Descarca tonuri de apel direct pe telefon

Daca si tu esti pasionat de tonuri de apel,ca si mine, si vrei la anumite contacte sa setezi un ton specific pentru apel, ori pentru mesaj, atunci ai ajuns in locul potrivit.
Astazi, va prezint locul de unde descarc eu de cate ori am nevoie de un ton de apel, gratuit, fara nici o problema.
Multa lume,conform google keywords tool cauta pe net:tonuri de apel , descarca tonuri de apel direct pe telefon ori download ton de apel, dar nu toate sunt disponibile gratuit ori se pot descarca ca si ton de apel direct pe telefon.
Site-ul despre care doresc sa va povestesc este Zedge.net
Zedge este o aplicatie care ofera milioane de tonuri de apel, imagini de fundal, si exact cum spuneam mai sus, toate acestea sunt gratuite si asteapta sa fie descarcate, fara a fi nevoit sa completezi anumite chestionare, ori sa distribui pe retelele de socializare.
Cu cativa ani in urma, “cautam tot internetul” pentru a gasi un ton de apel, acum, totul este in regim de viteza, asta pentru ca traim in epoca vitezei si a tehnologiei.
Evident ca sunt si softuri care iti permit sa creezi ton(uri) de apel, din mp3-uri ori din videoclipurile pe de youtube, dar trebuie sa stapanesti cat de cat acele aplicatii.
Zedge.net oferta si interfata web, adica site-ul propriu zis si oficial care poate fi accesat de pe PC, Laptop ori tableta, chiar si de pe telefonul mobil, asta daca nu doresti sa instalezi aplicatie din google play.
La o simpla cautare pe site, o sa gasiti sunetul dorit, plus alte 10 sunete, remixuri la acel sunet.
tonuri de apel
Aceste tonuri de apel, se pot seta atunci cand esti apelat de cineva, ori la mesajele text(SMS).Acest lucru il puteti face din setarile telefonului dumneavoastra.Daca nu va descurcati, va pot ajuta, in sectiunea comentarii la acest articol.
Chestia care imi place cel mai mult este ca aceste sunete le poti asculta inainte sa le descarci.Zedge ofera un audioplayer integrat in site-ul si aplicatia lor, pentru a nu descarca tonuri care nu iti plac.Stiti, pe anumite site-uri cautati sa zicem un ton, “Police“, il gasesti, descarcat in telefon, si cand ai dat play?ce sa vezi, cu totul o alta melodie fata de ce ai crezut tu ca ai descarcat.
Sunetele sunt atat pentru telefoanele care folosesc ca si sistem de operare Android cat si pentru IOS.
Daca te-am convins, nu mai astepta, testeaza si o sa vezi ca o sa ramai placut impresionat de milioanele de sunete si imagini de funal detinute de acest site.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *