Cele mai bune Aplicații Pedometru Gratuit

Urmărirea exercițiilor fizice este mult mai ușoară decât era înainte. În trecut, aveai nevoie de un caiet de notițe, se făceau multe estimări și necesitau atenție deplină. În zilele noastre, aplicațiile și dispozitivele pot să țină evidența acestor lucruri pentru tine, iar tot ce trebuie să faci este să te bucuri de experiența exercițiilor fizice. Aceasta include numărarea pașilor. Există o mulțime de aplicații pentru numărarea pașilor și multe dintre ele își fac treaba în mod satisfăcător. Nu vei obține precizia unui tracker de fitness, dar este suficient pentru a avea o idee generală.


Precizia aplicațiilor de smartphone comparativ cu cea a unui tracker de fitness

Înainte de a vorbi despre cele mai bune aplicații pedometru pentru Android, să discutăm despre precizia smartphone-urilor și a trackere-urilor de fitness în ceea ce privește numărarea pașilor.

De la început, trebuie să înțelegi că numărarea pașilor nu este o știință exactă pentru dispozitivele purtabile sau smartphone-uri. Deși ambele dispozitive utilizează accelerometre și giroscoape încorporate pentru a traduce mișcarea corpului în ceea ce ei consideră că ar putea fi un pas, va exista întotdeauna o marjă de eroare. Aceasta nu este o problemă majoră, cu condiția să înțelegi aceste limitări. Motivul real pentru numărarea pașilor este de a încuraja mișcarea și progresul zilnic al obiectivelor de fitness. Atât aplicațiile pedometru, cât și dispozitivele purtabile te vor ajuta în această călătorie.


Acum, iată cele mai bune aplicații pedometru și numărătoare de pași pentru Android.

  • Google Fit
  • Leap Fitness Step Counter
  • Map My Walk
  • MyFitnessPal
  • Pedometer by ITO Technologies
  • Pace Pedometer
  • Runkeeper
  • StepsApp
  • Zombies, Run!
  • Your fitness band’s app

1.Google Fit

Google Fit este o aplicație gratuită de numărare a pașilor și reprezintă un bun punct de plecare pentru majoritatea utilizatorilor de Android. Aceasta ține evidența multor informații, inclusiv pași, timp activ și altele. Aplicația suportă, de asemenea, ceasurile inteligente Wear OS și brățările Xiaomi Mi Band. În plus, aplicația se integrează cu alte aplicații, inclusiv Runkeeper, Strava, MyFitnessPal, Lifesum, Sleep as Android și multe altele. Google Fit face o treabă destul de decentă ca pedometru. Face unele erori, însă nimic ce nu vei întâlni și în alte aplicații. În general, aplicațiile pedometru nu sunt la fel de fiabile ca dispozitivele hardware. În orice caz, Google Fit este complet gratuit, fără achiziții în aplicație sau reclame. Din nou, reprezintă un bun punct de plecare.

Google Play


2.Leap Fitness Step Counter

Aplicații Pedometru gratis

Leap Fitness Step Counter este una dintre cele mai simple aplicații de pedometru. Funcționează bine pentru minimalistii de acolo. Aplicația nu necesită conectare, niciun serviciu cloud și, de asemenea, fără urmărire GPS. Îți numără pașii doar cu senzorii de pe dispozitiv. Unele dintre celelalte funcții includ teme, grafice de raport și backup opțional pe Google Drive. Toate caracteristicile sunt utilizabile în versiunea gratuită. Cu toate acestea, versiunea pro are un preț foarte rezonabil de 2,99 USD și ar trebui să elimine orice publicitate. Are o problemă ocazională, dar celor mai mulți par să le placă.

Google Play


3.MapMyWalk

MapMyWalk face parte din familia de aplicații Under Armour și este într-adevăr un mic plus grozav pentru plimbări. Aplicația oferă o vizualizare excelentă în timp parțial și vă permite să comparați cea mai recentă plimbare cu sesiunile anterioare.

Google Play


4.MyFitnessPal

Aplicația MyFitnessPal este recunoscută drept una dintre cele mai puternice aplicații de monitorizare a pașilor. În plus, aceasta oferă o gamă variată de funcționalități. Majoritatea utilizatorilor folosesc aplicația pentru a înregistra numărul de calorii consumate, a monitoriza proporțiile nutriționale (cum ar fi cantitatea de carbohidrați consumată zilnic), a urmări progresul în ceea ce privește fitness-ul, hidratarea și, desigur, numărul de pași efectuați.

Google Play


5.Pedometer by ITO Technologies

Pedometer de la ITO Technologies este o altă aplicație simplă pentru măsurarea pașilor. Aceasta funcționează cel mai bine pentru antrenamente planificate. Aplicația are un buton de start/oprire. Astfel, o puteți utiliza pentru alergarea sau plimbarea pe care ați planificat-o. Aplicația urmărește, de asemenea, lucruri precum caloriile arse, distanța, timpul de mers/alergare și viteza. Aceasta nu funcționează la fel de bine ca un contor de pași 24/7, cum se poate vedea în cazul brățărilor de fitness sau altor aplicații. Cu toate acestea, aplicația este complet gratuită (cu reclame), așa că este puțin dificil să vă plângeți prea mult de lipsa de funcționalități.

Google Play


6.Pacer Pedometer

Aplicația Pedometer and Step Counter de la Pacer Health este una dintre cele mai populare aplicații de numărare a pașilor. Vă permite să reglați sensibilitatea contorului de pași în mai multe moduri. Astfel, are o șansă bună să fie precisă pentru nevoile dvs. Aplicația include, de asemenea, urmărirea pașilor prin GPS (opțional), o experiență fără autentificare și suport pentru Fitbit și MyFitnessPal. Versiunea premium (adică prin abonament) include unele funcționalități suplimentare, cum ar fi instrumente și consiliere pentru antrenamente. Din fericire, prețul abonamentului nu este exagerat de mare.

Google Play

7.Runkeeper

Runkeeper este una dintre cele mai populare aplicații pedometru. De fapt, urmărirea alergărilor și a plimbărilor tale este scopul principal al aplicației. Aplicația oferă urmărirea antrenamentului, obiective, rutine de fitness, rapoarte de progres și multe altele. Include, de asemenea, provocări ale comunității, recompense pentru exerciții și alte lucruri mici în scopuri motivaționale. Versiunea cu abonament include, de asemenea, un suport mai bun pentru antrenament, o urmărire mai bună a progresului și asistență pentru urmărirea live. Versiunea gratuită ar trebui să funcționeze pentru majoritatea oamenilor, mai ales pentru că prețul abonamentului este puțin mai mare pentru ceea ce oferă.

Google Play


8.StepsApp

StepsApp este exact ceea ce spune pe cutie. Aplicația include un contor de pași încorporat și o funcție de istoric, astfel încât să puteți compara progresul de la o zi la alta. Atunci când simțiți că trebuie să vă extindeți obiectivele de mers pe jos, puteți alege între creșterea timpului total de mers pe jos, numărul total de pași și altele.

Google Play


9.Zombies, Run! and The Walk

Zombies, Run! și The Walk sunt două aplicații de fitness foarte populare. Ei încearcă să adauge ceva distracție procedurilor. Jucătorii merg, aleargă sau merg cu bicicleta în timp ce ascultă o poveste. Distanța lor îi avansează prin poveste. Astfel, pentru a auzi următoarea parte a poveștii, trebuie să continuați. Desigur, dacă nu continui, pierzi jocul. Jocurile nu urmăresc neapărat fiecare pas individual. Cu toate acestea, țin evidența distanței tale generale.

Google Play

10.Your fitness band’s app

Aplicații Pedometru

Majoritatea persoanelor care se angajează în activități de fitness ajung să cumpere o brățară de fitness sau un dispozitiv de monitorizare a sănătății de un fel (cum ar fi Fitbit, de exemplu). Majoritatea acestor dispozitive de fitness au propriile lor aplicații. Aplicațiile monitorizează tot ceea ce înregistrează hardware-ul dvs., inclusiv pași, somn, calorii arse, scări urcate și cât de activ sunteți. În unele cazuri, ele pot chiar să monitorizeze și ritmul cardiac. Aceasta este o soluție optimă pentru cei care folosesc brățări de fitness. Cei cu dispozitive hardware de fitness ar trebui să încerce în primul rând aplicațiile care vin împreună cu acestea. Ele sunt aproape întotdeauna gratuite, pot fi personalizate într-o anumită măsură și funcționează cel mai bine cu hardware-ul pentru care au fost concepute.

Google Play

Concluzie despre Aplicații Pedometru

O concluzie importantă despre aplicațiile de pedometru este că ele pot fi instrumente utile pentru a-ți crește gradul de conștientizare cu privire la nivelul de activitate fizică pe care îl ai într-o zi. Aceste aplicații îți oferă informații detaliate despre pașii pe care îi faci, distanța parcursă, calorii arse și alte date relevante. Prin monitorizarea acestor date, poți să-ți setezi obiective și să urmărești progresul în atingerea lor.

Aplicațiile de pedometru pot fi, de asemenea, utile pentru a-ți motiva și încuraja să fii mai activ. Mulți oameni se simt motivați de obiectivele și recompensele pe care le oferă aceste aplicații. De exemplu, poți stabili un obiectiv zilnic de număr de pași și aplicația te va notifica când atingi sau depășești acea cifră. Această gamificare a activității fizice poate fi o sursă de inspirație și îți poate stimula dorința de a te mișca mai mult.

 

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.Lasă un comentariu