Aplicatii android pentru telefon mobil

Stiai ca Google Play Store iti pune de dispozitie cele mai de top aplicatii android?Da, ai citi bine, deoarece in lumea spartphone-urilor, Android este cel mai popular sistem de operare din lume.

Acest lucru se datoreaza faptului ca in Magazin Play gasiti o baza de date cu milioane de aplicatii android gratuite fara de care telefonul nostru ar fi doar un obiect plictisitor la fel ca si telefoanele de pe vremuri cand le foloseam doar pentru apeluri si mesaje.

Aplicatiile andorid sunt aplicatii software concepute pentru a rula pe dispozitive bazate pe un sistem de operare Android si atat iar in aceasta categorie intra telefoanele mobile si tabletele.

In Magazin Play gasim aproape 4 milioane de aplicatii, iar acest numar este intr-o continua crestere.

Cel mai important aspect legat de aplicatiile android este ca sunt disponibile pe o gama larga de dispozitive, cum spuneam mai sus, tablete si telefoane dar sa nu uitam si de ceasurile inteligente.Ei bine, cu ajutorul acestor aplicatii ne putem conecta sau interconecta cu toata lumea.

Un alt aspect sau avantaj semnificativ al acestor aplicatii android este versalitatea lor.Acestea ne ajuta sa personalizam gadgeturile noastre dupa nevoie si preferinte, le putem conecta cu alte aplicatii facilitand accesul si partajarea informatiilor pe diverse platforme.

TOP Aplicatii Android

1.Youtube – 10 miliarde

2.Facebook – 5,5 miliarde

3.WhatsApp – 5 miliarde

4.Instagram – 1,5 miliarde

5.TikTok – 1,1 miliarde de descarcari

6.Snapchat – 1 miliard

7.Telegram – 1 miliard

8.Subway Surfers – 1 miliard

9.My Talking Tom – 1 miliard

10.Spotify – 1 miliard

Acestea 10 sunt cele mai descarcate aplicatii gratuite pentru Android din Magazin Play in momentul verificat de mine.

Aplicatii Android pentru stocarea fișierelor online

1.Manager de fisiere

Despre Aplicatie:

File Manager + este ușor și puternic explorator fișier pentru dispozitive Android. Este gratuit, rapid și full-featured. Datorită UI sale simplu, este extrem de ușor de utilizat. Cu File Manager +, puteți administra cu ușurință fișierele și folderele de pe aparat, (stocare in retea-atașat) NAS si conservare, cum ar fi cloud Dropbox și Google Drive.

Puteți gestiona / depozitare locală și la distanță nor. Acesta susține acțiuni de gestionare a fișierelor la fiecare (deschis, căutare, mergeți director, copiați și inserați, tăiate, șterge, redenumi, comprima, decomprima, de transfer, download, marcaj, organiza). File Manager Plus suportă fișiere media și formate de fișiere importante, inclusiv apk.

Locatii majore și funcțiile File Manager Plus sunt după cum urmează:

• Stocare principală: Puteți gestiona toate fișierele și folderele de stocare aparat locală.
• SD Card: Puteți gestiona toate folderele de fișiere și fișierele din cardul SD.
• Downloads: Ai gestionați toate fișierele (inclusiv APK și fișiere zip) în dosarul de descărcare.
• Imaginile: Puteți gestiona imagine și fișiere imagine în depozite tale. Previzualizare imagine este disponibil. (Formate de fișiere acceptate: bmp, gif, jpg, png și etc)
• Audio: Puteți gestiona toate muzica și buna fișierele legate. (Formate de fișiere acceptate: MP3, OGG, FLAC, M4P, WAV, WMA și etc)
• Video: Puteți gestiona toate fișierele video de pe aparat. (Formate de fișiere acceptate: ASF, AVI, FLV, MP4, MPEG, WMV și etc)
• Documente: Puteți gestiona toate fișierele de documente pe aparat. (Formate de fișiere acceptate: doc, ppt, pdf, și etc)
• Aplicații: Puteti vedea toate aplicațiile instalate în aparatul local. Puteți opri sau șterge aplicații. Puteți șterge datele sau cash la sediul nostru de aplicații. Aveți posibilitatea de backup aplicația ca fișier apk de asemenea.
• New Files: Puteți gestiona fișiere noi sa mutat și descărcate pe dispozitiv local.
• Cloud: Puteți accesa spațiul de stocare cloud, cum ar fi dropbox și Google unitate.
• la distanță: Puteți accesa de stocare la distanță sau partajat ca serverul NAS și FTP.
• Accesul la PC; Puteți accesa de stocare dispozitiv Android de la PC pentru a gestiona toate fișierele și folderele din aparatul local Android folosind FTP (File Transfer Protocol).

Manager de fisiere

2.Files de la Google

Despre Aplicatie:

Eliberați spațiu și îmbunătățiți performanța dispozitivului
Vedeți cu ușurință cât spațiu a mai rămas pe dispozitiv, pe cardul SD și pe unitatea USB. Eliberați spațiu și îmbunătățiți performanța dispozitivului, găsind fotografii vechi din aplicațiile de chat, fișiere dublură, golind memoria cache și altele.

Găsiți mai rapid fișiere
Economisiți timp căutând fotografii, videoclipuri și documente pe telefon. Căutați rapid și răsfoiți GIF-uri sau trimiteți un videoclip descărcat recent. Sortați fișierele în funcție de dimensiune pentru a înțelege ce ocupă spațiu.

Trimitere rapidă și sigură a fișierelor
Trimiteți fotografii, videoclipuri, aplicații și multe altele pe Android și Chromebookurile din apropiere cu opțiunea Trimitere în apropiere. Fișierele se transferă rapid, cu viteze de până la 480 Mbps, chiar și fără conexiune la internet. Transferurile sunt private și securizate prin criptarea de la sursă la destinație.

Securizați-vă fișierele
Păstrați-vă fișierele sensibile în siguranță cu un cod PIN sau un model care poate să difere de blocarea dispozitivului.

Redați conținut media offline
Ascultați muzică sau vizionați videoclipuri cu ajutorul comenzilor avansate, cum ar fi viteza de redare, redarea aleatorie și altele.

Faceți backup fișierelor
Mutați-vă fișierele în Google Drive sau pe un card SD pentru a economisi spațiu pe dispozitiv. În plus, puteți să permiteți accesul altor aplicații de stocare în cloud pe dispozitiv.

Obțineți recomandări inteligente
Primiți sugestii utile pentru a economisi spațiu, a vă proteja dispozitivul și mai multe. Recomandările dvs. devin mai inteligente pe măsură ce folosiți aplicația.

Este eficientă și eficace
Aplicația Files by Google folosește mai puțin de 20 MB din spațiul de stocare de pe dispozitiv, este ușor de folosit și nu conține anunțuri.

Aplicatii Android:Files de la Google

3.Mi File Manager

Despre:

Mi Manager fișiere este un instrument gratuit, sigur, care vă ajută să găsiți mai rapid fișiere, gestiona fișiere cu ușurință, și să le partajați offline cu alții. Aceasta susține de tone de caracteristici interesante: căutare rapidă, mișcare, ștergerea, deschiderea și partajarea fișierelor, precum și redenumire, dezarhivare, și copy-paste. Mi File Manager recunoaște, de asemenea, mai multe formate de fișiere, inclusiv muzică, clipuri video, imagini, documente, fișiere APK și zip-fișiere. Am actualizat aplicația noastră în mod regulat pentru a vă aduce cea mai bună experiență. Cu UI clare și Mi File Manager, managementul fișierelor devine mai ușor decât oricând înainte!

Aplicatii antivirus și securitate Android

1.AVG AntiVirus & Security

Mobile Security pentru Android pentru a vă ajuta să vă protejați de virușii și programele malware dăunătoare. Păstrați-vă datele personale în siguranță cu App Lock, Photo Vault, Wi-Fi Security Scan, Hack Alerts, Malware security și App Permissions Advisor.

Peste 100.000.000 de persoane au instalat deja aplicațiile de securitate mobilă antivirus AVG. Alăturați-vă acum și:
✔ Scanați aplicații, jocuri, setări și fișiere în timp real
✔ Mărește viteza prin eliminarea sarcinilor care încetinesc dispozitivul

AVG AntiVirus & Security

2.Avast Antivirus & Security

Protejați-vă împotriva virușilor și a altor tipuri de malware cu Avast Mobile Security, aplicația noastră antivirus gratuită pentru Android. Peste 435 de milioane de oameni au încredere.

Protejați-vă confidențialitatea primind alerte atunci când aplicațiile spyware sau adware infectate sunt descărcate pe dispozitiv. Asigurați-vă dispozitivul împotriva atacurilor de phishing de la e-mailuri și site-uri web infectate. Porniți VPN-ul pentru a vă menține navigarea online privată și în siguranță, precum și pentru a accesa serviciile de streaming plătite preferate atunci când călătoriți în străinătate. Primiți alerte când parolele dvs. au fost compromise de hackeri. Evitați escrocherii cu scanări și alerte avansate.

Cu peste 100 de milioane de instalări, Avast Mobile Security & Antivirus oferă mult mai mult decât doar protecție antivirus.

Caracteristici gratuite:

✔ Motor antivirus
✔ Hack Verificare
✔ Seif foto
✔ Scanner de fișiere
✔ Permisiuni de confidențialitate
✔ RAM Boost
✔ Junk Cleaner
✔ Web Shield
✔ Securitate Wi-Fi
✔ Informații despre aplicație
✔ Virus Cleaner
✔ Securitate mobilă
✔ Test de viteză Wi-Fi

Funcții premium pentru protecție avansată:

■ Protecție împotriva înșelătoriei: Protejați-vă de escroci cu funcții avansate de securitate și alerte inteligente.
■ Blocare aplicație: păstrați conținutul sensibil în siguranță și privat prin blocarea oricărei aplicații cu un cod PIN, un model sau o parolă de amprentă. Numai tu le vei putea accesa.
■ Eliminați reclamele: eliminați reclamele din experiența dvs. Avast Mobile Security & Antivirus.
■ Asistență Avast Direct: Contactați Avast direct din aplicație pentru a primi răspunsuri rapide la întrebările dumneavoastră.

