Cum pastrezi calculatorul vizibil in permanenta WINDOWS 10

Ce setare trebuie sa faci in windows 10, daca vrei sa folosesti calculatorul, si doresti ca acesta sa ramana vizibil in permanenta, acesta este un lucru esential pentru persoanele care fac multe calcule,pentru contabili etc.
Calculatorul este una dintre puținele aplicații care a fost inclusă în fiecare versiune de Windows. Evident, s-a schimbat mult de-a lungul anilor. În Windows 10, Calculatorul are capacitatea la îndemână de a rămâne în top.
Este posibil să nu vă gândiți des la aplicația Calculator Windows, dar este de fapt foarte frumos. Ea are o serie de moduri diferite, inclusiv științifice, grafice, conversație valutară, și mai mult.
Dacă vă aflați folosind Calculatorul foarte mult, ar trebui să știți că poate rămâne pe partea de sus a ceea ce faci. Această caracteristică funcționează numai cu modul “Standard”, dar este încă la îndemână.
Mai întâi, deschideți aplicația “Calculator” din “Meniul Start” sau de unde o deschideți în mod normal.
calculator windows 10Calculatorul se va deschide în ultimul mod utilizat. Dacă nu sunteți deja în modul Standard, faceți clic pe pictograma din stânga sus și selectați-o.
calculator1
Acum atingeți pictograma keep-on-top de lângă titlul “Standard”.
calculator on top


Calculatorul va apărea într-o fereastră ceva mai mică, care va rămâne întotdeauna deasupra.Puteti sa il trageti, sa il mariti ori sa il micsorati oricand.


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment