Blocare profil Facebook – Faceti totul privat

Blocare profil Facebook

Facebook, unul dintre pionierii social media, a arătat că apreciază intimitatea utilizatorilor săi peste orice altceva. În conformitate cu promisiunile sale, platforma a lansat o funcție Facebook Profile Lock pentru utilizatorii săi din India. Acest lucru a permis utilizatorilor să facă profilurile lor complet privat.

Facebook a început să filmeze funcția pentru a selecta țări precum Marea Britanie și Bangladesh.

Din cauza incidenței în creștere a furtului de identitate, utilizatorii fideli Facebook au avut nevoie de o caracteristică pentru a-și adăposti interesele. Mai ales, femeile, care sunt adesea obiectul unor escrocherii Facebook și calomnie, nevoie de caracteristica pentru a proteja profilurile lor.

După ce activezi această funcție, orice persoană care nu este Prietenul tău Facebook nu va putea să-ți vizualizeze, să descarce sau să-ți partajeze fotografia de profil, videoclipurile sau orice alte date private.

Cronologia ta va fi, de asemenea, complet invizibilă pentru non-prietenii tăi. Acest lucru înseamnă că confidențialitatea de orice post anterior pe care ați uitat să schimbați la privat va trece automat la privat. Singurul lucru pe care orice stalker va fi capabil de a accesa este o mică secțiune de informații despre dumneavoastră.

Înainte, Facebook a introdus o funcție De profil Picture Guard, care a descurajat doar furtul de fotografii de profil. Dar, acum, o măsură mai cuprinzătoare sub forma acestei imagini de profil de blocare a apărut, și promite să ofere o protecție mult mai mult de confidențialitate.

Blocarea profilului Facebook pe aplicația Android

Pentru a-ți bloca profilul facebook pe Android, urmează acești pași:

1.Deschide aplicația Facebook.

2.Atingeți mai multe sub fotografia de profil.

3.Atingeți Profilul de blocare.

4.Click pe “Blocare a profilului” pentru a confirma selecția.

blocare-facebook

După activarea acestei caracteristici, rețineți un lucru: nu puteți posta nimic ca public. Doar prietenii tăi îți pot vedea postările din acest moment.

Ce înseamnă un profil Facebook pentru confidențialitatea mea?
O blocare a profilului Facebook are o semnificație uriașă pentru confidențialitatea facebook. Prin activarea acestei caracteristici, vă puteți asigura că nimeni nu vă fură datele personale, fotografia de profil și biografia.

Poți fi sigur că doar persoanele care îți sunt prieteni pe Facebook, persoanele în care ai încredere, au acces la aceste informații. Nimeni altcineva. Chiar dacă ați postat public o imagine în urmă cu peste doi ani, aceasta va deveni automat privată odată cu activarea acestei caracteristici.

Facebook a luat această măsură pentru a se asigura că oamenii au suficiente instrumente și resurse pentru a-și proteja confidențialitatea de hackeri și urmăritori.

Distribuie pe Facebook

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *