Top 5 cele mai bune aplicatii de editat poze

Top 5 cele mai bune aplicatii de editat poze

Printre cele mai cautate aplicatii din lume, sunt aplicatii de modificat poze.Multa lume, enorm de multa, conform google keywords, cauta aplicatii de editate poze( de modificat).O poza, uneori are nevoie de mici sau mari ajustari, totul depinde de dorintele fiecaruia dintre noi.Toti modificat anumite poze cu noi pe care apoi le adaugam pe retelele de socializare, o poza editat corect, atrage sute sau chiar mii de like-uri, nu mai astepta, incearca si tu aplicatiile pe care le punem la dispozitie pentru tine, cu ajutorul carora o sa editezi pozele rapid si usor, poze care o sa uimeasca prietenii tai pe retelele sociale.
Aplicatiile de editate poze, care vin standard pe telefoanele noastre, fie ca este vorba de Iphone ori Android, sunt mici copii fata de aplicatiile create de specialisti pentru Editare Foto.Cele mai bune aplicatii de editat poze sunt intuitive si usor de utilizat – nu doriti sa petreceti mult timp prin meniuri sa gasiti o anumita setare ori un anumit efect.

Care sunt cele mai bune aplicatii de editat poze?

Dupa mai multe teste pe telefoanele noastre, o multime de poze editate, am ajuns la concluzia ca cea mai buna aplicatie de editat poze este PicsArt, are un set extraordinar de filtre si elemente,fundaluri, suprapuneri de text si asa mai departe, deci topul este dupa cum urmeaza.

1.PicsArt

Aplicatia PicsArt este Photo/Video Editor – deci aceasta aplicatie te ajuta sa editezi si poze si filmulete, si ea contine urmatoarele caracteristici:
EDITOR FOTO
- Încercați filtre fierbinți pentru imagini și efecte foto la modă.
- Accesați o radieră de fundal impresionantă: decupați fotografiile și ștergeți fundalurile.
- Eliminați obiectele și obțineți o retușare foto uimitoare.
- Folosiți milioane de imagini gratuite remarcabile sau editați-vă propriile imagini.
- Spune-ți minte: adaugă text la fotografii folosind peste 200 de fonturi estetice.
- Obțineți un makeover uimitor cu instrumente Retouch: schimbător de culoare a părului, autocolante pentru machiaj și multe altele.
- Estompează fundalurile foto cu un instrument inteligent de selecție.
- Răsuciți rapid și decupați fotografiile.

EDITOR VIDEO
- Editați videoclipuri sau creați-le de la zero folosind un producător video remarcabil cu muzică.
- Aduceți la viață poveștile dvs. interesante și creați videoclipuri și role interesante TikTok.
- Adăugați muzică videoclipurilor dvs. utilizând biblioteca noastră extinsă de melodii populare.
- Decupați videoclipuri sau folosiți potrivirea pătrată pentru a adăuga fundaluri, apoi postați pe IG pentru „aprecieri”.
- Folosiți efecte video Glitch. Schimbați-l imediat adăugând filtre video la modă.
- Decupați videoclipuri sau utilizați fuziunea video inteligentă pentru a îmbina videoclipurile împreună.
- Redați-vă cu minunatul producător de diapozitive cu muzică.

Descarca Aplicatia

2.Photo Editor Pro

O serie de efecte elegante, filtre, grile și instrumente de desenare vă ajută să creați un aspect atrăgător, chiar dacă nu ați mai editat niciodată o fotografie. Cu Photo Editor Pro, puteți posta direct lucrările dvs. pe Instagram, Whatsapp, Facebook etc. Deblocați-vă creativitatea și editați fotografii ca un profesionist!
👓60 + Filtre pentru imagini
- Lomo, ROSE, Vignetă, Natural, cald, rouă, întunecat, cacao ...
- Reglați luminozitatea, contrastul, saturația, nuanța, căldura etc.

✨ Efecte Glitch & Blur Background
- GB, RG, Neon, Negativ, Swirl, Pixel, Fisheye și multe altele;
- Blur fundal foto pentru a obține DSLR Blur Effect.

👑Foto Blender & Light FX
- Amestecați și amestecați două imagini pentru a crea opere de artă uimitoare;
- Bokeh, Lens, Splash și zeci de efecte de scurgere a luminii.

💃Retusare corporală
- Corp și față subțiri pentru a obține o siluetă perfectă;
- Picioarele alungite pentru a vă îmbunătăți proporția;
- Autocolante multiple pentru coafură, mușchi și tatuaje.

🎨Fotograf Collage Maker
- Remixați până la 18 imagini într-un colaj foto instantaneu;
- peste 100 de grile, fundaluri masive, cadre, filtre pentru a alege;
- Halloween, Estetic, Desene animate, Emoji, Doodles și mai multe autocolante foto pentru BABY.

Descarca Aplicatia

Snapseed

Snapseed este un editor foto complet și profesional dezvoltat de Google.
Snapseed nu este pentru utilizatorii obișnuiți, ci pentru fotografii serioși care doresc sau trebuie să petreacă timp creând cea mai bună imagine posibilă în timp ce sunt în mișcare. Ca atare, are o gamă completă de instrumente de editare de top, inclusiv pensule de editare selectivă, plus o colecție frumoasă de filtre legate de film (cum ar fi Lent Blur, Retrolux și Double Exposure).

• RAW Develop - deschideți și modificați fișierele RAW DNG; salvați nedistructiv sau exportați ca JPG

• Reglați imaginea - reglați expunerea și culoarea automat sau manual cu un control precis și precis

• Detalii - scoate în mod magic structuri de suprafață în imagini

• Decupare - decupare la dimensiuni standard sau liber

• Rotire - rotiți cu 90 ° sau îndreptați un orizont înclinat

• Perspectivă - fixați liniile înclinate și perfecționați geometria orizonturilor sau a clădirilor

• Balans de alb - reglați culorile astfel încât imaginea să pară mai naturală

• Pensulă - retușați selectiv expunerea, saturația, luminozitatea sau căldura

• Selectiv - renumita tehnologie „Control Point”: Poziționați până la 8 puncte pe imagine și atribuiți îmbunătățiri, algoritmul face restul în mod magic

• Vindecare - scoateți vecinul neinvitat dintr-o imagine de grup

• Vignetă - adăugați o întuneric moale în jurul colțurilor, așa cum ar face o deschidere frumoasă, cu deschidere largă

• Text - adăugați atât text stilizat, fie simplu

Descarca Aplicatia

4.Adobe Photoshop

Aceasta aplicatie este mai exact, varianta mobila, a celebrului program PhotoShop,cu aceasta aplicatie poti adauga rame,poti aduga mai multe fotografii pentru a crea colaje, poti distribui poza sau pozele direct pe retelele de socializare.
DISTRACȚIE CU FILTRELE CAMERELOR: Aplicați filtrele și efectele camerei Photoshop cu o singură atingere. Cu zeci de filtre personalizate pentru imagini, este ușor să le schimbați și să salvați preferatele pentru a le folosi din nou și din nou. Filtrele pentru biblioteca de imagini includ: Portrait, Bloom, Pop Art, Spectrum, Desync, Food, Scenery, Natural Skies, Analog, Night Shift, Dreamcatcher, Supersize, Double Expo, Prism, Mixed Media, Blue Skies, Artful și multe altele. Veți găsi, de asemenea, obiective foarte populare, cum ar fi Studio Light, Comic Skies, Interstellar, Celestial, Cosmos, Grit, Dappled, Vibrant, Neon Pulse și Color Echo pentru a vă ajuta să creați o varietate de efecte foto interesante.
• EFECTE FOTOSHOP ÎN TIMP REAL: Faceți o fotografie mai bună cu magia Photoshop și editarea de imagini alimentată de AI.
• EFECTE FOTO AUTO-TONE: Camera Photoshop primește „viața reală”, fără diferențe extreme între zonele de luminozitate și umbră pentru o editare îmbunătățită a imaginilor.
• RECOMANDĂRI DE CONȚINUT: Alegeți fotografia și Photoshop Camera face restul. Știe ce efecte foto trebuie aplicate pentru a obține cel mai bun rezultat, așa că nu mai există agitație când vine vorba de iluminarea și focalizarea potrivite.
• COMANDE PORTRAIT (Bokeh, Face Distance, Face Light, Face Relighting): Funcția Light Face din Photoshop Camera se optimizează pentru iluminat, eliminând aspectul oricăror umbre ascuțite și creând portretul perfect (citiți: nu mai sunt pungi sub ochi) Pentru selfie-urile de grup, camera Photoshop recunoaște locul în care este poziționat fiecare subiect, deci nu mai există distorsiuni. Iar caracteristica Bokeh (blur background) facilitează aplicarea rapidă a efectelor de estompare și îmbunătățirea calității portretului.
• OPȚIUNI PENTRU OBIECTIVELE INSPIRATE DE INFLUENȚI: Vedeți-vă prin ochii creatorilor dvs. preferați folosind obiectivele lor estetice, personalizate. Există peste 100 de efecte de lentile și opțiuni sezoniere noi sunt adăugate tot timpul, așa că există întotdeauna ceva distractiv de descoperit.
• CONSTRUIT PENTRU SOCIAL: capturați cu ușurință și partajați cu ușurință fotografii distractive și de înaltă calitate în rețeaua dvs. socială preferată.

Descarca Aplicatia

5.Photo Collage Maker

Trebuie doar să selectați mai multe imagini, în Colaj, cel mai bun Photo Collage Maker & Photo Editor le va remixa instantaneu în colaje foto, grile foto sau meme.
Caracteristici:
● Combinați până la 18 fotografii pentru a crea colaje foto.
● 250+ machete de rame sau grile foto din care să alegeți!
● Număr mare de fundal, autocolant, font și doodle pentru a alege!
● Alegeți o imagine, adăugați text și partajați Meme cu prietenii.
● Schimbați raportul colajului și editați chenarul colajului.
● Realizați colaje foto cu stil gratuit sau stil grilă.
● Decupați fotografiile și editați fotografia cu Filtru, Text.
● fotografie pătrată instantanee cu fundal neclar pentru Instagram.
● Salvați fotografia în rezoluție înaltă și partajați imagini pe Instagram, Facebook, Whatsapp, Line etc.

📷 Rame foto
Fotografia în șabloane este mult la modă în zilele noastre. Tone de rame foto și efecte îți fac momentul uimitor, cum ar fi rame foto de dragoste, rame foto aniversare, vacanță și bebeluși ...

📷 Generator de meme gratuit
Acest producător de colaje foto este, de asemenea, un generator de meme și un producător de meme. Puteți crea cele mai amuzante meme cu mai mult de 50 de fonturi din care să alegeți, precum și ajustarea culorii și dimensiunii textului.

📷 Grilă
Creați colaj foto cu sute de machete în câteva secunde. Dimensiunea grilei foto personalizate, chenar și fundal, puteți proiecta aspectul pe cont propriu! Atât de ușor de realizat un frumos colaj foto.

📷 Editați
Editorul de fotografii All-in-One oferă o mulțime de instrumente de editare: decupați imaginea, aplicați filtrul la imagine, adăugați autocolant și text la imagine, desenați imaginea cu instrumentul de Doodle, răsturnați, rotiți ...

📷 Freestyle
Selectați un fundal frumos cu raport de ecran complet pentru a crea un wscrapbook. Puteți decora cu imagini, autocolante, texte, doodles și puteți partaja albumul dvs. cu Povestiri Instagram și Povestiri Snapchat.

📷 Multi-fit
Fotografie instantaneu pătrată într-un fundal neclar sau alb pentru a se potrivi pentru Instagram. Puteți alege raportul 1: 1, 4: 5 al Instagram sau alte raporturi pe pătrat. Postează cu ușurință întreaga fotografie pe Instagram fără recoltare. Puteți chiar să păstrați până la 10 fotografii simultan.

Despre permisiunile noastre:
inCollage solicită permisiuni „READ_EXTERNAL_STORAGE, WRITE_EXTERNAL_STORAGE” pentru a vă citi fotografiile, astfel încât să putem edita fotografiile și să le salvăm. Nu folosim această permisiune în niciun alt scop.
Descarca Aplicatia

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *