Elon Musk ameninta ca va pune capat acordului cu Twitter

Musk ameninta ca va pune capat acordului cu Twitter din cauza lipsei de transparenta a datelor utilizatorilor.

Acest lucru a fost distribuit de Twitter, echipa a distribuit o scrisoare pe care a primit-o de la echipa juridica a lui Elon Musk prin care indica nemultumirea fata de informatiile oferite de companie cu privire la nivelul de SPAM si CONTURI FALSE,in serviciul sau.Aceasta este aceeasi ingrijorare despre care Musk a postat pe larg cand a dat acordul de cumparare a plaformei Twitter care a fost incheiat la inceptului anului.

Musk consideră că „cea mai recentă ofertă” a Twitter oferă pur și simplu detalii suplimentare cu privire la metodologiile proprii de testare ale companiei, fie prin materiale scrise, fie prin explicații verbale, [ca] echivalent cu refuzul [lui] solicitărilor de date. ”, solicită pe care CEO-ul SpaceX și Tesla spune că va ajuta la „facilitarea evaluării spamului și a conturilor false pe platforma companiei”.

Ritmul în care Musk a trecut de la taxa cu capul întâi la forțarea Twitter să accepte oferta sa, evaluând compania la 54,20 USD pe acțiune, la atacarea companiei, a conducerii sale și a datelor referitoare la utilizatorii non-umani a fost rapid – și, mulți au speculat, indică faptul că dorința lui de a nu finaliza afacerea la prețul convenit. De când acordul a fost forțat să existe, valoarea acțiunilor de tehnologie a scăzut în mare măsură, făcând tranzacția să pară mai scumpă odată cu trecerea timpului.

Acum avem, de la echipa lui Musk, o amenințare clară că ar putea merge dacă nu obține mai multe informații. Indiferent dacă cerințele lui Musk sunt de bună-credință, vă lăsăm pe seama dvs. Dar situația ridică o enigmă interesantă. Dacă Twitter dorește să-l oblige pe Elon Musk să plătească la prețul convenit, poate să cedeze și să distribuie mai multe date. Dar dacă o face, ce îl împiedică pe Musk să posteze pe reteaua de socializare Twitter despre informațiile dezvăluite? Scrisoarea sa spune că „va respecta, desigur, restricțiile prevăzute în secțiunea 6.4, inclusiv asigurându-se că oricine care examinează datele este obligat să respecte un acord de nedivulgare”, dar ia cineva această afirmație în serios?

 

Add a Comment

Your email address will not be published.