WhatsApp va permite în curând să rămâi conectat la două conturi în același timp.

În curând, vei putea accesa două conturi WhatsApp de pe un singur dispozitiv. CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a anunțat joi că WhatsApp va introduce posibilitatea de a comuta între conturi pe dispozitive Android, fără a fi necesar să porți un dispozitiv suplimentar sau să te deconectezi în mod constant din contul tău pentru a face acest lucru.


Această caracteristică nouă va facilita gestionarea conversațiilor tale pe mai multe conturi, de exemplu, dacă ai un cont WhatsApp pentru muncă și altul pentru a comunica cu prietenii și familia. Aceasta va fi lansată în săptămânile următoare.

Meta precizează că va fi în continuare necesar un număr de telefon și o cartelă SIM separată (sau un telefon care acceptă multi-SIM sau eSIM) pentru a configura un al doilea cont. De asemenea, vei avea nevoie de al doilea telefon sau a cartela lui SIM pentru a primi codul unic pe care WhatsApp îl va trimite prin SMS pentru a-ți accesa al doilea cont pe un alt dispozitiv. După această verificare inițială, aplicația va continua să funcționeze pentru ambele conturi fără a fi nevoie de al doilea dispozitiv sau SIM, conform purtătorului de cuvânt al WhatsApp, Ellie Heatrick.


Meta a lucrat pentru a face mai ușor accesul la contul tău WhatsApp de pe diferite dispozitive, introducând în 2021 o funcție de utilizare pe mai multe dispozitive, care îți permite să folosești contul pe tablete Android, browsere sau computere. Recent, Meta a extins această funcționalitate pentru a include și alte smartphone-uri, permițându-ți să folosești contul pe mai mult de un singur telefon.

WhatsApp


via:TheVerge.com

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment