Free fire reward

Free Fire Reward Codes 2022


Garena Free Fire valorifica coduri pentru luna ianuarie 2022.

Fiind unul dintre cele mai populare jocuri printre jucatorii carora le plac jocurile de aventura Battle Royale.


Free Fire este jocul suprem de supravieturire si este disponibil pe mobil.

free fire rewardDespre Free Fire

Fiecare runda in acest joc dureaza 10 minute, unde esti plasat pe o insula super indepartata unde te infrunti cu alti 49 de jucatori la fel ca si tine, aflati pe insula in lupta pentru supravietuire.Jucatorii isi aleg locul de plecare cu parasuta si cea mai mare problema este sa ramai in permanenta in zona de siguranta cat mai mult timp posibil.In Free Fire puteti conduce vehicule pentru a explora intreaga harta, care este imensa, va puteti ascunde in salbaticie sau puteti sa devi invizibil intrand sub iarba sau in tufisuri.Tot scopul acestui joc este sa supravietuiesti.

Cum descarc jocul?


Utilizatorii Android pot descarca jocul din Google Play sau click pe link AICI iar cei cu Iphone pot descarca jocul din App Store.

Jocul ofera grafic de inalta calitate, dinamica, nonstop actualizari, oferte si evenimente dar si multe alte chestii pe care le descoperi in joc.Free Fire Reward sunt puse in permanenta in acest joc, doar trebuie sa sti unde sa cauti, de accea iti punem mai jos in acest articole cateva rewarduri gratuit pentru contul tau.Cu free fire reward poti lua gratuit articole in joc datorita acestori coduri oferite zilnic.


Free Fire Reward este un cod compus din majuscule si cifre, care sunt in numar de 12.Daca vrei sa afli ce cod contine recompensa, va trebui sa mergi la fila seif din holul jocului.Daca ai castigat aur ori diamante, acestea se vor adauga automat in portofelul contului.

Iar ca ultim lucru, trebuie sa sti ca in joc, sunt nonstop organizate diferite eventuri(evenimente) pentru jucatori, iar acolo poti castiga diverse recompense.


Pentru a putea valorifica codurile, jucatorii Free Fire sunt oblicati sa viziteze site-ul oficial de cumparare https://reward.ff.garena.com/. Trebuie mentionat ca jucatorii Garena Fire nu vor putea raspumpara recomense cu conturi de oaspeti, asadar, pentru a primi aceste recompense trebuie sa va logati cu contul de Facebook sau VK.

Jucatorii Free Fire pot revendica costume si accesorii J Balvin in editie limita, ultima data valabila este 24 ianuarie 2022.Bun venit in lumea celor care incearca sa supravietuieasca intr-o insula care jucatorul cel mai experimenta se va numi: SUPRAVIETUITOR.


Free Fire Reward codes:

FFV6 BERY FX4E

FD2C VBRT H7BV

F2SY EYHG 8FS4


FQE2 R3FR TR76

FXSA W234 RFVB


HYT5 67UJ MLO9

F8UJ HGBV CXZS

ERF T5R4 E3W2

FASZ XCVB NJMK

IUYT GFBN MXKL

FIUY TGFC XSWEF

FVB HY65 RFGH

FNMO I8U7 YHGZ

Cum introduc codurile Free Fire REWARD?

1.Deschideti orice browser web(Google Chrome,FireFox,Opera,Edge)

2.Vizitati site-ul oficial Garen Free Fire  – https://reward.ff.garena.com/en

free fire reward codes

3.Conectati-va cu contul de Facebook,VK,Google,Huawai,Apple sau Twitter.

4.Copiati unul din codurile mai sus mentionate si introduceti-l caseta text de pe site

5.O sa apara un dialog de notificare pe care faceti click OK.

Daca ai urmat pasii intocmai, atunci procesul de rascumparare a fost finalizat cu succes.Trebuie sa sti un lucru, recompensele devin active pe contul/gadgetul tau abia dupa aproximativ 24 de ore, iar daca ceva nu a fost bine, o sa fii informat printr-un email.

Ce este o recompensa Free Fire Reward?

Este un premiu oferit oficial de catre Garen Free Fire jucatorilor.Atfel, jocul este intr-o continua rotatie, Garena, ii tine pe jucatori implicati in joc iar jocul nu devine monoton.Aceste coduri nu sunt puse direct la dispozitia oricui, ci ele pot fi achizitionate din diverse surse.

Recompensele includ mai multe articole destul de interesante din joc, cum ar fi diamante gratuite, animal de companie gratuit, lada de prada, rucsac, parasuta sau diverse personaje celebre ori skin-uri pentru armele si vehiculele din joc.

 • DDFRTY1616POUYT– Animal de companie
 • FFGYBGFDAPQO– Diamante
 • MJTFAER8UOP16– Diamante
 • SDAWR88YO16UB– Caracter DJ
 • NHKJU88TREQW– Skin Arma
 • MHOP8YTRZACD– Paloma Caracter
 • BHPOU81616NHDF– Elite Pass and Free Top Up
 • ADERT8BHKPOU– Imbracaminte
 • BBHUQWPO1616UY– Voucher Diamond Royale
 • F2QA SFGY T5GH – Diamante
 • F8IK NBVF R55T – Animal de companie (Pet)
 • F9IK MNBV CDER – Parasuta
 • F1QS DFGY 657U – Premium Bundles


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment