Google ameninta ca va concedia angajatii nevaccinati

Google anunta ca urmeaza sa ia masuri in cazurile angajatilor nevaccinati.


Angajatii Google care nu au fost vaccinati pana acuma ar putea fi pusi in concediu fortat cateva luni, iar apoi eliberati din functii daca nu respecta regulile COVID-19(vaccinarea obligatorie), potrivit unui mesaj obtinut de CNBC.

google-vaccinPolitica va afecta angajatii care ar fi cazut sub jurisdictia mandatului de vaccin al lui Biden, care se confrunta cu provocari in senat si in sistemul judiciar.

Din memoriu, reiese ca: Google le-a dat angajatilor pana pe 13 ianuarie sa incarce in sistem dovada vaccinarii.Oricine nu face acest lucru va fi plasat intr-un concediu administrativ platit, timp de 30 de zile.Daca in cele 30 de zile nu se conformeaza, ei ar putea sa intre in concediu fara plata pe o perioada de maxim 6 luni, iar apoi sa fie eliberati din functiile detinute la companie.


Dupa cum stim, angajatii google lucreaza de acasa si acuma, iar cu aparitia variantei omicron, nu se stie inca o data exacta, cand acestia se vor intoarce la birouri.Cu toate acestea, google spune ca si lucratorii de acasa, trebuie sa respecte politica google si sa fie vaccinati daca vor sa isi pastreze functiile.

Potrivit CNBC, luna trecuta a fost o manifestare anti-vaccin, semnat de sute de angajati ai google.

Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.ro


Leave a Comment