Aplicatii de facut bani 2023

Persoanele cauta tot mai multe aplicatii de facut bani intr-un mod usor, aceste aplicatii ofera o multime de cai care trebuie luate in considerare.


Cu toti stim ca astazi, daca detineti un smartphone, puteti sa faceti bani usor oriunde, doar o informatie buna sa aveti si gata.Puteti sa folositi telefonul mobil pentru a participa la diverse sontaje, pentru a face un venit secundar, sau chiar pasiv, sau pentru a veninde lucrurile nedorite pe internet, prin olx, facebook marketplace sau pentru multe altele.

Astazi am decis sa facem un top cu cele mai bune aplicatii de facut bani online pe internet.Aceasta statistica este luata in considerare dupa cele mai descarcate aplicatii din Magazin Play si iOS App Store cat si dupa numarul recenziilor bune.


 

Cele mai bune aplicatii de facut bani

1.Revolut

revolutAplicatia revolut este una dintre cele mai folosite aplicatii de la noi din tara.Este o companie britanica de tehnologie financiara care ofera servicii bancare.Cu sediul al Londra,compania a fost infintat in anul 2015.

Aplicatia pune la dispozitie transferuri instante de bani intre conturi si pe alte conturi,ofera un card bancar gratuit si iti da posibilitatea de a castiga 200 de lei pentru fiecare utilizator adus in aplicatie.

In aplicatia Revolul poti castiga foarte usor bani si din intrebarile oferite de revolut despre criptomondede.Raspunsurile de obicei le gasesti pe internet astfel castigi 25-50 de lei pe chestionar, iar banii o sa intre automat in contul tau de revolul care ulterior ii poti folosi pentru platit de orice fel.


Aplicatia iti pune la dispozitie si carduri virtuale pe care le poti folosi pentru a face plati o singura data, de exemplu faci o plata pe un site iar apoi stergi cardul din contul tau.

Revolut este implicat si in piata de criptomonde,marfuri,actiune astfel poti tranzactiona fara limita si scoate banii instant fara aprobare sau altceva.


PRO

Transferuri rapide de bani,viramente instante,piata de tranzactionare


CONTRA

Nu am gasit momentat.


Fa-ti cont Revolut si tu AICI

2. Ibotta

ibotta

Ibotta este o aplicatie care va permite sa castigati bani atunci cand achizitionati din magazin si online.Aceasta aplicatie accepta peste 2.000 de parteneri/magazine.

La inceput, aplicatia a fost pentru produsele alimentare, iar cu timpul s-a extins si pe imbracaminte,divertismente,diverse articole pentru animale de companie, chiar si pe mese in oras, dar si pe alte categorii.Ofertele pot fi specifice produsului sau comerciantului, iar unele se aplica automat.Pentru altii, va trebuie sa finalizati o sarcina suplimentara, cum ar fi vizionarea unui videoclip sau prin simpla completare a unui sondaj.

Modurile posibile de a castiga bani din aplicatia Ibotta sunt:Adaugati oferte si trimiteti chitanta in aplicatie dupa ce ati facut cumparaturile(aveti la dispozitie maxim 7 zile pentru a adauga chitanta in aplicatie).Conectati-va conturile de fidelitate ale retailerului sau cumparati un card cadou prin aplicatie.Pentru cumparaturile online, faceti cumparaturile prin aplicatie sau cu extensia de browser Ibotta instalata pe computer/laptop.


Plata din aplicatie se face prin PayPal, Cont Bancar sau primiti un card cadou pentru cumparaturi, alegerea este a dumneavoastra.


 

PRO

Primiti bani rapid inapoi pentru achizitiile din magazin, timpul estimat est de 24-48 de ore.Ibotta ofera, de asemenea, un bonus de bun venit noilor utilizatori dar si bonusuri pentru recomandari(adica daca recomanzi cuiva aplicatie,  de pe link-ul tau de afiliat o sa primesti un comision).

CONTRA

Procesul de facut bani este destul de lent.Trebuie sa ai cel putin 20 USD numerar pentru a va rascumpara castigurile.Pentru cumparaturile online, perioada de asteptare variaza de la un magazin la altul.Aplicatia Ibotta percepe o taxa de intretinere a contului pentru conturile inactive sau dezactivate, aceasta taxa este luata din soldul avut in aplicatie si nu din contul bancar sau de PayPal.

3. Swagbucks

Swagbucks


Swagbucks este o aplicatie conceputa pe rambursarea unei valori din suma si anumite recompense.

Principiul de functionare este prin castigarea de puncte numite SB,cumparand diverse articole online(in aceasta aplicatie sunt peste 1500 de magazine participante).Castigurile le poti obtine din participarea la sondaje, vizionand videoclipuri, jucand anumite jocuri sau indeplinind sarcini oferite de Swagbucks.

Odata ce ai obtinut punctele, poti achizitiona cardouri cadou sau bani in contul tau de PayPal.Numarul punctelor acordate variaza in functie de sarcina indeplinita.De exemplu, sondajele valoreaza intre 40 si 200 de puncte SB.

Soldul minim necesar pentru rascumparare depinde si el de optiunea aleasa de dumneavoastra,de exemplu, unele carduri cadou sunt disponibile la un pret de 110SB.

Plata in aceasta aplicatie consta in carduri cadou sau plati electronice in aplicatia PayPal.

PRO:Swagbucks ofera mai multe modalitati de a castiga recompense si nu exista o perioada de asteptare pentru a incasa platile.Platile au termen de 10 zile lucratoare in functie de solicitari.Sunt si bonusuri de bun venit,incercati mai multe in aplicatia Swagbucks.

CONTRA

Nu plateste mult, un punct SB valoreaza undeva la un 0.50 de bani sau un cent.Sunt diverse raportari cum ar fi ca, utilizatorii sunt exclusi in timpul sontajului astfel pierzand punctele aferente castigare completarii lui.

 

4. Fiverr

Fiverr

Fiverr este o piata la nivel mondial pentru servicii independente.Platforma Fiverr este pentru vanzatori si cumparatori.Persoane care iti listeaza calitatile pe aceasta platforma si cumparatori/firme care cauta oameni specializati in diverse lucrari de IT,Programare,WebDesign,JavaScript,CSS sau orice altceva care ajuta.

Numele Fiverr vine de la pretul de 5 dolari iar pe platforma gasiti pe majoritea categoriilor preturi incepand de la 5 dolari.

Compania a fost fondata in anul 2010 in Tel Aviv.

In aplicatia Fiverr gasiti peste 200 de categorii de diverse, programare,video,animatii,poze,scriitori,translatori etc.

Cum incepeti:Va creati mai intai un cont, apoi va puteti seta profilul ca VANZATOR pe categoria pe care sunteti specializat.Setati pretul pe serviciul dumneavoastra, intre 5 si 995 dolari.Cu cat aveti mai multe review-uri bune cu atat o sa urcati in cautati astfel o sa ajungeti sa aveti comenzi non-stop.Sunteti platit odata ce ati finalizat munca.Persoana care comanda, plateste la Fiverr si dupa ce ai terminat, compania vireaza in contul tau bani.

Plata se face PayPal sau direct in contul bancar.

PRO

Nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la vanzari deoarece odata listat nu trebuie sa mai faci nimic, cumparatorii vin la dvs avand in vedere ca sunt milioane de utilizatori pe site.

CONTRA

Fiverr retine 20% din orice comanda, inclusiv daca ai primit un bacsis pentru lucrare.

Perioada de asteptare standard pentru retragerea banilor este de 14 zile dupa finalizarea unei comenzi pentru vanzatorii de rand, iar cei de top asteapta intre 3-7 zile.

 

5. Upwork

Upwork

La fel ca si Fiverr, aplicatia Upwork conecteaza freelanceri pe diverse categorii.

Mai intai, va creati un profil,treceti informatiile despre domeniul dumneavoastra,calificarile,disponibilitatea si tariful dorit pentru o lucrare.Lucrul bun in aceasta aplicatie este ca puteti sa trimiteti propuneri la clienti iar acestia le vor revizui si va trimit oferte de munca.

 

Plata se face direct in contul bancar,transfer bancar,Instant Pay,PayPal si Payoneer.Aveti grija care il folositi deoarece se aplica diverse comisioane.

PRO

Puteti sa va setati programul preferat, lucrati de acasa,va pune la dispozitie sute de mii de clienti.

CONTRA

Utilizatorii primesc o taxa de serviciu.

Aplicatia Upwork retine intre 5 si 20% din castigurile dvs in functie de factura.

Plata se face dupa 10 zile.

 

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.Lasă un comentariu