FileList.ro se afla sub sechestru si se muta pe alt server sub denumirea Filelist.io

Filelist, cel mai puternic site de torrent din romania, se afla sub un sechestru pus de autoritatile romane.Prin acest lucru ne dam seama ca autoritatile noastre lucreaza si prin departamente care se ocupa de spatiile online.
Daca pana acuma filelist era in floare, activa sub un domeniu .ro, acum filelist este pus sub sechestru de Ministerul Public, acest lucru ne arata ca procurorii, impreuna cu persoanele care se ocupa de siguranta online, isi fac foarte bine datoria.


Inca din prin anii 2007-2008, filelist ocupa un loc de top in tara noastra, pasionatii de filme si de jocuri, seriale tv, ori programe pentru pc,fel de fel de softuri, au descarcat pe banda rulanta in mod ilegal prin aceste torrente, cu softuri gratuite precum:utorrent ori Bitcomet fara griji si probleme tot ce au dorit.
Dupa pararea mea, primul lucru care ar trebuii facut pentru stoparea acestor site-uri, sunt aceste softuri care permit descarcarea de torrente online.
filelistDomeniul Filelist.ro este sechestrat conform art.249 din Codul de procedura penala, ceea ce face obiectul unei anchete penale.Persoanele responsabile si care sunt trase la raspundere pentru aceasta fapta, este persoana care detinea acel domeniu, administratorul Filelist, si persoanele care faceau zilnic update la site.
Poti sta fara probleme, daca ai descarcat ceva de pe acest site, deoarece nu o sa fi tras la raspundere pentru acele softuri, cel putin pentru moment, curand o sa ajungem ca si in tarile de top tin europa si atunci, nu o sa mai putem descarca muzica de pe torrent, de pe youtube, si orice soft pirat, o sa fie blocat la noi prin serviciul de Telecomunicatii Speciale(STS)
Tin sa precizez si sa anunt ca nu incurajez sa descarcati softuri ori jocuri de pe aceste site-uri de torrent.
Adminii de la filelist, nu au ramas in acel punct, au si mutat site-ul pe un alt domeniu in loc de .RO, folosesc .IO.Cum au reusit acest lucru?Ei bine, au cumparat un hosting intr-o alta tara, care este Non-EU, si in care totul este la liber, cum era si la noi in urma cu cativa ani.
Domeniu. Filelist.io, este activ, iar pe prima pagina, se afla un comunicat despre ce s-a intamplat cu domeniul .ro.

Pentru a putea accesa filelist, ai nevoie de o invitatie, de la o persoana, membra in acea comunitate, ca sa ii zic asa, ilegala, a carei membrii o sa fie tras la raspundere cat de curand, daca descarca ceva online(de exemplu in Germania, daca ai descarcat un film nou de pe torrent, primesti acasa o amenda in jur de (1000- 1500 euro) in semn de avertisment, iar daca nu te opresti, poti ajunge arestat pentru piraterie.Stiti cu totii, daca ai descarcat un film, si le povestesti prietenilor tai, il vor si ei, si asa ajungi sa piratezi chestii online.Be safe.


Filelist.io este un monitor de torrent privat care se concentrează în principal pe furnizarea de conținut de înaltă calitate utilizatorilor săi. Este considerat a fi unul dintre cele mai populare site-uri de torrent, în special în Europa. Site-ul oferă o gamă largă de conținut, inclusiv filme, emisiuni TV, muzică, jocuri, software și multe altele.

Pentru a accesa filelist.io, utilizatorii trebuie să aibă o invitație de la un membru existent. Acest lucru este pentru a menține calitatea conținutului și pentru a preveni spam-ul și abuzul. Odată ce aveți o invitație, vă puteți înregistra și începe să descărcați conținut.


Cu toate acestea, este important să rețineți că utilizarea site-urilor torrent poate fi riscantă, deoarece acestea sunt adesea asociate cu încălcarea drepturilor de autor și malware. Este întotdeauna recomandat să utilizați modalități legale și sigure pentru a obține conținut.

Ce este Filelist?

Filelist este cel mai mare si mai bun tracker de torrente din Romania.Pe acest site puteti gasi filme,jocuri,programe,updates,patch-uri,crack-uri,muzica,docs,dvd-ro,anime si multe altele.Puteti accesa acest site doar cu ajutorul unei invitatii care se obtine cam greu.

Filelist.ro
Acest tracker are o vechime de 15 ani si a reusit sa devina numarul 1 din Romania depasin binecunoscutul Iplay.ro ajungand la un numar de useri foarte mare acum 4 luni avea aproximativ 250.450 de useri acuma nu se stie numarul exact.De pe acest tracker descarci cu o viteza foarte buna de download dar asta depinde si de ISP-ul vostru. Are o multime de uploaderi astfel ca in fiecare zi se pune ceva nou dar acuma fiecare pe placul vostru. . Doar clasele VIP+ pot imparti invitatii momentan


filelist
Protectia userilor pe site-ul Filelist:
Administratorii site-ului Filelist, au incercat sa protejeze utilizatorii site-ului prin metode de criptare, pe care autoritatile nu pot pune mana, chiar daca ajung la server, si la baza de date, au facut scripturi, protectii multiple de criptate pentru a preveni accesul la baza de date ori alte fisiere.
Pana la inchiderea procesului, site-ul ramane sub sechestru, iar noi o sa va tinem la curent cu ce se intampla de indata ce aflam rezolutia finala la proces.
Asa numitii “hackeri” de la Anonymous, au trimis cu ceva timp in urma un comunicat pentru administratorii Filelist, si pentru autoritatile romane, comunicat pe care il puteti gasti pe youtube, la o simpla cautare:”Filelist anonymous”, dar si pe link-ul pe care il punem la dispozitie mai jos:

care vine la final cu citatul lor:We are anonymous, We do not forgive, we do not forget, Welcome to ANONYMOUS, un mesaj inspaimantator de-a dreptul….
Cum pot sa obtin o invitatie pe Filelist?
Site-ul Filelist.io, este un site de torrent, privat, pe care poti intra, doar pe baza unei invitatii, oferite de un membru activ in acea comunitate.

Update 18.04.2023

Site-ul s-a mutat pe Filelist.io , ma gandesc ca a fost mutat in alta tara serverul pe care sunt datele.Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment