Https aka ms remoteconnect

Ce este EROARE https aka MS RemoteConnect?


Aceasta eroare se foarte des intalnita la utilizatorii care incearca sa se conecteze la contul de Microsoft pe platforma Minecraft PS4 Bedrock Edition.Atunci cand ei au incercat conectarea le-a solicitat sa acceseze un anumit link si anume :https://aka.ms/remoteconnect.

Minecraf este un joc video foarte cunoscut si jucat in intreaga lume, dupa cum stiu si majoritatea copiilor/tinerilor din ziua de astazi.Pentru a juca Minecraft, pe orice platforma, fie ea Android,PS4, Nintento sau orice alt dispozitiv, trebuie sa ne conectam folosind un cont de Microsoft.


De ce primim aceasta eroare?

https aka MS RemoteConnectEroarea https aka MS RemoteConnect, apare atunci cand un utilizator incearca sa joace Minecraft de pe un alt dispozitiv care nu este conectat la contul Microsoft.Asadar, trebuie sa va conectati la contul de Microsoft si apoi sa jucati jocul.

Ce este Aka ms RemoteConnect?

Ms RemoteConnect – cunoscut si sub numele de Microsoft Remote Connect, este un site pe care va puteti conectat la alte dispozitive folosind contul dvs. de Microsoft.Dupa autentificarea pe https /aka.ms/remoteconnect, care este o conectiune incrucisata, va este permis sa jucati Minecraft pe alte platforme precum PS4 si Nintendo Switch.


De ce apare aceasta notificare?

Atunci cand jucatorii incearca sa joace Minecraft pe platformele mentionate mai sus, apare mesajul cu aceasta eroare sau notificare, nici nu stiu cum sa o tratez.Notificarea contine coduri, alese random, care trebuiesc introduse pe site-ul web https://aka.ms/remoteconnect.
Acest lucru se datoreaza faptului ca schimbati dispozitive sau console pentru a juca Minecraft, asadar, daca ai intrat pe alta platforma pentru a juca, in cele mai multe cazuri sa te intalnesti cu aceasta notificare.


Cum rezolvam aceasta problema?

Nu trebuie sa iti faci griji daca ai si tu aceasta problema, suntem aici sa te ajutam in rezolvarea ei.


Rezolvare Https aka ms remoteconnect

Accesati site-ul https://aka.ms/remoteconnect si introduceti codul primit(codul este din 8 cifre)

1.Lansati jocul Minecraft pe platforma aleasa(Ps4 sau Nintento)


2.Selectati Conectare Acces Multiplayer din meniul derulant, si apoi va conectati la contul de Microsoft.( Sign In )

https aka MS RemoteConnect - Microsoft

3.Odata ajunsi aici, veti primi un mesaj care contine codul si un link catre aka.ms/remoteconnect, notati acest cod.

4.Deschideti linkul https://account.microsoft.com/ pe un browser pentru a va conecta la contul de Microsoft.


5.Deschideti o fila noua, tot in acelasi browser si accesati linkul https://aka.ms/remoteconnect

6.Acolo trebuie sa introducem codul pe care l-am primit si notat mai devreme.


7.Dupa ce ati fost de acord cu termenii si conditiile, apasati pe Da sau Yes pentru a accesa orice pe consola de jocuri.

8.Daca ai urmat acest tutorial, atunci cu siguranta poti juca Minecraft fara a intampina alte probleme.

Spune-ne in comentarii data a functionat ori nu.Bafta

Ce este EROARE https aka MS RemoteConnect?

Aceasta eroare se foarte des intalnita la utilizatorii care incearca sa se conecteze la contul de Microsoft pe platforma Minecraft PS4 Bedrock Edition

De ce primim aceasta eroare?

Eroarea https aka MS RemoteConnect, apare atunci cand un utilizator incearca sa joace Minecraft de pe un alt dispozitiv care nu este conectat la contul Microsoft.

Ce este Aka ms RemoteConnect?

Ms RemoteConnect – cunoscut si sub numele de Microsoft Remote Connect, este un site pe care va puteti conectat la alte dispozitive folosind contul dvs. de Microsoft


Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.roLasă un comentariu