Distante Rutiere – Calculatorul de distante intre doua puncte pe o harta

Calculatorul de distante rutiere este un instrument, un script oferit de Google maps (cel mai mare motoru de cautare din lume) care ofera calcularea distantei intre doua puncte dorite de persoana.

Google ne ofera posibilitatea de a calcula orice apare in hartile sale, puteti calcula lungimea unui drum, lungimea unui gard, si orice obiect care apare pe Google maps.

Daca doresti sa calculezi distante rutiere, intre doua ori mai multe localitati, acuma este foarte simplu.Se introduc cele doua localitati dorite iar scriptul google maps ofera distanta dintre ele, rute ocolitoare,accidente pe acel drum,trafic ingreunat,drum in lucru.Se pot adauga si alte puncte de oprire in acea ruta, exemplu:un peco,un loc de vizitat.Calculatorul de distante rutiere iti arata distanta in KM, timpul estimat pe ruta selectata de tine, aceasta varizaza din cauza traficlui,al vremii, al punctelor de lucru instalate pe acel drum.Consumul de carburant este si el prezent in acest calculator de distante rutiere.

Se afiseaza si drumurile cu plata, se calculeaza automat consumul de carburant impus de tine(consum per 100km)afiseaza poduri cu plata,locuri de unde poti cumpara Rovinieta.

Aici va arat cum se poate calcula o distanta pe GOOGLE MAPS:

Pur și simplu introduceți orice locație dorită în funcția de căutare și veți obține cea mai mică distanță (linia aeriană) între puncte, traseu (planificator de rute), precum și toate informațiile importante. Desigur, puteți determina și distanțele dintre coordonate (latitudine / longitudine).

Dacă doriți să aflați distanța exactă de zbor sau timpul de zbor între două orașe sau aeroporturi, pur și simplu introduceți codul aeroportului (IATA) și veți obține datele corespunzătoare. Dacă nu aveți codul corespunzător (IATA), pur și simplu căutați destinația dorită, vor fi afișate cele mai apropiate aeroporturi.

Vrei să știi unde este centrul dintre două orașe sau locuri sau unde te poți întâlni în mijloc? Distanță.pentru a calcula punctul mediu geografic dintre locații și arată centrul traseului dvs. de călătorie.

Doriți să știți cât de târziu ajungeti la destinație sau câte fusuri orare veți traversa? Aici veți găsi răspunsul. Acest calculator de distanță vă arată fusurile orare și ora locală și calculează diferența de timp între start și destinație.

Am ales doua locatii: Sibiu – Brasov, cu oprire la Sambata de SUS

Google ne afiseaza distante rutiere cu masina si cu transportul in comun.

Sunt 143 de km iar timpul necesar pentru a parcurge aceasta distanta, astazi la ora 13:50 este estimat la 2 ore si 12 minute

Timpul se schimbat cand circulam cu trenul, acesta fiind de 4 ore si 56 de minute.

Se pot adauga mai multe opriri ori rute, putem vedea Restaurante,Hoteluri,Patiserii,Banci,Farmacii,Spitale,Peco-uri etc

Deasemenea puteti gasii cazare in zonele respective doar uitandu-va pe harta si vedeti locatiile plus preturile la cazare.

Taxe de drum in Europa – Distante Rutiere


Austria
10 zile
9.00
 EUR
2 luni
26.20
 EUR
1 an
87.30
 EUR

Belgia
Fara Taxe de drum

Bulgaria
1 saptamana
8.00
 EUR
1 luna
15.00
 EUR
1 an
50.00
 EUR

Croaţia
taxe pentru autostrada ~ 6 EUR / 100km

Cipru

Fara Taxe de drum

 

Pretul carburantului in Europa