Google anunta dezactivarea comenzilor pentru routerele OnHub

Google dezactiveaza comenzile pentru routerele OnHub la sfasitul anului viitor.


Insistenta Google asupra controalelor bazate pe cloud pentru produsele sale de retea a cauzat ocazional probleme.Atfel, indeamna pe orice detinator de router OnHub sa ii gaseasca un inlocuitor pana anul viitor spre final, cand aplicatiile Google nu mai permit proprietarilor sa schimbe setarile pe aceste dispozitive.

In acest scop, Google a trimis un email tuturor utilizatorilor si a creat o pagina de asistenta unde dezvaluie ca schimbarea este programata pe data de 19.12.2022


De cand Google a facut echipa cu Asus pentru a construi Routere OnHub care au fost facute cu scopul de a iti face casa inteligenta si pentru a se integra perfect cu restul dispozitivelor tale din casa, totul a mers perfect, pana cand au aparut problemele mentionate mai sus(Retea,Cloud).

Router OnhubGoogle:

Înainte de 19 decembrie 2022

Routerul OnHub va continua să funcționeze normal, dar nu va primi funcții software noi sau actualizări de securitate. Vă recomandăm să faceți upgrade la o nouă configurație Wi-Fi astăzi. Un cod special de reducere a fost trimis prin e-mail doar utilizatorilor OnHub, pentru 40% reducere la Nest Wifi pe Google Store. Acest cod promoțional este disponibil pentru o perioadă limitată de timp.*

După 19 decembrie 2022

Routerul OnHub va oferi în continuare un semnal Wi-Fi, dar nu îl veți mai putea gestiona cu aplicația Google Home.
Nu veți putea actualiza lucruri precum setările rețelei Wi-Fi, să adăugați dispozitive Wi-Fi suplimentare sau să rulați teste de viteză.
Funcțiile Google Assistant precum “Hei Google, întrerupe-mi Wi-Fi”, nu vor mai funcționa.
Performanța OnHub nu poate fi garantată

 

Dupa aceasta data(19.12.2022), routerele vor functiona in continuare, dar nu veti putea sa modificati in setari, sa descarcati actualizari sau orice depanare o sa fie imposibila.Google ofera proprietarilor de astfel de routere o reducere de 40% la Nest Wifi, care ar trebui sa ajute persoanele in cauza.Atfel ca un router costa 149 dolari si un router + extender costa 189 dolari.


La noi, un router Nest Wifi, cu o viteza de transfer de 1200Mbps si o frecventa de 2.4GHz este la 399Lei

Nest Wifi


Sursa:TheVerge

 


 


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.


Leave a Comment