Wear OS 4 este lansat pentru prima generație de ceasuri Pixel.

Cu o săptămână și jumătate după anunțarea că Wear OS 4 va ajunge în sfârșit pe primul model de Pixel Watch, Google își respectă promisiunea începând astăzi procesul de actualizare. Anunțul de astăzi privind actualizarea din octombrie 2023 a fost făcut prin intermediul comunității Pixel Watch Help.


Versiunea de software TWD4.2301005.002 este lansată pentru ceasurile Pixel care rulează Wear OS 3.5 începând de astăzi. Această actualizare include patch-ul din octombrie 2023, împreună cu actualizarea la Wear OS 4, care conține multe corectări de bug-uri, îmbunătățiri ale bateriei, actualizări de performanță și toate noile caracteristici enumerate mai jos în changelog pentru utilizatorii de Pixel Watch:

Wear OS 4


Dotari Wear OS 4

Transferul dispozitivelor
Când îți actualizezi telefonul Pixel, acum poți transfera cu ușurință Pixel Watch-ul la noul telefon fără a fi nevoie să-l resetezi la setările de fabrică. Dispozitivele tale vor fi sincronizate și pregătite pentru utilizare.

Backup și restaurare
Funcția de backup și restaurare îți permite să-ți salvezi în siguranță datele și setările de pe vechiul Pixel Watch, astfel încât să poți trece cu ușurință la un nou Pixel Watch, menținându-ți toate datele, setările și ecranele de ceas în loc.


Aplicația Google Calendar
Cu această actualizare, noua aplicație Google Calendar va fi preinstalată pe Pixel Watch-ul tău. Vei primi notificări pentru evenimente și sarcini, vei putea vedea programul tău pentru următoarele 30 de zile, naviga cu ușurință către locațiile evenimentelor direct de pe ceas și chiar marca sarcinile ca fiind finalizate. În plus, vei avea mai multe modalități de a accesa calendarul tău, de la un tile sau complicare, pentru a ține informațiile importante la vedere.

Funcții de siguranță
Odată cu actualizarea la Wear OS 4, vei avea acces la cele mai recente și mai bune funcții de siguranță – Safety Check, Emergency Sharing și Emergency Info pe Pixel Watch-ul tău! Poți ține cele mai importante informații medicale la îndemână, fie pe ceasul tău, fie trimițându-le la serviciile de urgență participante(2) în caz de situație de urgență, cu ajutorul Medical ID Info. Ai liniște sufletească când mergi singur acasă noaptea, faci o alergare dimineața devreme sau în orice altă situație în care ai nevoie de un mic sprijin de siguranță, cu Safety Check și Emergency Sharing.

Accesibilitate și personalizare
Capabilitățile de personalizare noi și îmbunătățite, cum ar fi un nou motor de text-to-speech care oferă o experiență TalkBack mai rapidă și mai fiabilă pe ceasul tău, textul bold, funcția de mărire nouă și îmbunătățită și balansarea audio pentru a ajusta intensitatea sunetului între canalele audio dreapta și stânga.


Notificări îmbunătățite
Notificările includ recunoașterea inteligentă a link-urilor pentru numere de telefon și adrese, permițându-ți să apeși pentru a suna, a trimite mesaje sau a primi indicații. Previzualizările media încorporate îți permit să vezi rapid imagini și GIF-uri fără a părăsi bara de notificări. Aceste alerte îmbogățite furnizează mai multe informații din start, astfel încât să poți acționa mai rapid.

Wear OS 4 watch


via:Phonearena.com


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.


Leave a Comment