Street View sarbatoreste 15 ani de explorare

Street View a pornit în 2007 de la o idee îndrăzneață de a crea o hartă a lumii la 360 de grade. De atunci, am capturat peste 220 de miliarde de imagini și am cartografiat împreună peste 16 milioane de kilometri din 100 de țări și teritorii.
Pe parcurs, ai explorat spațiul, oceanele și alte locații uimitoare și ai găsit mereu drumul spre casă.


Ultimii 15 ani de Hărți Google au fost o călătorie incredibilă, iar Street View a fost alături pentru o mare parte a călătoriei. Pentru a sărbători că Google Maps împlinește 15 ani, vă oferim o listă cu cele 15 vizualizări stradale preferate de-a lungul anilor.

Street View a început ca un proiect pentru a ajuta oamenii să exploreze diferite locuri de pe computerele lor și a fost lansat în 2007 cu cel mai ciudat videoclip de lansare de produs vreodată. Astăzi, Street View a devenit o parte cheie a modului în care cartografiam lumea în peste 220 de țări și teritorii.


Din cele 170 de miliarde de imagini Street View pe care le-am adunat, acestea sunt unele dintre preferatele noastre. Ei transportă oameni în locuri uimitoare, promovează conștientizarea culturală, încurajează conservarea și fac planeta noastră mai accesibilă tuturor. Aruncă o privire și bucură-te de priveliște cu noi.

Vezi lista AICI
Lasă un comentariu