OnePlus 12 va avea cel mai strălucitor ecran de smartphone.

Ecranul „Super Actua” al modelului Pixel 8 Pro a rezolvat o altă problemă cu care utilizatorii de Pixel s-au confruntat în modelele anterioare. Ecranul de 6,7 inci este în prezent cel mai strălucitor, având o luminozitate maximă de 2.400 de nits. Nu numai că este mai luminos decât cei 1.750 de nits vârf disponibili pe Galaxy S23 Ultra, dar depășește și maximul de 2.000 de nits disponibil pe iPhone 15 Pro Max. În afara Statelor Unite, există și alte telefoane mai luminoase, cum ar fi Oppo Find X6, cu un panou de 2.600 de nits.


OnePlus 12

X tipster @Tech_Reve spune că, conform datelor primite de la Samsung Display, toate cele trei modele Galaxy S24 vor utiliza un ecran cu aceleași caracteristici, cu excepția rezoluției. Astfel, toate cele trei telefoane vor avea un ecran cu tehnologie LTPO, permițând varierea frecvenței de reîmprospătare în funcție de conținutul afișat pe ecran. Astfel, se poate economisi durata de viață a bateriei. Toate cele trei vor avea un ecran OLED M13, făcându-le mai subțiri și cu performanțe vizuale îmbunătățite, și vor dispune de o luminozitate de 2500 de nits, depășind Pixel 8 Pro.


Poate că nu este o surpriză, având în vedere că OnePlus este una dintre mărcile de smartphone-uri deținute de compania chineză BBK Electronics, alături de Oppo, Vivo și Realme. Se așteaptă ca ecranul OnePlus 12 să fie și mai strălucitor decât cel al seriei Galaxy S24, având o luminozitate maximă de 2600 de nits. Acest lucru se potrivește cu cei 2600 de nits menționați anterior pentru ecranul modelului Oppo Find X6. Marca Oppo este, de asemenea, deținută de BBK Electronics.

Tipsterul Digital Chat Station a postat pe site-ul chinez de socializare Weibo despre luminozitatea maximă de 2600 de nits a OnePlus 12. Se așteaptă ca OnePlus 12 să fie lansat mai întâi în China înainte de a fi anunțat în alte piețe undeva până la sfârșitul acestui an. Se presupune că seria Galaxy S24 va fi prezentată în ianuarie și lansată undeva în aceeași lună. Dacă vă întrebați, un nit este echivalent cu o candela pe metru pătrat sau lumina emisă de o lumânare pe metru pătrat. Este adesea folosit ca unitate de măsură atunci când se compară cât de strălucitor este ecranul unui telefon.


Ecranul curbat al OnePlus 12, fabricat de BOE, va măsura 6,82 inci conform lui Digital Chat Station și va avea o rezoluție QHD+ de 1440 x 3168. Va beneficia de o rată de reîmprospătare variabilă de 120Hz datorită tehnologiei LTPO. Configurația de top a telefonului este presupusă a fi 24GB de RAM și 1TB de stocare. Culorile disponibile sunt presupuse a fi negru, alb și verde.

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.
Lasă un comentariu