Apple a confirmat că va organiza un eveniment de lansare pe 30 octombrie

Marți, Apple a emis invitații pentru un eveniment de lansare de produse care va fi transmis pe site-ul său web la data de 30 octombrie, conform informațiilor de la CNBC. Lansarea este programată pentru ora 20:00 E.T., ceea ce este mai târziu decât obișnuitele evenimente Apple, care de obicei încep după-amiaza, conform news.ro.


Conform informațiilor disponibile, se așteaptă să fie lansate noi laptopuri Mac. Anul acesta, Apple nu a actualizat încă iMac-ul și unele dintre laptopurile sale MacBook.

Pe o pagină de eveniment postată pe site-ul Apple, există o animație cu logo-ul Finder, care este o aplicație pentru Mac.


apple
apple

Sloganul Apple pe invitații pentru eveniment este „înfricoșător de repede”, o referire la Halloween și o aluzie la știri despre cipuri. În prezent, Apple utilizează cipuri denumite M2, iar se așteaptă ca la un moment dat să fie lansate cipurile M3, mai rapide, pentru a stimula vânzările de computere Mac, care au înregistrat o scădere de 7% în trimestrul încheiat în iunie, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior.

Desi Apple a organizat un eveniment de lansare pentru noile modele de iPhone și Apple Watch în septembrie, această lansare pare să fie exclusiv online, fără participarea fizică a publicului.


Salut, sunt Cosmin, un pasionat de tehnologie cu o sete nesfârșită de cunoaștere în universul digital. Cu o adâncă fascinație pentru inovații, dispozitive inteligente și progresele tehnologice, am ales să-mi dedic viața explorării și înțelegerii lumii tehnologice în continuă schimbare.

Leave a Comment