GPS offline pentru telefon mobil

Aplicații gratuite de navigare GPS offline pentru telefon Android – GPS Gratis pentru telefon mobil fara internet
Aveți nevoie de instrucțiuni GPS offline pe telefon, dar nu aveți conexiune la internet? Aceste aplicații GPS offline pentru Android vă vor ajuta să navigați.
Știm deja că există o mulțime de aplicații excelente de navigare pentru când aveți o conexiune de date. Dar dacă ai nevoie de locația GPS când ești offline? Aveți o aplicație GPS pentru asta?Esti plecat din tara,te afli in Macedonia, ori Serbia(tari care nu sunt in UE) atunci ce te faci?Un mb de internet in aceste tari este foarte foarte scump.Aveti grija daca aveti abonament la telefon, va puteti trezi cu costuri suplimentare foarte mari.


GPS-ul offline este o caracteristică vitală pentru orice aplicație de hărți. O veți folosi dacă explorați un oraș străin și aveți roamingul de date dezactivat sau dacă conduceți într-o zonă moartă în timpul unei călătorii.

Iată cele mai bune aplicații GPS offline gratuite pentru Android. (Amintiți-vă, puteți utiliza telefonul dvs. Android ca dispozitiv de urmărire GPS cu funcția sa nativă Find My Device.)


1. Google Maps
Google Maps OfflineGoogle Maps oferă o modalitate de a descărca și salva hărți regionale pentru utilizare offline — trebuie doar să vă pregătiți puțin înainte de a pleca de acasă.

Pentru a descărca o hartă, atingeți meniul Mai multe (trei linii orizontale) din colțul din stânga sus, apoi selectați Hărți offline. Google vă va recomanda câteva hărți pe care să le descărcați în funcție de domiciliul dvs. și de locațiile frecvente. De asemenea, puteți atinge Selectați propria hartă pentru a descărca o altă zonă.


Dimensiunea maximă a hărții pe care o puteți descărca este de 2 GB, ceea ce echivalează cu aproximativ 200 x 120 mile. Aplicația șterge automat orice hărți descărcate după 30 de zile fără o conexiune la internet.

Pentru mai multe sfaturi, consultați sfaturile esențiale Google Maps pentru planificarea unei călătorii.
Descarca GOOGLE Maps OFFLINE de aici(Click ME)
2. Navigare GPS Sygic și hărți offline

Sygic este cea mai instalată aplicație GPS offline din Google Play Store. Compania are un acord cu TomTom, care îi permite să furnizeze hărți offline pentru fiecare țară din lume.

Alte caracteristici demne de menționat includ actualizări gratuite de hărți, navigare GPS ghidată vocală și navigare GPS pietonală pentru călătorii pe jos.


Aplicația vă poate ajuta chiar să economisiți bani. Dacă aveți o conexiune la internet, aceasta vă va alerta automat cu privire la cele mai ieftine parcări și stații de benzină din apropiere, precum și va furniza informații despre viitoarele radare.

Sygic oferă atât o versiune gratuită, cât și o versiune cu plată. Puteți încerca versiunea plătită timp de șapte zile când descărcați prima dată aplicația.


Download GPS Offline Syngic
3. OsmAnd
OsmAnd GPS Offline Telefon

OsmAnd este o altă aplicație de hartă populară care funcționează offline. Există, de asemenea, un mod online pentru momentele în care aveți o conexiune de date fiabilă.

Partea GPS a aplicației are o serie de caracteristici cheie. Acestea includ ghidare vocală, ghidare pe bandă, timp estimat de sosire în direct, un mod ecran zi / noapte, trasee de conducere din mers pentru momentul în care faci o virare greșită și trasee de ciclism specializate.


În unele țări, harta offline are chiar caracteristici precum orele de deschidere și metodele de plată acceptate ale magazinelor. În cele din urmă, aceasta este o aplicație pe care ar trebui să o aibă schiorii. Există un plugin cu plată care arată hărțile rutei pentru multe dintre cele mai populare stațiuni din lume.
Descarca Aplicatie Offline GPS de AICI
4. MAPS.ME

MAPS.ME este o aplicație GPS offline pentru telefon gratuită completă. Dacă aveți nevoie de navigare offline, merită cu siguranță să verificați.

În modul offline, vă puteți bucura de o funcție de căutare completă, navigare vocală, calcul de redirecționare și transport public. De asemenea, veți vedea restaurante, bancomate și locuri de interes. Dacă sunteți online, vă puteți partaja locația cu prietenii, puteți adăuga marcaje și chiar puteți face rezervări la hotel fără a părăsi aplicația. Aceasta o face o aplicație Android excelentă pentru călătorii.


Hărțile sunt actualizate de OpenStreetMap și sunt în întregime open source.

Dezvoltatorii din spatele aplicației au făcut, de asemenea, o promisiune. Toate hărțile și caracteristicile vor fi gratuite pentru totdeauna; nu există planuri de a introduce o structură de stabilire a prețurilor. MAPS.ME este acceptat de anunțuri și puteți plăti pentru a le elimina.
Descarca Maps Me Gratuit de AICI

5. MapFactor GPS Navigation MapsMapFactor este o altă aplicație GPS gratuită excelentă pentru Android.

Când porniți aplicația pentru prima dată, aceasta vă va solicita să descărcați hărți pentru utilizare offline. Asta pentru că aici nu există o funcție de hartă online. În schimb, aplicația oferă mai mult de 200 de hărți individuale individuale din care să alegeți, inclusiv 56 în Europa și 53 în America.


Hărțile sunt organizate în funcție de țară, dar zonele dens populate au subregiuni disponibile. Puteți găsi, de asemenea, hărți pentru radare în anumite zone. Fiecare hartă își extrage datele din OpenStreetMap.
MapFactor Offline GPS Download AICI
6.

HERE WeGo


GPS Offline TelefonGPS Offline Telefon
HERE WeGo este o altă aplicație specializată în navigare GPS offline pentru telefon mobil. Oferă hărți offline pentru mai mult de 100 de țări.

Hărțile offline includ indicații de orientare, prețurile biletelor de transport public, prețurile pentru partajarea mașinilor și orarele trenurilor și autobuzelor.

Când introduceți ruta, aplicația va compara rutele de mașini, biciclete, pietoni, taxiuri și mijloace de transport în comun, pentru a găsi cel mai rapid și mai rentabil mod de a vă face călătoria. Vă va informa chiar dacă călătoria dvs. este predominant în sus sau în jos.

Puteți accesa informații despre transportul public pentru mai mult de 1.300 de orașe din întreaga lume, inclusiv cea mai mare parte a Americii de Nord și a Europei.

La fel ca MAPS.ME, aplicația HERE WeGo un gps offline pentru telefon

Descărcare: HERE WeGo (gratuit)

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment