Proiectul de lege care interzice platile cu criptomonede in INDIA


Orice plata cu criptomonede facuta in India o sa fie grav pedepsita.

Acest lucru planuieste Guvernul Indian, o interdictie generala a tuturor activitatilor legate de criptomonede


indiaLegislatia propusa de guvern, va interzice utilizarea criptomonedelor ca metoda de plata in India, iar cei care incalca acest lucru,urmeaza sa fie arestati fara nici un mandat si sa fie retintuti fara posibilitatea de iesire pe cautiune, potrivit unei surse.


Guvernul prim-ministrului Narendra Modi a semnalat anterior acest lucru , interzicerea majoritatea criptomonedelor, o clona din cate se pare, dupa ce China a inceput din septembrie sa-si intensifice represiune impotriva criptomonedelor.

Conform proiectului de lege, guvernul are urmatorul plan.

 

Interdictie generala a tuturor activitatilor oricarui individ, privind minarea,enerarea,detinerea,vanzarea sau tranzactionarea in monede digitale sau mediu de schimb,depozit de valoare sau o unitate de cont.

„Dacă nu sunt permise plăți și nu se face o excepție pentru taxa de tranzacție, atunci va opri în mod efectiv dezvoltarea blockchain și NFT”, a declarat Anirudh Rastogi, fondatorul firmei de avocatură Ikigai Law.

 

Dupa ce s-a aflat planul guvernului de a stange maxim tranzactionarea cu criptomonede, mai multi investitori de pe piata au iesit cu pierderi semnificativare datorita vanzarilor in regim de urgenta.

O estimare a industriei cripto in India sugereaza ca aproximativ 15 – 20 de milioane de investitori cripto sunt in INDIA, cu detineri totale de 45.000 de milioane de euro.Acest lucru se datoreaza valurilor de reclame si preturi in crestere continua atunci cand vine vorba de criptomonede,iar in India, ca si in restul lumii acest lucru a prins foarte bine, crescand astfel numarul investitorilor in criptomonede.

Guvernul are intentia sa scada puternic si reclamele si sa atraga noi investitori(total diferit de cripto), potrivit proiectului de lege.Cel mai probabil o sa fie interzise si portofelele cu auto-custorie, care permit utilizatorilor sa stocheze monede digitale in afara schimburilor.

Portofelele cu auto-custodie care permit oamenilor să stocheze monede digitale în afara schimburilor sunt, de asemenea, probabil să fie interzise, ​​a adăugat sursa.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *