Cum faci update la Windows 10

In acest tutorial o sa va arat cum sa faceti update la windows 10.Multe programe nu functioneaza din cauza ca windowsul nu este la curent cu ultimele actualizari, driverul video nvidia/intel nu poate fi instalat pentru ca windowsul nostru nu are actualizarile la zi.


Actualizare windows 10, Windows 10 updates

Daca nu suntem cu updateul(actualizarea) la zi microsoft nu mai asigura support pentru aceasta versiune, de aceea este bine pentru PC/Laptop sa fie la ultima versiune.In ultima vreme microsoft a trimis recent actualizare gen:network framework, cumulative update, update to version 1903 si asa mai departe.1903 este ultima versiune de windows aparuta in Mai 2019.

PS: Recent am instalat un desktop cu windows 10, toate bune si frumoase pana cand am incercat sa instalez placa video Nvidia , am intrat pe site-ul nvidia pentru a descarca ultimul driver,am ales placa etc…am inceput instalarea….ghici ce:Driverul nu este compatibil cu placa dumneavoastra(stati calmi ca am ales driverul bun)…dupa cateva “ore” de incercat drivere si cu autodetect,softuri etc…nimic.Rezolvarea a fost sa fac update la Windows…and voila, merge perfect acuma.

Lasand la o parte problemele,va arat cum sa faceti update la windows 10,totul cu poze ca sa va fie cat mai usor dumneavostra.

Setari windows 10
Start-Settings
Windows 10 update & security
Aici selectam Updates & Security

actualizari
Aici la ori dam click pe butonul Check for updates, ori cum este la mine,cauta automat si instaleaza automat
Asteptam pana se configureaza windowsul
Nu opriti calculatorul in timpul actualizarilor, exista un risc sa se strice windowsul(un risc mai mic…)dar exista.Asadar lasati sa termine actualizarea,el singur se restareaza, deci repet nu trebuie facut absolut nimic

Actualizarea face automat toata treaba si dumeavoastra nu trebuie sa faceti nimic, nu pierdeti nimic din calculatorul dumeavoastra chiar o sa functioneze mai bine si cu mai putine erori.Orice problema intampinati nu ezitati sa lasati un coment mai jos si eu o sa va ajut cu orice problema.


Probleme cunoscute din această actualizare

Microsoft relateaza urmatoarele probleme aparute odata cu aceasta actualizare(nu este neaparat la toata lumea, dar o puteti intampina)

După instalarea acestei actualizări, utilizatorii se pot confrunta cu eroarea „0x800705b4” atunci când se lansează Protecție aplicații Windows Defender sau Sandbox Windows.

Sandbox Windows poate să nu pornească cu „ERROR_FILE_NOT_FOUND (0x80070002)” pe dispozitivele în care limba sistemului de operare este modificată în timpul procesului de actualizare atunci când se instalează Windows 10, versiunea 1903.

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.


Leave a Comment