Ce este EasyBox?Tutorial despre Easybox

Easybox sunt niste cutii de culoare albastra, securizate, pe care le gasesti in foarte multe locatii din Romania.Este o metoda noua la noi in tara, foarte practica, cu toate ca persoanele mai invarsta nu o folosesc asa des conform statisticilor, tinerii in schimb opteaza pentru aceasta metoda.
easyboxCum functioneaza Easybox?

Practic, dupa ce ai plasat o comanda, o sa primesti un SMS(text) cu un cod PIN, acest cod PIN, o sa il primesti si pe adresa de email,cu acest Pin, o sa mergi la locul unde ai selectat livrarea, adica la easyboxul din apropierea ta sau oriunde ai selectat tu.Aici introduci codul pin, iar una dintre usile cutiilor se va deschide si iti poti ridica coletul.Nu ramane altceva de facut decat sa inchizi usa si poti pleca cu coletul tau.

De ce sa aleg EasyBOX?

Pentru ca este una dintre cele mai bune si simple metode prin care poti ridica colete, iar asta pentru ca nu trebuie sa mergi la un punct de ridicare si sa astepti la rand, ori sa iti faci program dupa curier, si cea mai importanta este ca o poti ridica la orice ora din zi si din noapte.
Un alta aspect legat de easybox este ca, livrarea se face in regim de urgenta, adica ea ajunge mult mai repede decat ar ajunge prin curier la tine acasa.
Ca si metode de plata poti face in felul urmator:
– Plata online atunci cand ai pus comanda
– Plata direct la easybox(scanezi codul pin,faci plata cu cardul si odata platit, usa se deschide automat.)
Cat timp ramane comanda in Easybox?
Din momentul in care esti anuntat ca produsul a fost livrat in easybox, termenul de ridicare este de 72 de ore.Cum spuneam si mai sus, este un serviciu 24/24/, 7 zile pe saptamana, asa ca il poti ridica exact cand ai tu timp, sau il poate ridica oricine vrei tu, are nevoie doar de acel cod PIN.
Dezavantaje EasyBOX
Principalul dezavantaj este volumul coletelor:
Nu poti comanda obiecte de volum mediu sau mare, electrocasnice de dimensiuni mari, piese de mobilier ori chestii cu volum mare.
Easybox nu are decat vreo 100 de locatii de unde poti ridica coletele, adica eu asa am gasit informatii online, acestea se gasesc in special in orasele mari.(Bucuresti, cluj, sibiu, brasov…etc)
Ai nevoie de indrumare cu easybox?
Daca ai nevoie de indrumare, ai nevoie de ajutor in ridicarea coletelor, atunci suni la acest numar:0722250000.
Cat costa livrarea?
Costul de livrare easybox este de 18 Lei, iar daca produsele sunt vandute de emag, si cumperi de minim 1500lei, atunci livrarea este gratuita.


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment