Browserul Internet Explorer o sa fie sters permanent

Exact cum spune si titlul acestui articol, browserul Internet explorer o sa fie sters definitiv de cei de la Microsoft.Toate functiile acestui “batran” browser o sa fie preluata de Microsoft Edge.
internet-explorer-stersSincer, nu suntem uimiti de acest lucru, chiar ne asteptam sa se intample odata cu lansarea browserului Edge.Internet Explorere este pastrat in paralele cu Edge pana cand Edge preia toata functiile si o sa fie compatibil pe toate aplicatii la fel ca si IE, ceea ce o sa se rezolve in scurt timp.
Eu folosec anumite aplicatii care necesita un anumit plugin instalat, si care nu vor nici cum sa ruleze pe alte browsere gen:firefox,opera,chrome, nici macar pe Edge, decat pe internet explorer.
Internet explorer o sa ramana mereu in amintirea noastra, cu el a fost obisnuiti noi, generatia 90, cu el am invatat sa cautam pe internet informatiile necesare de atunci, cu toate ca erau ele mult mai putine, dar el isi facea treaba foarte bine.
Asadar, IE o sa fie dezactivat din anul 2022, ramanand doar Microsoft Edge, un browser pe care eu il evit, nu vreau sa spun motivile acuma.Dar gusturile nu se discuta.
Spor.


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment