DPI | Cum schimbi sensibilitatea la mouse


Stiai ca poti schimba sensibilitatea Mouse-ului tau?

Va intrebati cum puteti obtine la maximum de la mouse-ul dvs. de gaming? Mouse-ul dvs. poate pierde multe dintre beneficiile si farmecul pentru care este cunoscut daca nu il configurati corect.

Exista sanse mari ca DPI-ul sau sensibilitatea mouse-ului sa fie setat prea mare. Cand DPI si sensibilitatea “soricelului tau” sunt setate prea mari, poate fi necesar sa faceti miscari microscopice cu mana doar pentru a realiza fotografii de precizie. Este timpul sa remediati aceasta problema. In acest ghid, explicam ce sunt sensibilitatea mouse-ului si DPI, precum si cum sa le reglati, astfel incat sa puteti profita la maximum de experienta si performanta dvs. de joc.


Mouse Dots per Inch (DPI): masurarea cat de sensibil este un mouse.

 


dpi-mouse-sensibilitate

Sensibilitatea mouse-ului: viteza unui indicator al mouse-ului si cat de repede se misca pe ecran.

In mod fundamental, DPI determina cati centimetri trebuie sa va miscati inainte ca personajul din joc sa faca un 360 complet. Comutatorul DPI de pe un mouse va permite sa schimbati sensibilitatea mouse-ului la o viteza mai mare sau mai mica a indicatorului, ceea ce poate fi util atunci cand sunteti corectarea culorilor sau efectuarea de modificari precise la fotografii. Pe masura ce sensibilitatea mouse-ului creste, mouse-ul se misca mai repede si necesita mai putin efort pentru a se deplasa pe ecran.

CUM SE SCHIMBA DPI LA MOUSE

Daca mouse-ul dvs. de gaming are butoane DPI la dispozitie, apasati unul dintre butoane pentru a crea setari noi pentru fiecare buton DPI. Ecranul LCD sau LED al mouse-ului va afisa temporar noua setare. Daca mouse-ul nu are butoane DPI accesibile, pur si simplu lansati centrul de control al mouse-ului si al tastaturii, selectati mouse-ul pe care doriti sa il utilizati, selectati setarile de baza, localizati setarea de sensibilitate a mouse-ului si faceti ajustarile in consecinta.

Cea mai buna setare DPI la mouse

Nu exista o setare DPI optima distincta, alegeti setarea DPI cu care sunteti cel mai obisnuit, dar tineti cont de un lucru, mouse cu DPI foarte mare nu este mai bun.

In general, indiferent la care joci acum va fi cea mai buna setare a ta, ai acumulat memoria musculara la aceasta setare, indiferent daca stii sau nu.
Doriti sa evitati sa jucati la un DPI prea mare, orice nivel trecut de 12000 este probabil excesiv, dar, mai important, unii senzori la acest DPI accelereaza si emuleaza punctele pe inch, provocand inconsecvente, nu este un adevarat DPI brut.Daca incercati sa va imbunatatiti, sa faceti pasi mici in DPI este o practica buna, sensibilitatile mai mici va ofera un control mai granular asupra mouse-ului si va permit sa va reglati tintirea, atata timp cat aveti spatiu pe birou pentru a va deplasa mouse-ul in jur.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *