Apple ar putea renunța la EyeSight și cipul Mac pentru Vision Pro mai ieftin.

Conform lui Mark Gurman de la Bloomberg, se lucrează la o versiune a căștii cu un preț între 1.500 și 2.500 de dolari.


Dacă Apple va lansa o versiune mai ieftină a căștii Vision Pro, este posibil să fie o variantă mai simplă cu mai puține camere externe, fără funcția EyeSight și cu un cip iPhone în locul cipului Mac actual. Mark Gurman de la Bloomberg a raportat în newsletter-ul său Power On că compania ia în considerare aceste opțiuni pentru a reduce costul la între 1.500 și 2.500 de dolari pentru un model mai accesibil. Apple Vision Pro, care urmează să înceapă să fie livrat în 2024, începe acum de la un preț exorbitant de 3.500 de dolari.

casti apple


Într-un raport anterior, Gurman a afirmat că versiunea mai ieftină a Vision Pro va utiliza, de asemenea, ecrane cu rezoluție mai mică în interiorul căștii. Indicația mare acum este că s-ar putea renunța la ecranul extern care permite funcția EyeSight distinctivă, conform lui Gurman. EyeSight proiectează ochii purtătorului pe un ecran OLED orientat spre exterior, astfel încât oricine se apropie să poată vedea unde este concentrată atenția acestuia. A fost unul dintre principalele puncte de vânzare în anunțul Apple pentru Vision Pro, deși nu este esențial din punct de vedere al misiunii.

Conform lui Gurman, deja se lucrează la o continuare a modelului premium Vision Pro. Acela va include EyeSight și, posibil, un design mai ușor care optează pentru lentile de prescripție integrate pentru cei care au nevoie de ele, în locul inserturilor Zeiss cu care lucrează acum.


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment