Google Play Games Beta: 4K Gaming și Suport Controler Console

Google a făcut astăzi o anunțare entuziasmantă, aducând actualizări la Google Play Games pentru o experiență de joc și mai bună. Aceste actualizări includ mai multe jocuri, o funcție de căutare nouă și suport pentru controlere de joc.


Jucați o Gamă Variată
Google și-a extins catalogul de jocuri pentru a include peste 3,000 de jocuri, inclusiv titluri populare precum Clash of Clans și Clash Royale. Planifică să adauge în continuare jocuri solicitate pe baza feedback-ului jucătorilor.

Începând de azi, puteți juca jocuri precum Clash of Clans și Clash Royale pe PC-urile cu Windows 10 și 11. Progresul dumneavoastră se va sincroniza perfect între diferite dispozitive.


Căutare Rapidă de Jocuri
Google a răspuns cerințelor jucătorilor pentru o modalitate mai ușoară de a găsi jocuri în Gocccogle Play Games. Au introdus o funcție de căutare pentru a vă ajuta să localizați rapid jocurile dorite. În secțiunea „Toate Jocurile”, tastați numele jocului în bara de căutare de sus.

Conectați Controlerele de Joc
Cu această actualizare, Google introduce suport pentru controlerele de consolă în anumite jocuri, îmbunătățind experiența de joc. Puteți utiliza controlere precum Xbox S|X, Xbox One, PS5 DualSense sau PS4 DualShock cu jocurile compatibile, cum ar fi Asphalt 9: Legends și BADLAND.


Clash-of-Clans-Google-Play-Games-PC

Joc în Rezoluție 4K
Google Play Games oferă acum opțiunea de a juca în uimitoarea rezoluție de ecran 4K pe monitoarele compatibile. Jucătorii pot alege dintr-o varietate de rezoluții de ecran care se potrivesc nevoilor lor de joc. Pentru a selecta o rezoluție, apăsați pur și simplu Shift + Tab în orice joc.

Anunțând actualizările, Arjun Dayal, Director de Produs, Google Play Games, a spus:


Descoperiți mii de jocuri, de la Clash of Clans la Clash Royale, conectați-vă controlerele, găsiți-vă jocurile preferate cu ușurință și bucurați-vă de jocurile în 4K pe Google Play Games Beta pentru PC.

via:fonearena.com


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment