Noul sef Twitter impune noi masuri in companie

Noul sef Twitter vrea ca compania sa se miste mai repede ca niciodata.


Parag Agrawal, noul CEO al platformei Twitter vine cu un mesaj foarte clar: asteptati-va ca reteaua noastra de socializare sa se miste mult mai repede decat a facut-o in trecut.

Inca de la prima sa aparitie publica de cand a ajuns la conducerea companiei, Agrawal spune ca prioritatea sa principala este “sa imbunatatieasca executia platformei” si simplificarea modului in care functioneaza aceasta platforma de socializare.


twitter


Cu toate ca este de doar cateva zile sef al Twitter, Agrawal a facut deja cateva schimbari majore.A reorganizat compania vinerea trecuta sub noi aspecte:


Consumer, Revenue si Core Tech, cu un director general care conduce fiecare divizie.

„Cred că le-am configurat astfel încât să se poată mișca cu adevărat rapid”

-conducatorul de inginerie Michael Montano și Dantley Davis, seful de proiectare si cercetare, planuiesc sa plece la sfarsitul lunii decembrie.

„Operam anterior într-o structură funcțională în care aveam o singură organizație de inginerie, o singură organizație de cercetare de proiectare și echipe de produse care erau integrate în ele”, spune Agrawal,

sugerand astfel ca noua configurare a incetinit compania.


Alaturi de cei trei directori generali noi care sunt:ayvon Beykpour, Bruce Falck și Nick Caldwell, Lindsey Iannucci a fost numit VP operațiuni.

„Ea ne va ajuta să ne îmbunătățim rigoarea operațională în această nouă structură pentru a ne conduce într-adevăr la o luare mai rapidă a deciziilor, o proprietate mai clară, o responsabilitate sporită, operațiuni îmbunătățite, ceea ce va duce la o execuție mai rapidă în general și la rezultate mai bune”, potrivit Agrawal.

Pe intreg parcursul interviului, noul CEO, s-a concentrat foarte mult pe viteza platformei, si prin recunoastere directa, a admis ca, Twitter nu indeplineste asteptarile investitorilor de cand a denit public si ca compania a intarziat sa abordeze schimbarile in comportamentul utilizatorilor sai, dar acest lucru urmeaza sa fie remediat in regim de urgenta, iar la inceputul anului o sa avem o platforma rapida si foarte bine organizata din punct de vedere tehnic.


Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.ro

Leave a Comment