Creare adresa de gmail gratuit in 6 pasi simpli

Creare unei adresa de mail poate sa te puna in dificultate uneori, mai ales daca niciodata nu ai avut o adresa de gmail sau orice mail cum ar fi yahoo sau alt provider, de accea vreau sa va arat pas cu pas cum puteti sa va creati o adresa de gmail in cativa pasi simpli.


Ce este Gmail?

Gmail este o aplicatie web de e-mail si POP3 detinuta de gigantul Google.Aceste serviciu este 100% gratuit si asa va ramane deoarece se autosustine prin anunturile publicitare.Aceste serviciu a fost lansat in anul 2004 ca versiune beta( se putea intra doar pe baza de invitatie) iar in anul 2007 a fost lansat pentru tot globul pamantesc.Prinicipala atractie al acestui serviciu de email este gratuitatea lui si spatiul de stocare foarte mare.

Creare adresa de gmail TUTORIAL

1.Accesati motorul de cautare www.google.ro


Creare adresa de gmail

2.Scrieti in motorul de cautare urmatorul cuvant: gmail , apoi apasati pe catuare Google si click pe primul link aparut.

Linkul este google.com


Tutorial Creare adresa de gmail

3.Odata ce am intrat pe aplicatia web,o sa vedeti ca va apare sa va conectati la email sau puteti sa va creati o adresa de gmail GRATUIT.

Clikc pe Creeaza CONT iar aici o sa aveti 3 optiuni

 1. Pentru uz personal
 2. Pentru copilul meu
 3. Pentru lucru sau compania mea

Daca este adresa dumneavoastra personala, atunci selectati prima varianta(Pentru uz personal)


creare adresa email

4.La pasul 4 trebuie sa completam datele contului nostru de gmail.

 1. Prenumele
 2. Numele de familie
 3. Numele de utilizator: aici scrieti cum doriti sa fie adresa de email (de exemplu: MarioIvanescu, iar adresa dvs de email o sa fie MarioIvanescu@gmail.com), deci aici scrieti ce doriti dumneavoastra.
 4. Parola

Si apasati apoi pe Inainte


creare adresa email de la google

5.Urmatorul pas este sa completam cateva date necesare in caz ca uitam parola de la gmail

 1. Numarul de telefon – sfatul meu este sa adaugati nr. dvs. de telefon pentru este foarte usor cu el sa recuperati parola
 2. Adresa de email pentru recuperare – aici lasati liber daca nu aveti
 3. Zi,Luna,An al nasterii
 4. Genul

Si apoi click pe Inainte


tutorial adresa email

6.Am ajuns la stadiul final unde doar trebuie sa alegem prima varianta de personalizare:

1.Alege setarile de personalizare
Personalizare expres (un pas)
Foloseste setarile de personalizare care ofera continut si anunturi personalizate. Peste cateva saptamani iti vom reaminti sa examinezi setarile.
2.Personalizare manuala (cinci pasi)
Configureaza-ti setarile de personalizare pas cu pas. Tu alegi ce setari activezi sau dezactivezi, pentru a te bucura de continutul si experienta publicitara dorite.


Inainte

personalizare gmail

7.Confirma setarile de personalizare si cookie-urile

Derulam in jos si dam click pe Confirma iar la urmatoarea tot asa click pe Sunt de Acord

FINAL

Adresa dumneavoastra de email a fost creata si o puteti folosi oricand doriti pe orice PC ori Laptop dar si pe telefonul mobil.


creare adresa de gmail in 7 pasi

Pentru a va conecta cu adresa de email pe telefonul mobil, descarcati aplicati Gmail din Magazin Play sau pentru Iphone din Apple Store iar apoi va conectati cu numele adresei setat la punctul 3.3 in acest tutorial si parola setata de dumneavoastra.

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.
Lasă un comentariu