TOP Aplicatii pentru stocarea fisierelor pentru telefonul mobil

Aplicatii Android Manager de fisiere

1.Manager de fisiere

Despre Aplicatie: File Manager + este ușor și puternic explorator fișier pentru dispozitive Android. Este gratuit, rapid și full-featured. Datorită UI sale simplu, este extrem de ușor de utilizat. Cu File Manager +, puteți administra cu ușurință fișierele și folderele de pe aparat, (stocare in retea-atașat) NAS si conservare, cum ar fi cloud Dropbox și Google Drive. Puteți gestiona / depozitare locală și la distanță nor. Acesta susține acțiuni de gestionare a fișierelor la fiecare (deschis, căutare, mergeți director, copiați și inserați, tăiate, șterge, redenumi, comprima, decomprima, de transfer, download, marcaj, organiza). File Manager Plus suportă fișiere media și formate de fișiere importante, inclusiv apk. Locatii majore și funcțiile File Manager Plus sunt după cum urmează: • Stocare principala Aveti acces la toate fișierele și folderele de stocare aparat locală. • SD Card Gestionati toate folderele de fișiere și fișierele din cardul SD. • Downloads Acces la toate fișierele (inclusiv APK și fișiere zip) în dosarul de descărcare. • Imaginile Previzualizare imagine este disponibil. (Formate de fișiere acceptate: bmp, gif, jpg, png și etc) • Audio Puteți gestiona toate muzica și buna fișierele legate. (Formate de fișiere acceptate: MP3, OGG, FLAC, M4P, WAV, WMA și etc) • Video Puteți gestiona toate fișierele video de pe aparat. (Formate de fișiere acceptate: ASF, AVI, FLV, MP4, MPEG, WMV și etc) • Documente Puteți gestiona toate fișierele de documente pe aparat. (Formate de fișiere acceptate: doc, ppt, pdf, și etc) • Aplicatii Puteti vedea toate aplicațiile instalate în aparatul local. Puteți opri sau șterge aplicații. Puteți șterge datele sau cash la sediul nostru de aplicații. Aveți posibilitatea de backup aplicația ca fișier apk de asemenea.
Manager de fisiere

2.Files de la Google

Despre Aplicatie: Eliberați spațiu și îmbunătățiți performanța dispozitivului Vedeți cu ușurință cât spațiu a mai rămas pe dispozitiv, pe cardul SD și pe unitatea USB. Eliberați spațiu și îmbunătățiți performanța dispozitivului, găsind fotografii vechi din aplicațiile de chat, fișiere dublură, golind memoria cache și altele. Găsiți mai rapid fișiere Economisiți timp căutând fotografii, videoclipuri și documente pe telefon. Căutați rapid și răsfoiți GIF-uri sau trimiteți un videoclip descărcat recent. Sortați fișierele în funcție de dimensiune pentru a înțelege ce ocupă spațiu. Trimitere rapidă și sigură a fișierelor Trimiteți fotografii, videoclipuri, aplicații și multe altele pe Android și Chromebookurile din apropiere cu opțiunea Trimitere în apropiere. Fișierele se transferă rapid, cu viteze de până la 480 Mbps, chiar și fără conexiune la internet. Transferurile sunt private și securizate prin criptarea de la sursă la destinație. Securizați-vă fișierele Păstrați-vă fișierele sensibile în siguranță cu un cod PIN sau un model care poate să difere de blocarea dispozitivului. Redați conținut media offline Ascultați muzică sau vizionați videoclipuri cu ajutorul comenzilor avansate, cum ar fi viteza de redare, redarea aleatorie și altele. Faceți backup fișierelor Mutați-vă fișierele în Google Drive sau pe un card SD pentru a economisi spațiu pe dispozitiv. În plus, puteți să permiteți accesul altor aplicații de stocare în cloud pe dispozitiv. Obțineți recomandări inteligente Primiți sugestii utile pentru a economisi spațiu, a vă proteja dispozitivul și mai multe. Recomandările dvs. devin mai inteligente pe măsură ce folosiți aplicația. Este eficientă și eficace Aplicația Files by Google folosește mai puțin de 20 MB din spațiul de stocare de pe dispozitiv, este ușor de folosit și nu conține anunțuri.
Aplicatii Android:Files de la Google

3.Mi File Manager

Despre: Mi Manager fișiere este un instrument gratuit, sigur, care vă ajută să găsiți mai rapid fișiere, gestiona fișiere cu ușurință, și să le partajați offline cu alții. Aceasta susține de tone de caracteristici interesante: căutare rapidă, mișcare, ștergerea, deschiderea și partajarea fișierelor, precum și redenumire, dezarhivare, și copy-paste. Mi File Manager recunoaște, de asemenea, mai multe formate de fișiere, inclusiv muzică, clipuri video, imagini, documente, fișiere APK și zip-fișiere. Am actualizat aplicația noastră în mod regulat pentru a vă aduce cea mai bună experiență. Cu UI clare și Mi File Manager, managementul fișierelor devine mai ușor decât oricând înainte! Toate aceste aplicatii le puteti descarca din Magazin Play gratuit.Lista facuta este dupa review-uri si dupa numarul problemelor gasite in aplicatii pe un telefon Samsung Galaxy S22 Tu ce aplicatii de stocare a fisierelor folosesti?


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.


Leave a Comment