Samsung anunță Galaxy Tab A9 și Tab A9 Plus,

Samsung a lansat 2 tablete noi accesibile – Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9 Plus, destinate persoanelor care caută un dispozitiv pentru navigarea pe internet și consumul de conținut în mișcare.


Samsung a lansat 2 tablete noi accesibile – Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9 Plus. Noul ofertele prietenoase pentru buzunar ale gigantului tehnologic sud-coreean sunt destinate utilizatorilor care caută o tabletă la buget pentru divertisment și utilizare zilnică.

În timp ce Galaxy Tab A9 are un ecran TFT LCD de 8,7 inci cu o rată de reîmprospătare de 60Hz, Galaxy Tab A9+ are un ecran LCD de 11 inci cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. Ambele tablete rulează pe One UI 5.1 bazat pe Android 13 din fabrică, sunt securizate cu Samsung Knox și oferă posibilitatea de extindere a stocării până la 1TB printr-un slot pentru card microSD.


galaxy tab 9

Galaxy Tab A9 Plus este disponibil în 2 variante – 4GB RAM și 64GB stocare internă și 8GB RAM și 128GB stocare, dar Samsung a limitat stocarea și RAM-ul pe varianta mai mică la 4GB și 64GB. Ambele tablete suportă încărcarea cu 15W. O altă diferență semnificativă este că Galaxy Tab A9 dispune de conectivitate 4G, în timp ce Galaxy Tab A9+ beneficiază de suport 5G.


Galaxy Tab A9 este echipat cu chipsetul MediaTek Helio G99, în timp ce varianta mai scumpă, Galaxy Tab A9 Plus, dispune de chipsetul Snapdragon 695. Tableta mai mică are o baterie de 5,100mAh, în timp ce modelul cu ecran de 11 inci este alimentat de o baterie mai mare de 7,040mAh.

Ambele tablete vin cu o cameră foto principală de 8MP cu autofocalizare, dar Tab A9 dispune de un aparat foto frontal de 2MP, în timp ce Tab A9 Plus are un senzor selfie de 5MP care poate înregistra videoclipuri FullHD la 30fps.

Prețurile pentru noile dispozitive din seria Galaxy Tab A sunt disponibile pentru achiziție pe site-ul oficial și pe Amazon. Galaxy Tab A9 începe de la 732,76 RON, iar Galaxy Tab A9 Plus începe de la 1.070,98 RON.


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.Lasă un comentariu