În cele din urmă, utilizatorii Ultimate se pot bucura și de VPN-ul nostru (Rețeaua privată virtuală) – Ascunde-ți activitățile online de hackeri și ISP-ul tău prin criptarea conexiunii. De asemenea, vă puteți schimba locația pentru a accesa serviciile de streaming plătite preferate de oriunde.

Avast Antivirus & Security

3.Antivirus – Virus Eliminator

Principalele caracteristici ale software-ului de eliminare a virușilor:

✔ Blocați aplicațiile care conțin informații sensibile, de exemplu: Whatsapp și Facebook
✔ Scanează aplicațiile, jocurile, setările și fișierele în timp real de la virus killer, virus remover.
✔ Scanați rețeaua WiFi pentru a detecta problemele de criptare, parolele slabe și alte amenințări
✔ Instalatorul compact este de numai 4Mb
✔ Scanează aplicațiile, jocurile și fișierele și elimină conținutul dăunător
✔ Întreruperea sarcinilor și a proceselor poate încetini aparatul
✔ Afișați informații de încărcare pe ecranul de blocare
✔ Ecranul de blocare a amprentelor ascunde securitatea aplicațiilor
✔ Suport pentru blocarea aplicațiilor cu amprentă digitală, blocarea aplicațiilor cu parolă, blocarea aplicațiilor cu model.
✔ Faceți copii de rezervă și dezinstalați aplicațiile
✔ Protecția prin telefon 24/7 vă ajută să protejați telefonul smartphone de potențialele amenințări
✔ Scanarea rapidă și convenabilă durează doar câteva secunde cu software-ul antivirus mobil.
✔ Antivirus pentru telefon, eliminarea virusilor pentru Android
✔ Urmăriți aplicațiile care rulează subteran, indicând utilizarea memoriei fiecărei aplicații
✔ Gratuit (Contine Publicitate)

Antivirus - Virus Eliminator

Aplicatii Android GPS

1.Waze: GPS, alerte și navigatie

Știi întotdeauna ce se întâmplă pe drum cu Waze. Chiar dacă știi drumul, Waze îți va spune în timp real despre trafic, lucrări, poliție, accidente și altele. Dacă traficul este intens pe ruta ta, Waze va schimba ruta să salvezi timp.

De ce Waze?
Vezi ce se întâmplă – Alerte de trafic, poliție, pericole și altele pe ruta ta
Ajungi mai repede – Schimbări ale rutei instant pentru a evita traficul și a salva timp
Știi când ajungi – estimarea sosirii ține cont de datele de trafic în timp real
Plătești mai puțin pe carburant – găsești benzinăriile cu preț mai mic pe ruta ta
Conduci cu Android Auto – folosește Waze pe navigația mașinii tale
Găsești întotdeauna calea – alege dintr-o varietate de voci care să te ghideze în timpul deplasării

Aplicatii Android Waze

2.Google Maps – Hărţi

Navigați mai repede și mai ușor cu Google Maps. Peste 220 de țări și teritorii mapate și sute de milioane de companii și locații pe hartă. Primiți în timp real informații de navigare prin GPS, despre trafic și transportul public și explorați cartierele din zonă aflând unde se găsesc restaurante, baruri sau alte locații, oriunde v-ați afla în lume.

Ajungeți mai rapid la destinație, cu ajutorul actualizărilor în timp real
• Ocoliți traficul cu ajutorul estimărilor orei de sosire și al condițiilor de trafic în timp real
• Prindeți autobuzul, trenul sau autovehiculul folosit în comun cu ajutorul informațiilor despre transportul public în timp real
• Economisiți timp cu ajutorul redirecționării automate, bazate pe informații în timp real despre trafic, incidente și drumuri închise

Descoperiți locații și explorați-le ca oamenii din partea locului
• Descoperiți restaurante, evenimente și activități locale care vă interesează
• Aflați care sunt tendințele și locațiile noi care se deschid în zonele importante pentru dvs.
• Luați cu încredere decizii folosind „Potrivire”, o funcție care estimează probabilitatea ca o locație să vă placă
• Planificare de grup simplificată. Distribuiți o listă scurtă cu opțiuni și votați în timp real
• Creați liste cu locațiile preferate și trimiteți-le prietenilor
• Urmăriți locațiile de neratat recomandate de experți locali, de Google și de editori
• Evaluați locațiile vizitate. Adăugați fotografii, drumuri și locații lipsă.

Mai multe experiențe pe Google Maps
• Hărți offline pentru căutare și navigare fără conexiune la internet
• Imagini Street View și din interiorul restaurantelor, al magazinelor, al muzeelor și al altor locații
• Hărți de interior pentru a vă orienta rapid în spațiile ample, cum ar fi aeroporturile, mallurile și stadioanele

* Unele funcții nu sunt disponibile în toate țările

* Navigarea nu este creată pentru a fi folosită de vehicule supradimensionate sau de urgență

Google Maps - Hărţi

3.Sygic GPS Navigation & Maps

Sygic GPS Navigation & Maps este aplicația inovatoare de navigație prin GPS cu hărți offline actualizate lunar și cu alerte precise despre traficul live și camere de viteză, ambele actualizate în timp real. Peste 200 de milioane de șoferi din toată lumea i-au acordat încrederea. Hărțile 3D offline sunt stocate pe telefon pentru navigația GPS fără conexiune la internet. Actualizăm hărțile gratuit de mai multe ori pe an, astfel încât să vă puteți baza mereu pe navigația GPS de la Sygic.

NAVIGAȚI ORIUNDE, CHIAR ȘI FĂRĂ CONEXIUNE LA INTERNET
• Hărți offline ale tuturor țărilor din lume, de la TomTom și de la alți furnizori
• Actualizări gratuite ale hărților de mai multe ori pe an
• Navigație GPS cu asistență vocală beneficiază de indicații de orientare precise și denumirile străzilor redate vocal
• Milioane de locuri interesante (puncte de interes)
• Navigație GPS pentru pietoni cu instrucțiuni de orientare pentru plimbări și atracții turistice (puncte de interes)

SCĂPAȚI DE TRAFIC
• Evitați ambuteiajele cu cele mai precise informații despre trafic în timp real, bazându-se pe date colectate de la peste 200 de milioane de utilizatori din lume*

CONECTIVITATE ANDROID AUTO
• Conectați telefonul la ecranul mașinii și concentrați-vă la drum
• Puteți folosi ecranul tactil sau butoanele mașinii pentru a controla aplicația

RĂMÂNEȚI ÎN SIGURANȚĂ
• Caracteristicile avansate privind siguranța facilitează condusul pe teritorii necunoscute
• Atenționările privind limita de viteză vă indică limita de viteză actuală și schimbările ulterioare ale limitei de viteză
• Funcția Dynamic Lane Assistant (Asistent dinamic pentru benzi) vă ghidează pe banda corectă
• Funcția Head-up Display (afișaj pe parbriz) proiectează datele de navigație pe parbrizul mașinii dvs., ceea ce vă permite să conduceți în siguranță în timpul nopții**
• Recunoașterea indicatoarelor detectează limitele de viteză de pe indicatoarele rutiere pe măsură ce conduceți
• Funcția Dashcam înregistrează partea din față a șoselei și salvează automat clipul video în cazul producerii unui accident**
• Funcția de navigație Real View este o funcție de realitate mărită pentru o experiență de condus mai bună și mai sigură**
• Cockpit vă indică performanța în timp real a mașinii dumneavoastră.**
• Funcția de partajare în timp real a ceea ce se întâmplă pe șosea vă permite să indicați pe o hartă ora estimată la care ajungeți și poziția actuală*

ECONOMISIȚI BANI PE TRASEU
• Parcați mai simplu datorită sugestiilor privind locul de parcare și a informațiilor în timp real privind disponibilitatea și prețurile*
• Setați-vă tipul de combustibil și faceți plinul la cel mai convenabil preț prin intermediul informațiilor în timp real privind prețurile combustibilului*
• Evitați amenzile privind depășirea limitei de viteză prin Atenționările camerei privind limita de viteză*
• Economisiți bani privind tarifele din roaming prin hărțile offline

Vrei să știi cum e să beneficiezi de Premium+? Testează gratuit timp de 7 zile și descoperă toate funcțiile Premium+. După aceea, poți decide dacă dorești să prelungești abonamentul sau vei folosi doar funcțiile de bază.

Pentru întrebări, accesați sygic.com/support. Vă stăm zilnic la dispoziție.
Dacă vă place aplicația noastră, lăsați o recenzie sau spuneți și altora pe sygic.com/love. Vă mulţumim pentru sprijin.

*Rețineți că această funcție necesită conexiune la internet.
Notă: Partajarea clipurilor video prin funcția Dashcam este interzisă prin lege în următoarele țări: Austria, Belgia, Luxemburg, Elveţia, Slovacia, Spania.
Navigatie GPS Offline

Aplicatii Busola Online

1.Busola – Directia busola

Această aplicație online de busolă este un instrument de navigare fantastic care ne permite să navigăm rapid și precis. Ar fi fantastic dacă am putea avea o busolă pe telefonul tău; transformă-ți telefonul într-o busolă chiar acum. Să descarcăm aplicația busolă acum!

Puteți obține o busolă cu o singură atingere pe butonul de descărcare al aplicației. Trebuie doar să deschideți telefonul și să utilizați aplicația busolă. Să presupunem că participați la activități în aer liber, explorări și călătorii, dar vă pierdeți. Nu-ți face griji, pentru că această busolă te va ajuta să-ți găsești rapid drumul spre casă! Este convenabil pentru că nu trebuie să porți o busolă obișnuită; de asemenea, poți folosi busola extrem de precis cu telefonul în mână.

Direcția busolei
Această aplicație de busolă vă localizează locul cu direcția precisă. Puteți afișa puterea magnetică pe ecran sau puteți alege diferite stiluri de busolă.

