Cost control DIGI Mobil – Apelare

Serviciul de control al costurilor de la Digi Mobil a evoluat semnificativ în ultima vreme. În trecut, acest serviciu era foarte solicitat, în special într-o perioadă în care serviciile de telefonie mobilă erau scumpe și ne preocupam constant de minutele incluse, de limitele de internet și, în general, de costurile ridicate ale abonamentelor și serviciilor.


Acum, cu o sumă modestă de 5 euro, beneficiem de internet nelimitat și de minute de convorbire fără limită. Poate chiar sute de minute către alte rețele. Practic, nu mai trebuie să verificăm constant dacă am depășit un anumit plafon. Există totuși câteva excepții.

Aceste excepții includ traficul de internet în roaming și abonamentele cu puțin trafic de date (dar nu se aplică la Digi Mobil). Deși operatorul nostru de telefonie mobilă oferă tarife excelente, suntem în continuare taxați pentru utilizarea în roaming.


Prin intermediul serviciului COST CONTROL DIGI , ai acces la informații exacte despre costurile tale:

Trimite un SMS la numărul 700 pentru a afla costul convorbirilor (pentru clienții persoane fizice).
Trimite un SMS la numărul 701 pentru a afla costul convorbirilor business (pentru clienții persoane juridice).


Acest serviciu îți oferă posibilitatea de a verifica cât ai consumat din oferta ta Digi Mobil oricând dorești, fără nicio taxă de activare. Tariful SMS-ului este conform planului tarifar al abonamentului tău (pentru clienții cu număr nelimitat de SMS-uri, nu se percepe nicio taxă).

Informația furnizată de serviciul COST CONTROL DIGI îți permite să monitorizezi valoarea convorbirilor tale până la data trimiterii SMS-ului. Este important să menționăm că aceste informații sunt estimate și nu includ TVA-ul. Doar factura emisă de Digi oferă detalii pentru întreaga perioadă de facturare, iar plata se efectuează pe baza acestei facturi.

Te rugăm să reții că acest serviciu nu este disponibil în timpul utilizării în roaming.


cost control digi

Concluzie


Serviciul COST CONTROL oferit de Digi Mobil este o unealtă utilă pentru clienții săi, oferindu-le posibilitatea de a monitoriza și evalua costurile generate de convorbiri. Prin trimiterea unui simplu SMS către numerele dedicate, utilizatorii pot obține informații detaliate despre costurile apelurilor lor. Cu toate că acest serviciu furnizează estimări pentru perioada până la data trimiterii SMS-ului, el constituie o modalitate comodă și rapidă pentru clienți de a-și gestiona utilizarea serviciilor Digi Mobil. Este important de menționat că aceste informații sunt utile pentru a evalua utilizarea actuală, însă factura finală emisă de Digi Mobil conține detalii complete și exacte pentru perioada de facturare. Cu toate acestea, în ciuda utilității serviciului COST CONTROL, acesta nu este disponibil în timpul utilizării în roaming.

Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.


Leave a Comment