Urmeaza pana de curent in Europa?

Pana de curent in Europa?


Aceasta stire vine din Austria, mai exact de la ministrul austriac al apararii, Klaudia Tanner, a avertizat despre acest posibil scenariu.

Acest lucru ar afecta retelele de comunicatii din intreaga Europa, telefoanele mobile, serverele, computerele si energia electrica din locuinte.Din cate se pare, pana de curent nu ar avea loc numai in austria, este vorba sa aibe loc in toata EUROPA.


Va da-ti seama ce ar insemna, oprirea curentului electric in toate spitalele din europa?Generatoarele cat pot suporta o asemenea incarcatura?

Klaudia Tanner a afirmat ca intrebarea nu e daca o sa fie ci mai exact cand o sa fie aceasta pana de curent.Ea a afirmat ca acest pericola este “subestimat de toata lumea” si ca ar putea avea consecinte catastrofale.


Klaudia Tanner a afirmat că întrebarea nu e dacă va fi o întrerupere de current imensă, ci mai degrabă întrebarea este „când va fi”. Ea a mai afirmat că acest pericol este „subestimat de toți” și că ar putea avea consecințe catastrofale.

Sloganul campaniei este ”Ce e de făcut când totul se oprește” și explică oamenilor ce măsuri trebui luate în caz de pană de curent. Printre acestea, să cumpere hrană pentru câteva zile, combustibil, lumânări, baterii și apă de băut. De asemenea, oamenii sunt sfătuiți să stabilească, cu membrii familiei și prietenii, un punct de întâlnire și să încerce să colaboreze cu vecinii.

Pana de curent poate afecta bancomatele, semafoarele, telefoanele, internetul. Nu ar fi prima oară în istorie, s-a mai întâmplat în 1989, în Quebec, Canada. Autoritățile nu au confirmat niciodată cauza, au sugerat că au fost cauza tehnice sau o supraîncărcare din cauza consumului prea mare.

Conform presei naționale, nu este prima dată când armata austriacă a avut dreptate cu predicțiile. În 2017, oficialii vorbeau de o posibilă pandemie care să paralizeze lumea în următoarea decadă, ceva ce s-a dovedit, până la urmă, adevărat, după cum consemnează 20minutos.es.

 

pana de curentSalut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.Lasă un comentariu