techstar.ro

Google lucreaza la o reproiectare Android Auto de ani de zile. Noul aspect a aparut pentru prima data in septembrie 2021, inainte ca compania sa-l oficializeze la I/O 2022. Coolwalk UI a intrat in testarea beta in noiembrie 2022, big G anuntand in sfarsit o lansare stabila in ianuarie anul acesta.

Dupa cum s-a dovedit, totusi, ritmul de lansare al Google a fost languit, doar cativa utilizatori norocosi care au acces la noul design la cateva saptamani dupa anunt. Compania a lansat acum Android Auto 8.7 pentru public prin Play Store, dar, din pacate, nu aduce noua reproiectare Coolkwalk.
9to5Google raporteaza ca multi utilizatori au primit actualizarea Android Auto 8.7 prin Magazinul Play in ultimele zile. Noua versiune nu pare sa includa functii noi semnificative sau remedieri de erori pentru utilizatori. Mai important, chiar daca actualizarea Android Auto 8.7 apare pe telefonul tau, nu va activa automat designul Coolwalk.


Interfata de utilizare Coolwalk a aparut pentru proprietarul Acura RDX in weekendul Anului Nou Lunar, in ciuda faptului ca telefonul sau ruleaza Android Auto 8.6. Acest lucru indica faptul ca noua interfata de utilizare nu este conectata la versiunea Android Auto a telefonului dvs., componentele de actualizare fiind impinse de Google printr-o actualizare pe partea serverului. Unii utilizatori dintr-un fir Reddit raporteaza chiar ca au acces la interfata Coolwalk pe Android Auto 8.5x.

Totusi, puteti incarca manual Android Auto 8.7 din APKMirror pe telefon pentru a vedea daca activeaza noua interfata de utilizare.


android

Avand in vedere ca Coolwalk este o reinnoire majora a interfetei de utilizare a Android Auto, este de inteles de ce Google dureaza atat de mult sa-l lanseze. Compania doreste probabil sa se asigure ca noua interfata functioneaza bine in diferite unitati principale si nu contine erori majore care ar putea afecta negativ experienta utilizatorului. Cu toate acestea, lansarea lenta ii frustreaza pe utilizatorii care au asteptat luni de zile sa incerce reproiectarea.

sursa:androidpolice.com

evomag.ro