Noi linkuri de cumparaturi Google AdSense

Google AdSense a lansat o nouă funcție de laboratoare numită linkuri de cumpărături AdSense. Google a spus că, cu aceste link-uri de cumpărături AdSense, AdSense va adăuga link-uri de cumpărături la conținutul paginilor dvs. eligibile. Linkurile de cumpărături oferă utilizatorilor finali opțiuni relevante de la care să cumpere.


Editorii AdSense pot vedea acest lucru accesând fila de optimizare din consola lor AdSense, apoi făcând clic pe „Labs”. Acolo veți vedea „Activați linkurile de cumpărături AdSense”. „AdSense va adăuga linkuri de cumpărături la conținutul paginilor dvs. eligibile. Linkurile de cumpărături oferă utilizatorilor finali opțiuni relevante de la care să cumpere. Linkurile îi conduc pe utilizatori la anunțurile de cumpărături și vă pot ajuta să vă creșteți veniturile.”

google adsenseGoogle a că va limita volumul de trafic activat pentru link-urile de cumpărături la cel mult 10%, astfel spus că impactul lor va fi fel de limitat.

Google a adăugat că veți fi plătit dacă utilizatorii dau clic pe linkurile de cumpărături fac clic pe oricare dintre acestea și să fie deschise. Aceste linkuri de cumpărături AdSense vor plasa automat linkuri de cumpărături pe paginile eligibile de pe site-urile dvs. pentru un procent de utilizatori.


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.Lasă un comentariu