

10.Apoi Open si Start App

Fisierele APK functioneaza pe Huawei?
Deoarece noile telefoane Huawei ruleaza versiunea open-source de Android, utilizatorii pot instala in continuare aplicatii prin fisierele APK

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *