Flashscore mobil – aplicatia sarbatoreste 15 ani

Flashscore implineste 15 ani de cand ofera serviciul online cu rezultate la diversse sporturi.La inceput, daca imi aduc bine aminte, erau disponibile doar cateva sporturi, parca 3 daca nu ma insel, dar astazi, flashscore mobil ofera 40 de sporturi.


Flashscore, anunta o schimbare majora pe toate platformele, mai pe scurt, dupa cum zic si ei, Flashscore intra intr-o noua ERA!.

Principalele schimbari pe care Flashscore se va face, le puteti gasi in pagina dedicata sau AICI, noi facem doar un scurt rezumat la noutati si chestii implementate.


Ca si prin lucru, Flashscore mobil anunta un logo nou, cu un font colorat si pictograme, dar ca si pana acum, principala si singura preocupare Flashscore este sa ofere cele mai rapide informatii din sport.

De ce s-a schimbat Flashscore?

Flashscore spune urmatoarele:


Pentru a simplifica paleta de culori

Acum mult timp, Flashscore acoperea doar 6 sporturi. Fotbalul a fost întotdeauna cel mai important, așa că multă lume a asociat Flashscore cu culoarea verde. Alte sporturi de top – tenis, baschet sau hochei – au fost de asemenea diferențiate prin culorile lor.

Azi acoperim aproape 40 de sporturi, așa că nu mai are sens să le diferențiem prin culori – și am și epuizat culorile, ca să fim sinceri. Din acest motiv, sporturile sunt acum diferențiate prin pictograme evidente.

Pentru a uni aplicația și site-ul

Site-ul Flashscore și aplicația Flashscore sunt legate. Întotdeauna au fost. Știi foarte bine asta dacă ai un cont pe Flashscore ai echipele și meciurile favorite sincronizate pe toate device-urile.

Pentru noi, e de asemenea vital ca website-ul și aplicația să fie împreună dintr-o singură privire. Acum, în sfârșit, sunt.

Ce e nou în aplicatia Flashscore Mobil?

Noua aplicatie flashscore mobil este foarte usor de manevrat,imbunatirea performantei,un calendar nou, in partea de sus, unde poti schimba mult mai rapid data, iar alegerea sportului este mult mai rapida.

Cum descarc aplicatia FlashScore Mobil?

Aplicatia se poate descarca/instala din Magazin Play direct pe telefonul mobil, trebuie doar sa accesati Magazin Play de la Google si sa cautati “FlashScore“, sau daca cititi acest articol de pe telefon, atunci accesati acest link FlashScore Magazin Play

flashscore mobilSalut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment