Cum sa achizitionez backlink-uri gratuite dofollow pentru blog

Exista mai multe modalitati de a obtine backlink-uri gratuite dofollow pentru blogul dvs.:


 • Luati legatura cu alti bloggeri sau site-uri web din nisa dvs. si cereti-le sa faca link la continutul dvs.
 • Creati continut de inalta calitate, care poate fi partajat, la care altii vor dori sa il conecteze.
 • Participati la comunitati online, cum ar fi forumuri si grupuri de social media si includeti un link catre blogul dvs. in profilul sau semnatura dvs.
 • Trimiteti blogul dvs. catre directoare si motoare de cautare online.
 • Creati infografice sau alt continut vizual care poate fi incorporat pe alte site-uri web.
 • Furnizati resurse sau instrumente utile pe site-ul dvs. la care altii ar putea dori sa le trimita.

backlink

Retineti ca este important sa evitati orice tehnica de tip black hat, cum ar fi cumpararea de linkuri, participarea la fermele de linkuri sau utilizarea unui software automat de creare a link-urilor. Acest lucru poate duce la sanctiuni de la motoarele de cautare si poate afecta clasarea site-ului dvs.


Iata cateva modalitati suplimentare de a obtine backlink-uri gratuite dofollow pentru blogul dvs.:

 • Postarea invitatilor pe alte bloguri sau site-uri web de nisa. Acest lucru va va oferi posibilitatea de a include un link inapoi catre propriul blog in biografia autorului dvs. sau in continutul postarii.
 • Comenteaza pe alte bloguri sau site-uri web din nisa ta. Multe bloguri va permit sa includeti un link in comentariul dvs., care poate fi un link dofollow daca setarile blogului o permit.
 • Creati un program de burse sau de premii si enumerati-l pe site-urile web de burse. Acest lucru va va oferi un link dofollow si va va creste vizibilitatea blogului si a site-ului.
 • Creati o marturie sau o recenzie a unui produs sau serviciu legat de nisa dvs. si cereti companiei sa faca un link catre acesta pe site-ul lor.
 • Organizati sau sponsorizati un eveniment local si includeti un link catre blogul dvs. pe site-ul web al evenimentului.

De asemenea, este important sa retineti ca pentru orice backlink pe care il obtineti, este, de asemenea, important sa aveti un continut de calitate pe site-ul dvs., astfel incat site-ul care face legatura sa poata beneficia si de site-ul dvs. Si, de asemenea, asigurati-va ca obtineti linkuri de la site-uri web de inalta autoritate, deoarece acestea pot spori considerabil vizibilitatea site-ului dvs. si clasarea pe motoarele de cautare.


Cat costa un backlink?

Costul unui backlink poate varia foarte mult in functie de o serie de factori, cum ar fi site-ul web sau blogul unde se afla linkul, calitatea site-ului sau blogului si tipul de link oferit. Unele backlink-uri pot fi gratuite, in timp ce altele pot costa sute sau chiar mii de dolari.

Unii proprietari de site-uri web ar putea fi dispusi sa faca schimb gratuit de link-uri cu dvs., in timp ce altii pot percepe o taxa pentru un link. Aceste taxe pot fi fie unice, fie continue.

Unele agentii si servicii terte vand, de asemenea, backlink. Acestea pot varia de la cativa dolari pentru un link pe un site web de calitate scazuta pana la mii de dolari pentru un link pe un site web de inalta autoritate. Este important sa fiti precaut atunci cand cumparati backlink-uri, deoarece unele dintre aceste servicii pot folosi tehnici black hat care ar putea penaliza site-ul dvs. de motoarele de cautare.


De asemenea, merita remarcat faptul ca cumpararea de link-uri este, in general, impotriva liniilor directoare ale principalelor motoare de cautare precum Google si poate duce la penalitati. Asa ca este mai bine sa te concentrezi pe construirea de continut de calitate si sa-l promovezi in mod natural pentru a atrage link-uri.

Backlink-urile sunt bune pentru blog / site web?

Backlink-urile, cunoscute si ca link-uri de intrare, pot fi benefice pentru optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) a unui site web si pot ajuta un site sa se claseze mai sus in rezultatele motoarelor de cautare. Cu toate acestea, este important sa retineti ca nu toate backlink-urile sunt create egale, iar un numar mare de backlink-uri de calitate scazuta poate dauna de fapt SEO a unui site web. Calitatea si relevanta site-ului web care face legatura si textul ancora utilizat in link sunt, de asemenea, factori importanti.


Codul html pentru backlink dofollow

Un backlink „dofollow” este un tip de link care spune motoarele de cautare sa urmareasca linkul si sa il considere drept vot de credibilitate pentru site-ul web legat. Iata un exemplu de cod HTML pentru un backlink dofollow:

Copiati codul


<a href=”http://www.example.com”>Exemplu de site web</a>

Eticheta „a” este codul HTML pentru crearea unui link, iar atributul „href” este utilizat pentru a specifica adresa URL a site-ului web legat. In acest exemplu, textul „Exemplu de site web” va fi afisat pe pagina si va putea fi clicat, ducand la site-ul web „http://www.example.com”.

Este important sa retineti ca, in mod implicit, toate linkurile sunt dofollow in HTML, nu trebuie sa adaugati atribute speciale pentru a crea un link dofollow.


Blogger din pasiune, pasionat de tehnologie si IT,iubitor de Android. Fondator BTIC.roLasă un comentariu