Nu vă veți face niciodată griji că vă pierdeți!
Aplicația online Compass te va ajuta! Această busolă vă ajută să navigați cu precizie, tot ce trebuie să faceți este să porniți busola. Această aplicație vă va accesa locația și vă puteți copia sau partaja locația cu ușurință.

busola

2.Busola directionala

Busolă direcțională și digitală este aplicația gratuită pentru a susține busola clasică. Cu ajutorul tehnologiei GPS, aplicația vă va îndruma în mod automat busola pe hărți. Ar trebui să utilizați modul busolă online. Deoarece vă va ajuta să aflați rapid rezultatul cu cea mai bună busolă precisă în timp real.
Acesta este suportul aplicației cu dispozitiv cu senzor. Iată cererea cu orice aplicație compatibilă cu busola digitală. Aplicația depinde exact de performanța dispozitivului dvs. Dacă aplicația busolă funcționează perfect, înseamnă că și senzorii dvs. sunt perfecți.
*Notă:
+ E este est
+ W este vestul
+ N este nordul
+ S este sudul
+ SE este sud-estul
+ SW este sud-vest
+ NE este Nord-Est
– Puteți muta pe hărți, busola online va actualiza automat starea și direcția, De asemenea, se poate calcula raza, colțul. arată curent locația pe hărți. zoom hărți sau partajați locația pentru a rețea social.
– Harta busolei:
+ Localizați sau calculați direcția oriunde apare pe hartă. Căutați un loc prin numele adresei. Localizați-vă locația prin GPS, navigați și cu busola magnetică.
+ Mutați busola atingând locația dorită pe hartă.
Caracteristica hărților Busolă – aplicație busolă direcțională
– Arată adevăratul nord
– Afișați puterea câmpului magnetic
– Afișați unghiul pantei dispozitivului
– Afișați viteza de altitudine
– Afișați starea senzorului
– Corecția erorilor de nivel
– Conectați-vă la Google Map
– Afișează longitudinea latitudinii
– Arată nivelul
busola bidirectionala

3.Busola Smart Compass

Aplicaţia busolă depinde mai exact de performanţa dispozivitului tău. Dacă busola funcţionează perfect, înseamnă că şi senzorii tăi sunt perfecţi.
Dacă precizia este slabă, te rog să verifici dacă nu eşti afectat de un câmp magnetic. De asemenea, există diferite opţiuni pentru a-ţi calibra dispozitivul.

Caracteristici adăugate în versiunea Pro:
– fără reclame
– partajarea locației GPS
– căutător Qibla, localizator maşină
– detector de metale complet

smart compas

Aplicatii Android editate foto

1.Editor de Foto

Editor de foto oferă tot ceea ce doriți să editați imagini. O serie de efecte stilate, filtre, grile și instrumente de desen vă ajută să creați un colaj atractiv, chiar dacă nu ați mai editat niciodată o fotografie. Cu Editor de foto, puteți posta direct lucrările tale de artă la Instagram, WhatsApp, Facebook etc. Editați imagini ca un pro cu creativitatea dvs.!

Foto editor

2.Collage Maker | Photo Editor

Collage Maker este aplicația de creare a colajelor foto și aplicația de împletire a imaginilor în excursia artistică cu fotografii. Primăvara a răsărit! Nu uitați să înregistrați și să decorați povestea romantică de primăvară cu GridArt.

Doar selectați mai multe fotografii în laboratorul dvs. foto, Collage Maker remixați-le instantaneu într-un colaj foto cool. Alegeți aspectul care vă place, editați imaginea și decorați-o cu filtre, autocolante, texte și multe altele.

Aplicatii Android Editate foto: Collage Maker

3.Photoshop Express Editare Poze

Explorați-vă creativitatea oricând realizând un colaj cu Photoshop Express – un editor de fotografii rapid, ușor și distractiv pentru editare poze– utilizat de milioane de oameni creativi. Editați fotografii ca un fotograf profesionist cu acest instrument ușor de utilizat, cu funcții de editare de colaj foto pe dispozitivul dvs. mobil.

Photoshop Express Editare Poze

Aplicatii pentru editate video

1.YouCut – Video Editor & Maker

YouCut este un editor video gratuit, un creator video pro cu muzică pentru YouTube și alte rețele sociale. Experiență de editare video pe ecran complet doar pentru tine.

Editați videoclipuri ca un profesionist. Indiferent dacă doriți să faceți videoclipuri foto sau să împărtășiți momente cu prietenii, YouCut este cea mai bună aplicație de editare video cu toate funcțiile de care aveți nevoie.

Aplicatii Andorid Editare Video

2.Video Editor & Maker – InShot

InShot – Editor video și Video Maker puternic all-in-one, cu funcții profesionale. Adăugați muzică, text, efecte de tranziție pentru videoclipuri, faceți o mișcare încetinită, face colaj video, estompați fundalul și etc! Fiind o aplicație de editare ușor de utilizat, InShot face crearea de vlog-uri o ușoară și vă ajută să deveniți un influencer pe YouTube, Instagram, TikTok, WhatsApp, Facebook etc.

Caracteristici:

Editare video de bază
* Tăiați și tăiați videoclipuri. Împărțiți un videoclip în mai multe clipuri.
* Îmbinați videoclipuri. Îmbinați mai multe clipuri într-unul singur. Combinați și comprimați videoclipurile fără a pierde calitatea.
* Ajustați raportul. Potriviți videoclipul și fotografia în orice raport de aspect.
* Reglați viteza. De la 0,2x la 100x.
* invers. Derulați înapoi videoclipurile.
* Realizați prezentări de fotografii. De asemenea, puteți realiza videoclipuri stop motion.

Editor video avansat
* Efecte corporale bazate pe inteligență artificială. Identificați corpul și aplicați efecte AI unice pentru a vă scoate videoclipurile în evidență.
* Cadre cheie. Adăugați animații de cadre cheie la text, autocolante și PIP.
* Picture-in-Picture (PIP). Adăugați straturi video și foto deasupra clipului. Faceți colaj video cu ușurință.
* Chroma key. Elimină culoarea selectată. Puteți folosi acest instrument pentru a crea videoclipuri cu ecran verde.
* Masca. Adăugați o mască de formă la PIP.
* Amestecuri. Îmbină videoclipul cu modul de amestecare.
* Selector de culoare. Alegeți orice culoare de pe ecran și aplicați-o pe fundal/text.
* Schimbător de voce. Adăugați efect de voce la clip și voce off, face editarea video mai distractivă.
* Editare avansată a vitezei. Rampele de viteză facilitează editarea vitezei. și InShot este, de asemenea, un editor video gratuit cu mișcare lentă, care face o mișcare mai lină.

Muzică, efecte și voce off
* Producător de videoclipuri muzicale Vlog. Adaugă muzică recomandată la InShot sau folosește-ți propria muzică.
* Extrageți audio din video.
* O mulțime de efecte sonore.
* Adăugați voce off și adăugați efect de voce.
* Reglați volumul muzicii și opțiunea de intrare/ieșire a muzicii.

Filtre și efecte
* Diverse efecte pentru videoclipuri. Cum ar fi camera VHS, efect Glitch, stop motion, Retro etc.
* Reglați luminozitatea video, contrastul, saturația etc. Filtre video personalizate și efecte video.
* Aplicație de editare profesională cu peste 60 de tranziții minunate. Combinați două clipuri cu efecte de tranziție.

Text și autocolante
* Adăugați text la videoclipuri și fotografii. Sunt disponibile multe fonturi. Adăugați subtitrări pentru vlogul dvs.
* Adăugați autocolante animate și emoji. Autocolante diverse și unice. Estetică, doodle, zile de naștere, neon etc.
* Editați textul și autocolantele cu efecte de animație a cadrelor cheie.
* Adăugați meme și imagini personalizate la videoclipuri și fotografii.

Pânză și fundal
* Diverse modele de fundal. Și puteți încărca propriile fotografii ca fundal.
* Ajustați raporturile video pentru postarea Instagram/TikTok/Youtube.

Editor foto și colaj
* Adăugați fundal la fotografiile dvs.
* Sunt acceptate mai multe rapoarte. Cadru drăguț.
* Peste 1000 de autocolante, adaugă meme amuzante la fotografiile tale.
* Creați colaje foto. O mulțime de machete de colaj elegante disponibile.

Ușor de Partajat
* Rezoluție personalizată de export video, editor video HD pro suportă export 4K 60fps.
* Împărtășește-ți viața de zi cu zi altora pe rețelele sociale. Instagram Reels, TikTok, stare Whatsapp, YouTube Shorts etc.

Video Editor & Maker - InShot

3.Video Maker

Video.Guru – creator de videoclipuri muzicale și editor video din fotografii și muzică, ușor de partajat amintiri și momente distractive cu prietenii tăi. Cea mai prietenoasă aplicație de editare pentru Android. Acest editor video all-in-one cu funcții de editare video puternice și gratuite: tăierea, tăierea, mișcarea rapidă și lentă, editarea videoclipurilor și fotografiilor cu muzică, efecte de tranziție, filtre, salvare video fără a pierde calitatea etc.

Producător video ușor de utilizat, fără filigran! Cu Video Guru, puteți exporta videoclipuri fără filigran, puteți partaja cu ușurință pe YouTube și alte rețele sociale precum Instagram, Facebook, TikTok etc.

Video Maker

Aplicatii pentru documente

1.Google Docs

Creați, editați și colaborați cu alții pe documente de pe telefonul sau tableta dvs. Android cu aplicația Google Docs. Cu Documente puteți:

– Creați documente noi sau editați fișierele existente
– Partajați documente și colaborați în același document în același timp.
– Lucrați oriunde, oricând – chiar și offline
– Adăugați și răspundeți la comentarii.
– Nu vă faceți griji că vă pierdeți munca – totul este salvat automat pe măsură ce introduceți text.
– Căutați pe web și fișierele dvs. în Drive, direct din Documente
– Deschideți, editați și salvați documente Word și PDF-uri.

Aplicatii Android Documente

2.Microsoft Word: Edit Documents

Editorul de documente pe care îl poți lua cu tine în deplasare – Microsoft Word.

Scrieți și creați documente pe dispozitivul dvs. mobil la fel ca și pe computer. Editați documente, partajați note, convertiți în documente PDF, creați o scrisoare de intenție puternică și colaborați la proiecte folosind dispozitivul dvs. mobil.

Documentele sunt ușor de creat, citit, editat și partajat cu Microsoft Word.

Microsoft Word-Edit

3.Google Sheets

Creați, editați și colaborați la foi de calcul de pe telefonul sau tableta dvs. Android cu aplicația Foi de calcul Google. Cu Sheets, puteți:

– Creați foi de calcul noi sau editați fișierele existente
– Partajați foi de calcul și colaborați în aceeași foaie de calcul în același timp.
– Lucrați oriunde, oricând – chiar și offline
– Adăugați și răspundeți la comentarii
– Formatați celule, introduceți sau sortați date, vizualizați diagrame, inserați formule, utilizați găsirea/înlocuirea și multe altele
– Nu vă faceți griji că vă pierdeți munca – totul este salvat automat pe măsură ce introduceți text
– Obțineți rapid informații, inserați diagrame și aplicați formatarea cu sugestii inteligente
– Deschideți, editați și salvați fișiere Excel.

Foi de calcul Google face parte din Google Workspace: unde echipele de orice dimensiune pot conversa prin chat, crea și colabora.

Excel

Aplicatii Android Meteo

1.Local Weather:Weather Forecast

Prognoza meteo locală, asistentul dvs. meteo personal. Cu Prognoza meteo locală, puteți călători cu încredere. Oferă informații despre vreme și navigarea datelor meteo, informații precise despre prognoza meteo în 24 de ore, prognoză precisă pentru multe zile în viitor.

Aplicatii Vreme Android

2.Windy.com – Weather Forecast

Windy.com este un instrument extraordinar pentru vizualizarea prognozei meteo. Este o aplicație meteo rapidă, intuitivă, detaliată și cea mai precisă, în care au încredere piloții profesioniști, parapanta, parașutisti, kiters, surferi, navigatori, pescari, vânători de furtuni și neștiutori ai vremii și chiar de către guverne, personalul armatei și echipele de salvare.

Indiferent dacă urmăriți o furtună tropicală sau o potențială vreme severă, planificați o excursie, practicați sportul preferat în aer liber sau doar trebuie să știți dacă va ploua în acest weekend, Windy vă oferă cele mai actualizate prognoze meteo din jur.

Unicitatea Windy constă în faptul că vă oferă informații de mai bună calitate decât funcțiile pro ale celorlalte aplicații meteo, în timp ce produsul nostru este absolut gratuit și chiar fără reclame.

Prezentarea puternică, lină și fluidă face din prognoza meteo o adevărată plăcere!

Windy-Aplicatii Vreme Samsung

3.AccuWeather: Weather Radar

Aplicația gratuită de încredere AccuWeather pentru prognoza meteo este la îndemâna dumneavoastră

Recunoscut internațional de către Organizația Meteorologică Mondială cu premii pentru „Cea mai bună interfață de utilizator și reprezentare a datelor”, „Cea mai bună avertizare meteo” și „Cea mai bună proiectare și prezentare a informațiilor, ușurință în utilizare; Acces și personalizare” făcând AccuWeather una dintre cele mai bune aplicații meteo!

Aplicatii despre Vreme

Aplicatii pentru apeluri

1.Yolla: International Calling

Yolla ajută oamenii să sune în străinătate din 2015

Efectuați apeluri telefonice internaționale de calitate premium la cele mai bune tarife posibile. Apelați orice țară din lume la telefon fix și mobil. Apelurile internaționale nu au fost niciodată mai ieftine!

Aplicatii Andorid Apeluri

2.Call Recorder – Cube ACR

Cel mai avansat înregistrator de apeluri din punct de vedere tehnic. Înregistrează apelurile telefonice și VoIP. Acceptă înregistrarea apelurilor pentru majoritatea versiunilor de dispozitive Android. Dacă ați încercat deja să înregistrați apeluri folosind alte aplicații pentru înregistrarea apelurilor și nu ați obținut un rezultat satisfăcător, încercați Call Recorder – Cube ACR, pur și simplu funcționează cel mai bine.

Înregistrare apeluri – Cube ACR vă permite să înregistrați cu ușurință apelurile telefonice primite și ieșite și conversațiile VoIP.

call recorder

3.Automatic Call Recorder

Înregistrați orice apel telefonic dorit și alegeți ce apeluri doriți să salvați. Puteți seta ce apeluri sunt înregistrate și care sunt ignorate. Ascultați înregistrarea, adăugați note și partajați-o. Integrarea cu Google Drive™ și Dropbox permite salvarea și sincronizarea apelurilor și în cloud.
Vă rugăm să rețineți că înregistrarea apelurilor nu funcționează pe anumite telefoane și poate duce la înregistrări de calitate inferioară. Prin urmare, vă sugerăm să încercați versiunea gratuită înainte de a cumpăra aplicația plătită.

Aplicatii Andorid:automatic call recorder

Aplicatii Android Sport & Stiri

1.Flashscore

SCORURI SPORTIVE ȘI ȘTIRI, RAPIDE ȘI EXACTE

• ACOPERIRE MARE: Puteți găsi rezultate live de fotbal, scoruri de tenis, rezultate de baschet și peste 30 de alte sporturi (de exemplu, rugby, cricket, …) în aplicația noastră. Acoperim peste 6000 de competiții din întreaga lume – puteți urmări peste 1000 de competiții de fotbal numai!

• SPEED: Indiferent dacă un gol este marcat, card roșu eliberat, set sau perioada sa încheiat, veți ști în același timp cu publicul live.

NU MAI MICI MECIURI SAU ACTUALIZĂRI ratate

• ECHIPE ȘI MECIURI PREFERATE: nu vă pierdeți timpul și urmăriți doar meciurile, echipele și competițiile preferate.

• NOTIFICARI ȘI ALERTE: Începerile meciului, formații, goluri – nu veți rata nimic din nou. Doar selectați meciurile preferate și așteptați ca dispozitivul mobil să vă anunțe.

• RĂMÂNIA SINCRONIZĂ: Îți place să comuți între computer, mobil și tabletă? Suntem pregătiți pentru asta: în calitate de utilizator înregistrat, veți vedea toate datele dvs. personalizate de sport live pe toate dispozitivele dvs.

Aplicatii Android Sport - Fotbal

2.LiveScore

LiveScore te ține la curent cu cele mai recente scoruri și acțiuni sportive live. De la goluri de fotbal la cartonașe, meciuri până la rezultatele finale. LiveScore are tot ce ai nevoie, pentru fiecare fan de sport.

Cristiano Ronaldo, Ambasador Global Global pentru LiveScore, a declarat;
„De mulți ani am folosit aplicația LiveScore pentru a fi la curent cu cele mai recente scoruri.”

NOTIFICARI LIVE
Obțineți actualizări rapide pentru a urmări scorurile, golurile și cartonașele roșii pentru mai multe meciuri și sporturi în același timp, inclusiv toate detaliile pentru MLS și Premier League. Gestionați evenimentele de potrivire despre care doriți să auziți în setările dvs.

CONCURSURI
Căutați în sute de competiții preferate în cele mai mari sporturi. Inclusiv cupe și ligi majore cu detalii complete despre meciurile din Premier League, MLS și LaLiga.

SECȚIUNEA CEAS
Urmăriți analize exclusive LiveScore de la experții noștri în fotbal. Echipa va acoperi totul, de la informații, recenzii după meci, știri despre transferurile jucătorilor și ceea ce sunt încântați în meciurile viitoare.

Veți găsi, de asemenea, cele mai recente știri video LiveScore din ligile de fotbal, inclusiv Liga Campionilor, Premier League, Serie A, LaLiga și Bundesliga.

Livescore

3.DIGI 24

Aplicația Digi24 aduce utilizatorilor cele mai recente știri locale și internaționale, alături de cele mai importante subiecte ale zilei.

Poți urmări postul TV Digi24 direct din aplicație, iar știrile care te interesează pot fi salvate sau le poți trimite cu ușurință prin rețelele de socializare sau prin e-mail.

Digi24

4.Stirile ProTV

Descopera tot ce conteaza si comenteaza subiectele care iti influenteaza viata.

Stirile Pro TV

5.Google News

Știri Google este un agregator de știri personalizat care organizează și evidențiază ceea ce se întâmplă în lume, astfel încât să puteți descoperi mai multe despre poveștile care contează pentru dvs.

Cu Știri Google, veți găsi:

BRIEFINGUL DVS.: poate fi aproape imposibil să țineți pasul cu fiecare poveste la care vă interesează, briefing-ul vă ajută să fiți la curent cu ceea ce este important și relevant în lumea dvs. Se actualizează pe parcursul zilei pentru a vă aduce cele mai importante titluri locale, naționale și mondiale, plus știri personalizate adaptate intereselor dvs.

ȘTIRI LOCALE: Explorați-vă comunitatea prin povești și articole de la instituțiile de știri din zona dvs. locală. Personalizați și alegeți mai multe locații, astfel încât să puteți afla ce se întâmplă în apropierea dvs. sau oriunde este acasă.

Google news

Intrebari Frecvente

Top Aplicatii Android?

Lista cu cele mai de top aplicatii pentru Android 1.Youtube 2.Facebook 3.WhatsApp 4.Instagram 5.TikTok

Care sunt cele mai bune aplicatii pentru android?

Cele mai bun aplicatii pe android sunt in functie de categorie, de exemplu:securitate,fisere,transport, etc...ramane la latitudinea dvs. pe ce categorie doriti

Care aplicatii sunt inutile pentru Android?

Aplicatiile pentru virusi,cele de task-killer si cele pentru economisirea bateriei sunt complet inutile pe un telefon cu Android.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *