Ce spun previziunile de preț pentru PEPE și FLOKI?

PEPE și floki au o perspectivă ascendentă pe termen lung Săptămâna viitoare ar putea aduce o creștere a pieței de meme-uri. Pepe [PEPE] a înregistrat o creștere de 17,53% la momentul de presă. Weekendul a fost favorabil și pentru FLOKI [FLOKI], dar moneda meme a înregistrat doar creșteri de aproape 8% în ultimele 48 de ore.


Creșterea DOGE-ului [DOGE] săptămâna trecută ar putea pregăti terenul pentru o săptămână ascendentă pentru restul pieței de meme-uri. Dintre cele două monede analizate de Ambcrypto aici, Pepe a avut o perspectivă pe termen scurt mai optimistă.

Acțiunea prețului PEPE arată o tendință ascendentă PEPE s-a retras de la maximul istoric de la $0,00001084, dar nu s-a apropiat de minimul de cădere la $0,00000581.


Cu prețurile PEPE crescând peste acest nivel, indicatorul A/D și-a continuat trendul ascendent. S-a observat că cererea este prezentă în spatele mișcării. RSI-ul a trecut și el de marca de 60 pentru a indica forța.

Având în vedere că BTC ar putea întâmpina o rezistență semnificativă în jurul valorii de 72.000 de dolari, nu era clar dacă pepe ar reuși să-și croiască un alt drum spre nord pentru el, așa cum a făcut la sfârșitul lunii februarie.


Interesul deschis a crescut lent începând cu 25 martie, văzând un salt mai mare când s-a depășit rezistența locală.

Acesta a fost un semn că speculatorii erau dispuși să continue pentru o perioadă lungă de timp în ruperea pe termen scurt a lui Pepe.

Floki a fost mai lent decât marca Taurii FLOKI au fost mai ezitanți decât Dogecoin și Pepe. CMF a remarcat că există un flux sănătos de capital în FLOKI duminica. RSI-ul a rămas, de asemenea, peste 50 neutră pe graficul de 6 ore.


La fel ca PEPE, el are o structură de piață ascendentă. În plus, nivelul de retragere al Fib din octombrie de 61,8% a avut o reacție bună din partea taurilor. Volatilitatea era probabilă pe termen scurt.

Tendința pe intervalele de timp mai mari era puternic în creștere.


Nivelele de lichidare cumulativă erau ușor negative și au arătat o mișcare ascendentă pentru a elimina pozițiile scurte. Prețurile sunt atrase în zone de lichiditate semnificativă.


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.


Leave a Comment